Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…
Nobena normalna ženska ne zdrži na takih portalih več tednov, kaj šele več mesecev, let. Tako, če že srečaš gor, jo lahko samo v roku parih ur takoj po registraciji, ker čim ko bo začela brat tiste komentarje, nepotešenih, vsiljivih beta fegov, bo zgubila vso voljo do tega in še isto minuto deaktivirala račun.
Gor se potem nahaja 2 vrsti žensk:
1. Izjemno nesamozavestne, brez smisla volje do življenja, vajene trpinčenja, psihičnega/fizičnega nasilja
2. Fake profili, ali babe, ki so se prijavile gor samo da poslušajo kok so luškane, kjutkane, dobit se pa ne želijo z nobenim.
Ne bit sramezljiv, ti kar direktno vprasaj oziroma povej, kje se ti je zalomilo. Rade volje pomagam. 🙂
V bistvu imaš prav. Res je nekaj takega kot praviš avtor.
Tudi jaz sem, tako kot ti, to sprobala.
Sicer pa, ne sekiraj se. Klikaj in piše samo na novo prijavljenim ženskam pa bo mogoče kaj več uspeha. Je pa res, da vsaka novo prijavljena dobi na stotine pisem od moških. Ampak mogoče pa ravno tebe izbere :).
Lepo, da si iskren in da si iskreno opisal kakšni ste moški na teh portalih. Verjetno si na več portalih, ker tako odlično poznaš situacijo.
SAmo nečesa pa vseeno ne veš. Tam gor so tudi ok moški. Res. Niste samo luzerji gor tako, da ne sklepaj po sebi.
Pogost pojav, da moški, ki ti začne pisat na portalu, da piše točno to, kar ti pišeš. Vas je kar nekaj takih, ki se tako lotite osvajanja ženske na portalu. Pa jim napišem, da je med luzerji tudi nekaj ok moških.
Lepo, da si iskren in da si iskreno opisal kakšni ste moški na teh portalih. Verjetno si na več portalih, ker tako odlično poznaš situacijo.
SAmo nečesa pa vseeno ne veš. Tam gor so tudi ok moški. Res. Niste samo luzerji gor tako, da ne sklepaj po sebi.
Pogost pojav, da moški, ki ti začne pisat na portalu, da piše točno to, kar ti pišeš. Vas je kar nekaj takih, ki se tako lotite osvajanja ženske na portalu. Pa jim napišem, da je med luzerji tudi nekaj ok moških.[/quote]
Velikih luzerjev je 10 %.
Meni so pa super ti portali. Naval moških je ogoromen, vabil na kupe.
Pa se zmeniš z enim, drugim, tretjim… pa greš na tortico, sok, kavo, sladoled pa vedno on časti. Saj zanj to ni veliko, če plača en sok ali pa tortico. Ampak meni je pa fajn, ko se mi kaj takega zalušta, dobim zastonj. Vabil je več kot zmorem jaz pojesti, spiti.
zanimive izkušnje, vedenja, znanja … imaš @avtor ☺
Zadnjic mi je en znanec nekaj podobnega razlagal. Pa mu recem, saj se lahko ukvarja le s tistimi, ki ga zanimajo, ostale pa naj lepo ignorira. Da ne? Saj ne gre za interaktivno komunikacijo, ali pac? Jaz, ko grem v trgovino kaj kupiti, obicajno tudi ignoriram tisto kar me ne zanima.
Po moje bo nevpadljiva 35-letnica prej prisla do za resno zvezo motiviranega bete z rahlo nadpovprecno kariero na kaksnem portalu kot kako drugace. Pa kje bo sicer srecala Markota? To so po vecini ljudje s skrajno dolgocasnim zivljenjem na relacija poso-kuca. In tudi ce ga, ni sans, da do cesarkoli pride. Niti se na prvo zogo privlacita, niti sta se sposobna kar tako zaceti spoznavati.
Kot da povprecno nevpadljivo 35-letnico, ki scoje samsko zivljenje ravno tako zivi na relaciji poso-kuca kdo v reali obletava, pa da lahko ne vem kaj izbirajo. Drugo je, ce punca nekaj zgleda, je mlada, zna iskoristiti svoje seksualnost, itd. Ce je pa taksna fuksija, da se ji niti toliko ne da potrudit, da bi nekaj casa prebirala, da pride do svojega Markeca, potem ji pa res ni pomoci. Drugo je, ce ne cuti zelje poparckati se.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://img.chan4chan.com/img/2009-04-03/1238782717002.jpg[/img]