Gmail- copy/paste
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › Gmail- copy/paste
Gmail pošto berem preko neta (firefox). Zanima me kako lahko uporabim funkcijo copy. Nikakor ne morem prekopirati recimo linka ali teksta v odhodno sporočilo.
mal čudn, ampak… če drugo ne, ponavad deluje ctrl+c – moraš pa seveda prej označit, kaj želiš kopirat 😉
To je nagajalo v prejšnji verziji Firefox-a. Namesti si 1.0.4, ki ima pokrpane varnostne luknje, ki so jih odkrili.
Imam verzijo 1.0.4 pa je isto. Povsod lahko prenašam copy/paste tudi na tem forumu le v gmailu ne. Mislim, da ni problem v firefoxu.
Z miško ne gre. Gre pa z tipkovnico:
ctrl + c (copy)
ctrl + x (izrezi)
ctrl + v (paste)
Hvala vseeno!
Mislim, da je kljub vsemu nekaj narobe s Firefoxom, saj tudi meni včasih ‘ne prime’ copy/paste – medtem pa na istih straneh v IE ni težav. Posumil sem celo tipkovnica, a je vzrok očitno nekje drugje. Morda nam nagaja Big Brother M$. 🙂
ah ne no – v Gmailu, je potrebno nastaviti Omogoči bližnjice na tipkovnici
(keyboard shortcut)
malce pa le poglej kakšne nastavitve imaš v gmailu – saj lepo piše
Ma ni problem bližnjica na tipkovnici. Problem je delo z miško.
Pri meni ni bil problem Gmail, temveč copy/paste nasploh v Firefoxu, naj bo to link, del besedila, karkoli. Občasno ne ‘prime’.
Tudi s postov na Med.Over.Net forumih mi copy/paste ne deluje v Firefoxu. Dokaz več, da je caka v Firefoxu.
Forum je zaprt za komentiranje.