Najdi forum

gmail-prosim za pomoč

Pozdravljeni!

1. Zanima me zakaj na gmailu ne morem gledat slik. Če jih dobim v priponki, da jih odprem s programom, potem dela, drugače jih pa ne vidim. Imam kaj narobe nastavljeno?

2. Prav tako mi ne dela klepet na gmailu. Ves čas mi piše, da je gmail nedosegljiv in naj preverim povezavo z internetom. Ampak internet dela.

Za pomoč bi bila zelo hvaležna!

Hvala in lep dan še naprej!

Če si spreminjala nastavitve v browserju, jih nastavi nazaj na privzeto razen. Poskusi se na Gmail povezati z drugim browserjem, npr. Firefox. Ali tam vidiš pripete fotke?

Meni pa to napiše na gmailu pa non stop me ven eče, jao štala, pa vista je.
Ali imate težave z internetno povezavo ali pa je skrbnik omrežja blokiral klepet v storitvi Gmail. Več o tem

S tem, da je Vista štala se pa strinjam – in to veeelika!

Dokler so bili windows XP nobenga problema, odkar mamo visto problemov, da se kar kadi.Poden.

Imam windows XP, na browserju pa mislim, da nisem spreminjala nastavitev. Uporabljam Firefox. Kaj bi pa lahko imela narobe imela nastavljeno in kje to nastavim?
Meni isto napiše kot pravi Gmail.

ssabi
Kako imaš pa poln gmail, sama imam sicer res 92%. Pa sem mislila da je to vzrok, pa sem odprla še en račun , pa je isto sranje samo drugo pakovanje. Kaj pa imaš za enega ponudnika, operaterja? Mi imamo T2.

Mail nimam poln, tako da to ne more biti problem. Imam pa ADSL. Mogoče sem res kaj po pomoti “zasrala”, ker včasih mi je normalno delalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close