Glede sex-anja moskih
K temu pisanju me je spodbudila debata o Viliju Resniku (hahaha). Tam je veliko zensk napisalo, kao: moski gre k drugi, ker mu zena ne da zadosti krat. Moje mnenje je, da problem sploh ni v tem. Moski gre k drugi zato, ker je pac babjek, ker je navelican skakat dosti casa po eni in isti (pri enih se navelicanost pojavi prej, pri drugih kasneje), ker to godi njegovi moskosti, njegovemu egu in se bi lahko nastevala. Mogoce v redkih, a zelo zelo redkih primerih je mogoce krivda pri zenski. Tako mislim jaz.
Pravilno razmišljaš! Doma ni nikoli vse v redu pa zato ne skačejo vsi čez plot, če jim kaj ni prav. Sem opazila, da večina žensk vzame krivdo za možev skok nase. Kot, da niso zadosti dobre in usposobljene za svojega enkratnega žrebca. Dedec jim skoči čez plot potem pa se mu skoraj opravičujejo. Sicer pa kakor katera želi. Veliko seksa doma pomeni, da je moški kar precej potenten in da še malo poskusi kje drugje…
Če smem pristavit svoj piskerček…..
Včeraj je dejal moj znanec pri 46 letih, da ko postane doma sex dolgočasen je konec zakona in ostane samo še pretvarjanje kako lepo ti je z partnerjem.
S tem se seveda nisem strinjala in sem mu parirala s tem, da je treba v taki situaciji malo popestritve, morda erotično perilo ipd…pa se mi je moška družba začela smejati.
Torej zaključek : Ko se tip ženske naveliča, pa čeprav je ona vsa vroča in je doma vse “vredu” , gre potešitev iskat drugam.
Če bi mi to rekel kak mulc pri 35-tih se bi smejala. Ker pa je to prišlo od zrele moške družbe (46do 52 let) sem se zgrozila.
A potem je vse skupaj ko se dva naveličata eno samo varanje ??????
Za crknt.
Ah, ni pravila vsak je drugačen.
Je pa res, da nekateri moški to počnejo, čeprav ni doma nič narobe. Iz radovednosti in želje po spremembi pač. Drugi skačejo čez plot, ker partnerka ni več takšna, kot je bila na začetku zveze: strastna in vedno pripravljena na seks, kljub utrujenosti in skrbem. Tretji ne skačejo čez plot, vendar jim v razmerju postane malo pusto, pa zato okrivijo partnerko in gredo k ljubici. Še najmanj skačejo čez plot moški, ki za seks sploh niso preveč zainteresirani…
No, sej to kaže vso bedo večjega dela nas moških. Pa sej se ne poročiš z žensko samo zaradi sexa!!! Meni je to totalno zgrešeno. Jaz imam svojo ženo rad in ker je moja ne bom kar šel k drugi, tudi če mi ni več sexi, pa zanimiva,….
Pa sej smo slabši kot živali. Kje je sploh še prostor za osebnost, za partnerjev lastni jaz, za njegovo osebnostno rast,…
Žal v tem liberalističnem sranju ki ga živimo mi (pa preden kdo kaj komentira naj si razjasni pojme kaj je liberalizem pri nas in v svetu) ni nobenega prostora za za vrednote, za ljubezen,…
Vse je samo kariera, denar, velja samo tisto kar lahko vidiš in požreš. Ženske ste postale navaden spolni objekt in zato ste si krive same ker pristajate na to manipulacijo. Poglejte samo otroške igrače, barbika s katero se igrajo otroci je nek zblojen latenten sexualni fetiš.
V šoli nihče ne govori o vrednotah, o zrtvovanju, o spoštovanju,…Ženskost je definirana kot češplja in joški. Blak! Pa sej ste z mnogo več kot samo to.
In krive ste same da je tako! Ker ne znate neumnim moškim pokazati kaj ste in kaj pričakujete. Zato pa ste za večino nas moških žal samo objekt, ker nekoga ki ga imaš rad pač ne raniš z nezvestobo (pustimo tiste swingerske finte ipd,.).
kl, vsa čast, malo je takih, ki bi si to o ženskah upali povedati in priznati naglas.
Tudi jaz se strinjam s teboj, da ženske nismo samo sexualni objekt. Ko nam ni za sex se moški namrdnejo in že skačejo k drugi. Mislim, da je to zgrešeno mišljenje. Če se imata dva rada (zares rada), potem skupaj prebrodita težave takšne ali drugačne, naj bodo na področju sexa ali pa kje drugej. Temu lahko šele rečeš pravi odnos med dvema.
Škoda, da je zelo malo takih moških z takim mišljenjem kot si ti kl.
lp
kl, kot bi brala svojega moža!
Čestitam!
Zaradi takega razmišljanja ljubim svojega moža in on mene.
Čeprav nisem več tako sexi kot pred 20-imi leti, ga privlačim –
tudi on ima “drugačne obline” pa vendar privlači tudi on mene.
Pravzaprav mislim, da čustva samo naraščajo. O kaki ohladitvi
odnosov ni govora.
Lep dan!
kl & Co
Ja, se strinjam s teboj, v trditvi, da smo si same krive … samo je pa res tudi to, da ponavadi izgubi tista, ki ‘noce dat’ (grdo in butasto receno, a me boste hitro razumeli).
Res je, da bo imela pokoncna cisto srce in cisto vest do sebe predvsem, a vseeno boli biti zapuscen, sploh zaradi take butaste in ponizujoce zadeve. Zal … gre svet v neko smer, ki si je ne zelimo zares, vsaj tisti ne, ki imamo se kaj vrednot v srcu in glavi …
pa lep dan in bodite zvesti sami sebi
N
Forum je zaprt za komentiranje.