Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gmail, kako uredim, da mi vsa pošta iz gmail računa-mejla, prihaja še na en drugi račun-mejl, ki pa ni gmail???

Gmail, kako uredim, da mi vsa pošta iz gmail računa-mejla, prihaja še na en drugi račun-mejl, ki pa ni gmail???

Tukaj vse veste, jaz pa nimam pojma kako to urediti, nekaj sem že gledala v računu, probavala, pa ne gre.

Kaj želim? Tole…imam račun pri gmailu in ker to uporabljam za službene namene, za vsak slučaj želim vso pošto, ki mi prihaja na ta gmail račun, še na nekem drugem računu, (če bi slučajno kdaj gmail kaj zaštekal itd), ki sem ga odprla samo za vsak slučaj še pri hotmailu. kaj moram narediti, da bo vsa pošta iz gmaila, prišla še na hotmail račun. Hvala za pomoč!!!!!

Več o tem bi vedeli na specializiranem forumu za računalništvo in informatiko. Starševski čvek ni strokovni forum, ampak čvek.

Če uporabljaš gmail za službene namene, domnevam, da imate to odobreno od vaše službe za informacijsko tehnologijo. Predlagam, da torej prosiš tiste, ki delajo pri vaši službi za informacijsko tehnologijo, da ti uredijo. Nekateri namreč ne dovoljujejo, da se službena e-pošta posreduje kamorkoli…

ko si v gmailu greš desno na tisti kolešček ga klikneš, klikneš na posredovanje in POP potem pa tam klikneš k piše posredovanje … naprej upam da bo šlo

medo, to sem že naredila, ampak vseeno pošte ni na drugi račun, na gmail pride, na drugi račun pa ne.
zato pa sem šla spraševat tukaj, ker očitno moram narediti še nekaj, da bo to res delalo. Pa vseeno hvala za pomoč.

Za vse ostale pa, koliko enih besed, dejanske pomoči pa od nobenega?! Sem sama svoj šef, zato imam lahko e-mail kjerkoli želim. Grem še na računalniški forum! Lp.

Poskusi ustvariti filter.
Kot filter daj svoj naslov in potem preusmeritev na drug naslov. Ne bi smelo biti pretežko.

avtor, hvala ti za en stavek, ki je rešil vse!!! Ustvarila sem filter in zdaj dela brez težav, res hvala ti!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close