Gmail-nevšečnosti
A se komu sanja kako je to možno? Zadnje čase prihaja na moj naslov komercialna pošta, ki sploh ni namenjena meni, vsaj sodeč po emailu ne.
Moj email, ki ga uporabljam izključno v namene Med.over.neta je titi2412@gmail.com, dobivam pa pošto naslovljeno na titi2001@gmail.com.
Sicer sem mi shrani pod vsiljeno pošto, vendar je vseeno že malo nadležno, ker pride vsak dan vsaj eno sporočilo.
Na Gmail sem že pisala, vendar ni odgovora.
Sporočilo:
Odg. na: Rodger Dumas
Za: titi2001@gmail.com
Datum: 20.7.2006 5:41
Zadeva: ger ur swiss together
Odgovori | Odgovori vsem | Posreduj | Natisni | Dodaj pošiljatelja v Adresar | Zbriši to sporočilo | Prijavite lažno predstavljanje | Pokaži izvirnik | Je besedilo sporočila nerazpoznavno?
Get the Finest Replicas!
We only sell premium watches. There’s no battery in these replicas **** like the real ones since they charge themselves as you move. The second hand moves **** like the real ones, too. These original watches sell in stores for thousands of dollars. We sell them for much less.
– Replicated to the Smallest Detail
– 98% Perfectly Accurate Markings
– Signature Green Sticker w/ Serial Number on Watch Back
– Magnified Quickset Date
– Includes all Proper Markings
Visit us: http://www.replikaplus.com
Svetujte mi, prosim, kako naj se tega znebim.
Aja, še to. V sporočilih ni na koncu nobene opcije izpisa iz kakršnegakoli obveščanja.
Malenkost Titi. Učinkovitega zdravila zoper spam žal ni. Vse, kar lahko naredimo je to, da spam pošto preusmerimo v ločen predal, od koder jo občasno sami pobrišemo. Pri tebi, kot vidiš, to zmore narediti že Gmail sam, celo zbrisal ti jo bo sam – občasno seveda.
Kar se količine spama tiče, se ti nisem zlagal, nekateri jo dobijo od 100 do 200 dnevno. Ko boš nekaj časa uporabljala svoj e-naslov in ga občasno tudi vpisala na kakšni spletni strani, ki to zahteva, lahko na povečanje spama računaš tudi ti. Res pa je, da ga boš imela pri Googlu dosti manj kot pri drugih.
Hvala za tvoj piker komentar, ki je po mojem povsem odveč, preveč picajzlasta si glede tega ubogega enega (1) spama dnevno.
Če te tako zelo moti, sama sebi pošlji povabilo in si odpri nov naslov, le tako boš imela mir, a vprašanje je, kako dolgo.
lp Tajfun
Titi,
to da je za vidnega naslovnika vpisana titi2001 naj te ne moti, saj se da pošiljati pošto tudi skritim naslovnikom, med katerimi si tudi ti.
Predvidevam da se spam avomatsko pošilja na vidnega naslovnika+1000 skrith po ključu istega imena in štirimestne številke.
Upaj le da bo čimdlje ostalo pri le enem spamu na dan!
Forum je zaprt za komentiranje.