Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Globinski vid in služba…

Globinski vid in služba…

Pozdravljeni,
imam nekaj vprašanj v zvezi s službo.

Že od malega imam prirojeno-brez globinskega vida,oz. z elementi grobega globinskega vida.

Prvo,zanima me,če je možno z izvidom-brez globinskega vida,oz z elementi grobega globinskega vida opraviti izpt za viličarista,kjer je potreben globinski vid?

Drugo pa,imam poklic v strojništvu,kjer je potreben globinski vid..ki ga seveda nimam…torej me zanima,če je z izvidi -(brez globinskega vida,oz z elementi grobega globinskega vida) možno opraviti uspešno zdravniško,za zaposlitev v tej smeri?

Za odgovore se najlepše zahvaljujem.

pozdravljen

Sam sem imel podobne tezave in mi nikakor ni uspelo, vse dokler nisem prosil za pomoc svojega strica, ki je poznal tistega ki te slicice menjuje in tako mi je uspelo…

srecno pa oglasi se kaj!!!

Gepard,je mogoče dobiti kontakt z vami?

lp Razočaran

Upam da premorete toliko razsodnosti, da vam izpit viličarista pač ni usojen in s tem potencialno ogrožate ostale ljudi. Nesreče z viličarji niso nedolžne. Globinski vid je kot pogoj za izpit viličarista podan z razlogom in ne zaradi lepšega.

Lp

Spoštovani,

gre za vprašanje, ki se tiče medicine dela (ne delovnega prava), vsekakor pa morate glede na vsebino vašega dela izpolnjevati pogoj zdravstvene zmožnosti, zahteve za opravljanje dela na posameznem delovnem mestu pa so določene v splošnih aktih delodajalca.

Lep pozdrav,

dr. Blaž Kovačič Mlinar Odvetnik/Attorney Cigaletova 7, 1000 LJUBLJANA T +386 599 22 818 Vse bralce foruma obveščamo, da je takšen nasvet zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi po svoji vsebini zgolj informativne narave, saj vsaka rešitev nastale pravne situacije zahteva poglobljeno, celovito in osebno obravnavo. Tovrstni odgovori ne predstavljajo pravnega svetovanja v skladu z določbami Zakona o odvetništvu. Za vse dodatne informacije in pojasnila vsa vabimo, da se obrnete na našo odvetniško pisarno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close