Najdi forum

GLOBTOUR

Pozdrvaljeni,
zanimajo me vase izkusnje in mnenja v zvezi i turisticno agencijo Globtour?!
Hvala.

lp

Zelo slabe izkušnje imam. V mesecu septembru sem vlačal hotel Eva na Rabu za dve osebi. štiri dni pred odhodom so me obvestili, da v evo ne moreva iti, možno je samo na Pag. s tem se nisem strinjal in odpovedal oni pa so mi vrnili denar. kasneje sem izvedel, da Hrvaška globtourju ne zaupa ker jim redno ne plačuje.

Letošnja Bolgarija – katastrofa. Nikoli več z njimi.

Na oddelku za letalske karte v pasaži maxi-ja so neverjetno prijazni in zelo uslužni, iskreno ti želijo pomagati na vse možne načine!

Letos sem bil z Globtourjem na Braču.Z vsem sem bil zelo zadovoljen,to je bil najlepši dopust.Imeli smo enkratnega animatorja SAŠOTA,hčeri sta bili navdušeni nad njim.Res je znal delati z otroki,pa čeprav je bil zelo mlad. Z GLOBTURJEM tudi drugo leto.

Letos sem bila z njimi v Grciji. Ponujen hotel ni ustrezal temu kar je bilo povedano, in napisano v katalogu. Pa se povrh vsegega sva bila skoraj edina gosta v tem hotelu, hotel je bil prazen, in cisto na drugi strani otoka, odmakjen od ostalih hotelov ki jih imajo v ponudbi, vodic ni znal govoriti slovensko…

Tudi mi smo bili letos z njimi na Braču v Supertarju. Bilo je super. Otroka sta bila navdušena nad animatorjema Živo in Sašom.
Mislim, da bomo šli drugo leto tudi z njimi v Supertar, all inclusive varianto (če le ne bo predrago).
lp, Mojca

Sem bila konec septembra z njimi v Egiptu (Sharm el Sheikh) in je bilo vse ok. Lp

Tudi sam sem imel dobre izkusnje s turisticno agencijo Globtour. Na porocnem potovanju smo se imeli fantasticno, v Egiptu je bilo super. Na izletih v Budimpesto pa tudi. Z Hermes softlabom pa smo redno hodili samo z globtour-jem tako da sem bil takrat z njimi tudi v Turciji in Tuniziji. Nikoli nisem imel pripomb, saj je bilo zmeraj vse kot smo se dogovorili.

Kaja je kaj novosti glede Bolgarije?

Tudi mi smo bili v Egiptu z Globtourjem in je bila katastrofa.Hotel naj bi imel 4 *, ko pa je tržna inšpekcija dala uradno ocenit hotel, se je ugotovilo, da jih ima samo 3*.Hotel je bil 3 kilometre oddaljen od plaže(čeprav so nam rekli da ne bo več kot 50 metrov) in si se moral tja voziti z avtobusom-tega nam npr. pri okencu, ko smo aranžma vplačevali, ni nihče povedal-zavajanje kupca!!Vodička Helena je bila neuporabna in jo cel teden nismo videli.Nikoli več z Globtourjem!!

Mis mo šli letos z Globtourjem na Zakintos in smo bili z vsem zadovoljni. Sicer smo tam šli po svoje, a kar smo od agencije potrebovali, je bilo samo za pohvalit.

Živjo, v katerm hotelu ste bili? Tudi mi smo bili z Globturjem oktobra, pa lahko rečem, da je bilo vse, s Heleno vred, super. Da ne bi bilo info ur pa skoraj ne verjamem.. Lp Adda

Mi smo samo 1x potovali na Hvar in smo bili zelo zadovoljni.
SREČNO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close