Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gmail – privzet poštni odjemalec

Gmail – privzet poštni odjemalec

Živjo!

Trenutno je na mojem računalniku privzeti poštni odjemalec Outlook express, bi pa rada, da bi bil Gmail. Kako to naredim?

Hvala!

Ne moreš.

Razen če napišeš, kaj dejansko si v resnici želiš ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zdej pa nič več ne zastopim. Do danes me je računalnik ob vstopu v Outlook vedno vprašal, če hočem da postane privzeti poštni odjemalec. vedno sem kliknila NE. Danes sem po nesreči kliknila DA in sedaj se mi npr., če kliknem na forumu na mail neke osebe v profilu, avtomatično odpre novo sporočilo v Outlooku. Pred tem se mi je odprlo novo sporočilo v Gmailu. Kaj naj naredim, da bo spet po starem?

Če uporabljaš za spletni odjemalec Microsoft Explorer, potem klikni
na:

Orodja
Internetne možnosti
Programi (Zgoraj – jeziček desno)
E-pošta

pa si tukaj izberi, kaj naj bo željeni poštni odjemalec..

Odpri IE, pojdi na Tools –> Internet Options… –> Programs in pri E-mail nastavi privzeti poštni odjemalec. Ti verjetno misliš da bo privzet poštni račun Gmail?

Lp, Max

Ja, ampak tam Gmaila ni napisanega, sama ga pa tudi ne morem dodati.

V bistvu nimam glih pojma o računalništvu. :(((

da ni to mogoče OUTLOOK, namesto Outloook Express-a

Ne, je Outlook Express 6.
Tam so možne izbire Hotmail, MSN Explorer, Microsoft Office Outlook in Outlook Express.

Poštni račun Gmail sem imela privzet od takrat, ko sem ta račun odprla. pojma nimam, kaj sem takrat naredila, da je delovalo.

Poizkusi še enkrat s temle googlovim orodjem:
mogoče bo pomagal

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala vsem, ker ste se potrudili z odgovori!
Naj samo povem, da sem problem rešila tako, da sem šla še enkrat skozi namestitev obveščevalnika Gmail Notifier. Na določeni točki nemstitve imaš tudi opcije “use for outgoing mail”, ki sem jo odkljukala in stvar zopet deluje. Sedaj se mi, ko odprem Outlook, zopet pojavi opozorili, da Outlook trenutno ni privzeti poštni odjemalec.
Še enkrat hvala in lahko noč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close