Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek global

global

kot prvo sploh ne verjamem, da se je to zgodilo, to je sam rekla kazala
kot drugo, če se je že zgodilo- zakaj se sam enim vedno neki takega dogaja in vedno so drugi krivi
jz sem kar dolga leta hodila po vseh možnih lokalih pa mi noben redar nikol ni zatežu, nasprotno
obstaja pa folk, ki ven ne gre žurat, ampak izzivat i tražit vraga

Pa saj ni problem v redarjih na splošno. Problem so redarji v Globalu. Pa tudi če jezika kdo, ni treba, da ga pretepejo za v bolnico. Kje so še dobre stare klofute, ko je bolj bolelo kaj drugega, kt pa lice.

osebno poznam dva pretena primera-fanta in punco, slišala sem pa še za vsaj 10 primerov. v obeh primerih je šlo za dva ˝neškodljiva˝ in mirna osebka. punca (čez 25 let), je zahtevala, da ji garderoberka izroči NJENO jakno in ne tiste, ki ji jo na vsak način ponujala, pa je na koncu od nje dobila klofuto, fant (30 let) pa jih je skupil v dvigalu (tam te zelo radi počakajo in prebutajo-po več varnostnikov na enega), potem ko je šel do natakarja in in ugotovil, da rezervacije za mizo, ki so jo naredili nekaj dni prej, sploh nimajo evidentirane in je tako večja družba ostala brez mize v polnem lokalu. poizkusil se je zmenit, da jim veeno priskrbijo kakšno mizo, pa so bili gluhi za njihove želje. med tem časom, ko so se odpravlali ven, je od natakarjev prišlo ˝obvestilo˝ do redarjev v dvigalu in fant je odšel z razbitim nosom in počenimi rebri na urgenco, tam pa srečal še enega z razbitim nosom, ki je ravno tako prišel iz globala. nisem pogost gost v globalu, vendar vsakič vidim, da nekoga na silo vlečejo ven. toliko za tiste, ki trdijo, da (vsi) iščejo to kar potem dobijo. pa še to: lastnik globala je eden izmed tistih razvajenih sinčkov, ki so na veliko odpirali lokale po ljubljani (imel je tudi večino lokalov v koloseju in ostalih lj. kinematografih), vendar ga vsakič zaradi neplačanih obveznosti vržejo ven in potem odpre nov lokal, ki je še večji poden.

a šta ću ti ja

to zdej zveni že kot teorija zarote
počakajo te v dvigalu pa prebutajo
pa garderoberke te pretepejo
verjetno te tud natakar mahne ko ti prinese pijačo
pa na čistilke si pozabila

Ah, itak naša Venusss je zmeraj bolj pametna. Tudi če 100 ljudi trdi nekaj, seveda Venusss vedno ve več kot vsi ostali skupaj. Slava naši kraljici!!!

pač dobri geni

Se strinjam – “dobri” geni.

To kar je napisala globalna,drži vse od prve do zadnje besede.Od pretepenih (bila nekajkrat blizu dogajanja) in lastnikih brata Stary.

O bratih Stary se jaz ne bi preveč strinjala z globalno, Zoran Stary ni nič razvajen dečko,pač pa izredno prijazen,down to earth in delaven človek.Si je že zelo zgodaj,ko je bil še “mulc”, čisto sam in brez pomoči drugih ustvaril svoje prvo premoženje.Njegov brat je razvajen in izredno nesimpatičen.Lokali pa niso bili vsi neobiskani,da bi mu prinašali izgube,ampak če en lokal ni delal tako kot bi moral,se je to takoj poznalo na vseh ostalih.Potem je pa pač vse skupaj prodal in vložil v Global.Samo ta prostor je pa res obupen,muska preveč potiho,da ne letijo šajbe iz Name,čudno plesišče in ful čuden folk,vsaj ob petkih,groza!!

Ali je notri velik ćapcev iz Fužin?

mene pa zanima kolk je vstopnina za v global nisem še bla tam .Povejte folk kdaj se splača it tja sm okol 42 stara pa ne bi rada bla glih med samo mladino.Ful sm ferbčna glede tega lokala ker sm že marsikaj slišala dobrga in slabga. čav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close