Globtour First Minute
spreganje glagola nategniti v vseh 6 sklonih.pa ne jamrajte , če so vas ogulili!
mljet
prvi zadetki
cena hotela je približno enaka kot pri first minute.
razlika :
pol leta v naprej plačati je potratno , plačati na dan odhoda je pametno!
evrocard 8 , 18, 28 ,
če imate 28 , plačate 22 !
zgleda da nas slovence in slovenke še ni srečala pamet
dolačila :
2 jurja voučer
3 jurje kredit
potujte sami , plačujte sami, bodite svoja turistična agencija !
ageencije bodo preživele tudi brez nekaj 1000 slovenncev in slovenk , ki se jim izogibamo kot hidič križa !
osel gre samo enkrat na led !
Kaja – so me ” prekrstili ” – tako da ne bit presenečena.
Cvetka Bolgarija je fantastična in imaš kaj videt. Če jo zamudiš ti je lahko žal. Meni lepše plaže so na Zlatih peskih in manj na Sončni obali.
Glede hotela pa poslušaj Kajo in res je ful stopnic in tudi oddaljen je ta hotel.
Predstavljaj si da ti otrok reče – mami mene kakat. Priporočam ti, da prej preveriš vse možne WC -je v bližini tvoje ” baze ” na plaži. Razlike so namreč ogromne. Od tega, da pred teboj gospa počisti ploščice od vrha do tal in se sveti in diši po čistem, do vedrca zraven školjke – za polit po opravljeni potrebi. Drugače je pa po hotelih zelo čisto ( vsaj kar sem videla in slišala od znancev ) Osebje zelo prijazno.
Hvala, za iščrpne informacije in za slike ,ki so me zares prepričale,da smo spremenili destinacijo.Sedaj gremo v hotel Luna, ki upam ,da je boljši.
Zanima me še nekaj,kako pa poteka sama organizacija odgoda iz letelišča Brnik pa ,do same namestitve v hotelu.
Ker prvič potujem z letalom me zanima.kako naj označim prtljago in koliko kg jo lahko ima ena oseba?
Ker sem slišala ,da v Bolgariji tudi zelo zradejo,me zanima kje je najbolje ,da spraviš denar med samim potovanjem.
pozdrav,Cvetka
Letiš v Varno, tam že čaka avtobus , ki te dostavi direktno pred hotel. Nazaj grede isto. Vožnje je cca. pol ure.
Na Brniku dobiš oznake za kovček, mi smo jih dobili od agencije na njihovem okencu, ko smo prevzeli avionske karte. Prtljage imaš lahko 20 kg, vendar pri nas niso nič težili tistim, ki so imeli kakšen kg več. Leti Bolgarska letalska družba.
V hotelu si najemi sef za denar in dragocenosti. Ko boste hodili okoli, imej torbico oz. nahrbtnik tesno ob sebi. V samem naselju Zlati peski ni problem s krajo, huje je v Varni, kjer je veliko cigančkov , predvsem na tržnici. Če paziš na stvari, se bo problema. Meni niso nič ukradli.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj, sem bila tam dve leti zapored.Boš videli, da je Bolgarija resnično zanimiva dežela, ljudje so prijazni. Mi smo si veliko ogledali, predvsem v lastni režiji, kar je ceneje in bolj zanimivo.
Dobili smo povrnjeno nekaj denarja, vsekakor pa ne toliko kot smo zahtevali. Največji problem je bil, ker nismo mogli dokazati, da smo se zastrupili s hrano. Za to mi morali tam dati vzorce blata.Nazaj sem dobila 25% od zneska hotelskih storitev.Za več mi tudi inšpektorji niso obljubili, morala bi tožiti.
Cvetka – brez strahu. Tudi jaz sem šla prvič z letalom v Bolgarijo. Edinokar je , da si uro pred poletom ( na kar te opozorijo že na agenciji ) in se prijaviš in oddaš prtljago. Ža božjo voljo pa ne jemlji cunj, ker jih dobiš tam tričetrt ceneje in še zadnja moda – seveda niso originali..
Tako ali tako pa bo polno letalo Slovencev in bo sedež za tabo sesdel tvoj šef…..
Forum je zaprt za komentiranje.