Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gmail ima sedaj 2 GB predal

Gmail ima sedaj 2 GB predal

Za tiste, ki še vedno oklevate in se mučite na email.si, volji in ostalih bolj ali manj levih poštih računih – Gmail ima sedaj 2 GB poštni predal. Kmalu bo na voljo vsem, ki ga bodo želeli. Tudi povabil ima sedaj vsak dovolj.

Skratka: poskusiti ni greh!

Če kdo rabi povabilo…

Kakšno povabilo je to in kako se prijaviš. Sem čisti laik

Priporocam Yahoo. Bo kmalu 1 GB.

Vsaj dela vedno…

Odlična stvar meni Gmail dela vedno
ampak šumniki pa mi ne delajo prosim a je kakšna rešitev.

hvala za pomoč

lp: Tony

Prosim povabilo

Hvala

Lp tina

tina, nekam ti ga je treba poslat:))

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

v kratkem šalta na 1GB …. čist zadost tud 250MB kot ima zdej…

sam v vednost :)) lahko preverite na

lep dan!

Jani

kakšne so nastavitve za poštni odjemalec? MI lahko kdo pomaga?

Streznik za prihajajoco posto: POP3
POP3: pop.gmail.com
SMTP: smtp.gmail.com

Stevilke strezniskih vrat:
SMTP: 465
POP3: 995

Zgolj v opozorilo: če nastavljaš gmail na domačem odjemalcu ala outlook express potem pusti SMTP pri meru, spremeni le POP3

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

tudi meni je yahoo boljši… mislem ksna pomankljivost je pr obeh.. placa pa dost…preveč…

Google sam priznava, da le redko kdo SPLOH zapolni ta prostor. Kdor pa ga, pa jim da na voljo veliko vsebine za obdelavo. Orwell bi čisto drugače pisal o velikem bratu, če bi poznal Googla.

Kaj ni boljše imeti toliko kot rabiš in ti nihče ne da vedeti “da kaj težiš, saj je zastonj”?

Ja Janez, imaš prav, vse je odvisno od potreb in koliko kdo uporablja e-pošto. Vendar pri sedanji velikosti datotek in hitrih povezavah 25 MB ni več dovolj, celo SIOL se je zdramil in predale kar sam povečal na 100 MB, za večjega moraš pa doplačati.

Skratka, enim je všeč ta drugim spet čisto drug. Vsake oči imajo svojega malarja. Pa še tisto, saj veš: navada, železna srajca. Jaz imam rad spremembe, svežino, vedno kaj novega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close