global
A je kdo slišal za dogajanje v diskoteki nad mestom, kjer naj bi baje par, fanta in punco varnostniki tako pretepli, da sta pristala v bolnici, zraven pa še njun kolega, ki jih je hotel branit…?Policija se baje sploh ni odzvala na klice in so prišli šele v bolnico…Koliko jaz vem varnostniki nikoli ne smejo udarit prvi ampak le v primeru silobrana…..v Globalu pa so se spravili na parček, ki je imel baje ljubezenski prepirček….kamere pa baje niso zasledile nič….
Če je vse to res, kam to pelje?
Men je pa Global zoprn. Sem bila 2x tam. Prvič še čisto na začetku ko se je odpru in ni bilo še take gužve, pa sva šla s fantom samo gor razgled pogledat pol pa prec ven, ker je bilo bedno, drugič pa enkrat popoldne na kavi. Za varnostnike tam sem pa tudi enkat že v časopisu brala, da radi koga tko mal brezveze usekajo.
kolk ste naivni….
a ne veste da je mafija samih varnostnikov ena ena večjih kriminalnih izsiljevalskih združb, ki jim nihče nič ne more. lastniki lokalov nimajo dost izbire pri tem oziroma se hočeš nočeš morajo spajdašiti z njimi. lastnik odpre lokal, ‘varnostniki’ pridejo, če jih ne vzame v službo, mu razf*** lokal, v katerega jasno nihče ne bo prišel. čim pride do kakšnih nesoglasij se pa jasno zgodi točno tako kot v globalu.
Ampak vseeno, men ni jasno, kam to vodi…ne morem verjet, da tej mafiji nihče nič ne more….jasno, kreteni znajo obračunavat samo fizično….a veste kaj bi jaz naredila, da se meni to zgodi….stožila bi jih do konca….nikogar se nebi ustrašla, če ne bi šlo drugače, bi si pa hrbet zaščitla z drugo mafijo, sej vem da niso vsi med sabo prov prjatli….JOJ PROV JEZNA RATAM….res, to ni za nikamor…tej ljubljanski nadlogi je samo svinc v glavo za poslat….
Ja Spider, saj se je pisalo, ampak ne na prvih straneh….imajo preveč protekcije iz vseh strani….edino to bo rešitev, da bo folk sam začel zapuščati lokale v katerih se te stvari dogajajo!Sam še to loh pričakujemo, da bodo začel streljat nedolžen folk!Imam pa upanje, da to pride v širšo javnost, saj se je zadevo lotil raziskovat gospod Jerman….
Ja sej pred kakšnim letom so enga fanta tako pretepli (ne redarji) in tudi nožek je dobil med rebra (ne vem kako se je z njim končalo) vem da pa sem jaz ravno zapustila lokal, kolegi pa so ostali in vse videli, jasno tudi to, da redarji niso vmes skočili ampak počakali, da je fant obležal v mlaki krvi in spravili nasilneže na varno (beri spustili so jih ven, da so jo pobrisal) nato pa poklicali policijo in reševalce.
Kako žalostno in kako podkupljeno.
O saj pišejo, a vse takoj potihne. Vsake toliko časa kaj napišejo. Enkrat v Delu celo četrt strani, drugič 15 vrstic. Žurnal se je razpisal čez eno ali dve strani, nato pa zopet vse tiho…
Policija ima tipčke (varnostnike) za ovaduhe in jim potem marsikaj spregleda. Malo bi morali še policijo prevetrit.
Spider napisal:
> Če se take stvari dogajajo, ne morem verjet, da recimo noben
> časopis še ni pisal o tem. Sej cajtngi danes o vsem pišejo,
> recimo kakšna Mladina.
Em, to se ne strinjam s tabo.
Ne moreš kar tako obsojati. Kaj pa če boš ti šla jutri nekam ven, pa te bo ena budala, ni nujno da redar, nalomila ko piksno? ..In bodo drugi rekli, da si dobila kar si iskala, potem pa ti ne bo prav.
Ma jaz čist verjamem, da se take stvari dogajajo. Ti redarji zgledajo ko navadni uličarji, zato je precej verejtno, da koga za hec malo premikastijo.
Forum je zaprt za komentiranje.