GLOBTOUR
Zelo slabe izkušnje imam. V mesecu septembru sem vlačal hotel Eva na Rabu za dve osebi. štiri dni pred odhodom so me obvestili, da v evo ne moreva iti, možno je samo na Pag. s tem se nisem strinjal in odpovedal oni pa so mi vrnili denar. kasneje sem izvedel, da Hrvaška globtourju ne zaupa ker jim redno ne plačuje.
Letos sem bila z njimi v Grciji. Ponujen hotel ni ustrezal temu kar je bilo povedano, in napisano v katalogu. Pa se povrh vsegega sva bila skoraj edina gosta v tem hotelu, hotel je bil prazen, in cisto na drugi strani otoka, odmakjen od ostalih hotelov ki jih imajo v ponudbi, vodic ni znal govoriti slovensko…
Tudi sam sem imel dobre izkusnje s turisticno agencijo Globtour. Na porocnem potovanju smo se imeli fantasticno, v Egiptu je bilo super. Na izletih v Budimpesto pa tudi. Z Hermes softlabom pa smo redno hodili samo z globtour-jem tako da sem bil takrat z njimi tudi v Turciji in Tuniziji. Nikoli nisem imel pripomb, saj je bilo zmeraj vse kot smo se dogovorili.
Tudi mi smo bili v Egiptu z Globtourjem in je bila katastrofa.Hotel naj bi imel 4 *, ko pa je tržna inšpekcija dala uradno ocenit hotel, se je ugotovilo, da jih ima samo 3*.Hotel je bil 3 kilometre oddaljen od plaže(čeprav so nam rekli da ne bo več kot 50 metrov) in si se moral tja voziti z avtobusom-tega nam npr. pri okencu, ko smo aranžma vplačevali, ni nihče povedal-zavajanje kupca!!Vodička Helena je bila neuporabna in jo cel teden nismo videli.Nikoli več z Globtourjem!!
Forum je zaprt za komentiranje.