Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glivice na nohtih na nogah

glivice na nohtih na nogah

pozdravljeni

imam 45 let in na obeh palcih na nogah , se mi je na nohtih začela dogajt sprememba in sicer postajajo malo bolj zadebeljeni in belo rumenkasti … stric google pravi, da so glivice…

ali ima kdo kakšno izkušnjo, kako bi si to lahko čimhitreje in čimbolje odstranila ?

hvala in vsem lep dan

Ženske pa imate težave z gljivicami.Tolk opravljanja o drugih in čvekanje da pozabite na sebe,lastno zdravje in higijeno,zanemarjate moža in otroke,pol pa jokcate kaj ste komu storili.

Norčujete se iz moških smrdečih nog a ženske najbolj smrdijo.

No v glavnem,da se s prehrano.Odpovej se sladkanim pijačam,jedem,lahko obiščeš pedikerja in seveda prava nega nog,tudi med zimo,doma bodi bosa,da ti noga diha.

V lekarni imajo kar nekaj krem in sprejev, v roku enega meseca se zadeva kar uredi. LP

hehehe, ne zanemarjam moža, še najmanj pa sebe..tudi nikjer drugje nimam glivic … ampak še kar hodiva v toplice in savne , mogoče je to vzrok …, sem pa ugotovila kar naenkrat …

in moje vprašanje je, če mi glede na osebne izkušnje , lahko konkretno priporočate kak izdelek, ki res pomaga…v poplavi vseh mogočih izdelkov, bi rada dobrega…

pa lep dan

Zjutraj in zvečer se maži z oljem čajevca in pusti, da se ti posuši (tudi za nohtom). Tudi lamisil krema pomaga. Ne gre takoj, po mesecu se bo pa že poznalo. Vztrajaj.

LAMISIL

savne in bazeni so lahko vzrok, pa najlonke, …po tuširanju noge res obriši do suhega in nosi samo bombažne nogavice

Je že tako, da v mesecu dni ne bo razultata, ker mora noht zrasti. Po pol leta ali več pa ja.
Meni je pomagalo mazanje s propolisom, ki sem ga na nohte (kar vse) mazala po kopanju. Res, da nohte, površino, obarva rjavo, a pomaga in odpravi glivice, pa še bolj zdravo je.
Moji nohti so danes čist normalni. Pozimi pa se še vedno kdaj pa kdaj namažem, za preventivo. Ker je propolis topen v alkoholu, se tudi po nanosu hitro posuši in tam ostane, tudi, če se kdaj po kopanju ne namažeš.

meni je pomagala Canesnail krema. Deluje v 2 korakih. Ena krema mehča noht in jo je treba uporabljati 3 tedne skupaj, vsak dan namazati na noht, zalepiti z obližem in pustiti 24 ur. Potem zmehčan noht po površini nohta in kar pač lahko odstrižeš odstraniš s priloženo pilico ali škarjicami. In ponovno namažeš. Ponavljaš 3 tedne. Meni se je noht pozdravil, glivice so se ustavile, noht pa mora prerasti, kar pa kr nekej časa traja. Potem je preventivno še ena krema Canesnail, ampak te jaz ne uporabljam…

En teden maži z raztopino sode bikarbone. Po enem tednu propolis ali olje čajevca.
Soda je res super proti glivicam.

Kako pripraviš raztopino sode bikarbone?

Ja tudi meni je tole pomagala.

Oboje – najprej za odstarnitev poškodovanega dela in nato krema za uničenje evnetualno preostalih glivic.

Ja čakati pa je treba toliko, da noht praktično skoraj na novo zrase.

Dobiš v lekarni

LP

Probaj z atifan kremo.

Polovičko tamale – kavne žličke na slab deci vode.

Propolis in tiste nogavice, ki imajo prstke posebej. Pomaga.

Meni najbolj pomaga canesten tekočina-kapljice. Zdravniki pravijo da je ni več za dobiti v slo pa sem si jo jaz kupila v Bosni.

LP

Kaj od propolisa si uporabil? ker tega je veliko – kapljice, pršilo…

Ta post je samo ponovna potrditev kolk so ženske zanemarjene.Že študije so pokazale da je ogromen odstotek gljiv prav pri ženskah.

bedak

Ajajaaj, hahaha, to pa zato, ker vi moški mislite, da jih nimate in jih potem okoli trosite, da jih me za vami fašemo, ker ne priznate in se vam jih ne da zdravit!

Odgovor na objavo uporabnika
Me2, 16.01.2015 ob 06:57

V lekarni imajo kar nekaj krem in sprejev, v roku enega meseca se zadeva kar uredi. LP

Kateri spreji in kreme v enem mesecu to uredijo?? ?

kateri spreji, 05.03.2024 ob 20:48

Kateri spreji in kreme v enem mesecu to uredijo?? ?

V enem mesecu?? Če imaš srečo in dobiš dobro zdravilo (sprej, kremo…), si približno v 6 mesecih (ob redni uporabi) že skoraj na konju.

Katere stvari  delujejo,pozdravijo v 1 mesecu ?

Nobene. Itak odpisujejo taki, ki nimajo pojma. Verjetno so videlai reklamo na tv. Pa propolis ti nardi tok nagravzen noht, da to pa res ni estetsko. Jaz glivic nisem imela v mladosti. Pride ko zacne imunski sistem padat. Jaz si pomagam z lakom Onytec. Drugace pa-letos je bilo prvo zimo, da jih nisem dobila. Uporabljam puder za v cevlje ze kako leto, noga je lepo na suhem in moram potrkat, da jih ni od takrat

mr. frodo, 16.01.2015 ob 15:27

Meni najbolj pomaga canesten tekočina-kapljice. Zdravniki pravijo da je ni več za dobiti v slo pa sem si jo jaz kupila v Bosni.

LP

Ta Canasten tekočina je odlična  stvar. A da se je ne dobi več tukaj? Škoda.

to je odlična stvar, 06.03.2024 ob 10:06

Ta Canasten tekočina je odlična  stvar. A da se je ne dobi več tukaj? Škoda.

Se to da kupiti tudi v Italiji v kekarni? Je tukaj kdo iz GO oz. bližina italijanske meje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close