glede ponovnega zaprtja države
je pomagalo, 30.10.2021 ob 09:36
ze videno, 30.10.2021 ob 09:12
sem takoj za, 30.10.2021 ob 08:44
tiannnna, 30.10.2021 ob 08:09
dobro povedano
Scenarij isti ko pred letom dni, dajte shizofreniki, zmislite si kaj novega
Sem abolutno za. Korona nikakor ni hec in se je ne sme jemati z levo roko.
300 – 400 ljudi bo umrlo do konca novembra zaradi korone. To niso majhne številke.
Lani smo imeli VSE zaprto, nihce cepljen, pa so bile stevilke enake.
Cemu je tocno pripomoglo zapiranje?
Razen temu, da je propadlo ogromno malih podjetij?
Preprečilo je, da bi postali Bergamo. Lahko bi imel 5 tisoč in več okuženih na dan. Pa smo se ustavili na nekaj čez 3 tisoč.
Mrtvih bi bilo posledično dvakrat več.
Res? In zakaj je potem elto dni aksneje, menda, stanje enako?…odgovori si sam: le rpestavili smo neizbežno, ce smo an istem…
Desperadodajka, 30.10.2021 ob 09:44
Privatniki bi hitro našli notranje rezerve, ne glede na podražitev surovin, če bi nastala resnična kriza povpraševanja, brez skrbi. Ampak pri nas so navajeni, če se ena surovina podraži za 10%, se za toliko podraži kar cela njihova storitev, tudi če so vsi drugi stroški storitve ostali enaki.
In kaj naj naredijo v primeru, ko gredo cene na trgu za 200 ali 500% gor? Ker tocno to se zdaj dogaja.
Robi917, 30.10.2021 ob 09:59
Kleopatra 234, 30.10.2021 ob 09:42
Robi917, 30.10.2021 ob 09:33
Na covid oddelke obvezno le cepljeni, saj ste cepljeni menda zaščiteni.
Pogosto sem tam in da ti povem še nekaj, taki kot si ti, na koncu ostanejo brez besed, tako kot vsi necepljeni, ki pridejo po bolnišnico oskrbo. Počasi se umirjate, žal prepočasi. Pa mi vlada po riti dol visi, verjemi mi.
Debilno fašistično zapri že svoj smrdljivi fašistični gobec in pojdi jajotu rit lizat še naprej.
Prekleti debili genocidniški.
K mački stopiš na rep. Saj vemo da si pussy. Verjetno ti je tut tič odpadu.
jonza, 30.10.2021 ob 12:46
kleopatra
Ti si pa za hece,ane.
So se že javl za prostovoljce,pa jih ne spustijo not,ne rabjo.
Čudn a ne?
Žal nimajo prostovoljci kaj pomagat na intenzivnih oddelkih. Potrebno je usposobljeno osebje. Tisti, ki pozivate ljudi da gredo prostovoljno pomagat na intenzivno, brcate v temo. Še medicina ne vzamejo vsakega.
Forum je zaprt za komentiranje.