Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gledate Kmetijo 2021?

Gledate Kmetijo 2021?

Boma katero rekli na to temo?

Kdo vam je všeč, kdo zoprn?

Meni so vsi po vrsti odvratni. Žal.

Bom še malo gledala, če bo pa takle sr..je, pa bom nehala.

Tega ne morem gledati, ker je grozno, sami lenivci. Gledam pa Exatlon, ki mi je super?

Kako lenivci

Saj pa je sele drugi del pa pokazal je da delajo.

Na kurac mi gre pa franc .vn se mece z delom druzga pa ne zna.

In sprasujem se zakaj vsi padamo na te fore. Ko en dela in se vn mece,se mi zacnemo pocutit manjvredne ze zato ker smo mlajsi.

Koji kurac je to.

Zna bit sam delavc.moz nikakav oce nikakav sosed nikakav.

ne gledam slovenske štale. Rajši gledam na RTL Večero za 5

A to je nekaj iz cesar bodo spet ratal znani Slovenci? Potem se pa sprasujes od kod so in zaradi kaksnega znanja oz. sposobnosti so znani? In se cudis, ko gledas mirele in podobne, pa ti ni nic jasno.

Bi bila vesela, ce bi take “oddaje” za poneumljanje folka zginile s sporedov.

Odgovor na objavo uporabnika
Buio, 08.09.2021 ob 18:50

Kako lenivci

Saj pa je sele drugi del pa pokazal je da delajo.

Na kurac mi gre pa franc .vn se mece z delom druzga pa ne zna.

In sprasujem se zakaj vsi padamo na te fore. Ko en dela in se vn mece,se mi zacnemo pocutit manjvredne ze zato ker smo mlajsi.

Koji kurac je to.

Zna bit sam delavc.moz nikakav oce nikakav sosed nikakav.

A s Trbovc, da vse veš o njem?

Ps: jst sm Trbovka, pa ga slišat ne morm. M j kr sram, ku un zčne guvuart…

Lega, 08.09.2021 ob 20:00

A s Trbovc, da vse veš o njem?

Ps: jst sm Trbovka, pa ga slišat ne morm. M j kr sram, ku un zčne guvuart…

Drgač bi pa kr rjakla, d j res, kr s npisu…

Najboljša je breskvica Lina, ta prava za “potenstat”. ????

Drugače pa tudi voditeljica ni slaba. Lahko kdo razloži, je to za tekmovalce prepovedan teren ali kaj?

????????????

donporleone, 09.09.2021 ob 22:38

Najboljša je breskvica Lina, ta prava za “potenstat”. ????

Drugače pa tudi voditeljica ni slaba. Lahko kdo razloži, je to za tekmovalce prepovedan teren ali kaj?

????????????

Lina

Groza…..brez sramu, njen brat sokriv za prijateljevo smrt, pfej

Niti ne.

Aljaz je najbolj zoprn tip vseh casov.  Jan je pravi psihopat, se ne cudim , da njegovi hceri z njim noceta imeti opravka.

tolk spremljam da če ne bi napisal, sploh nebi vedel da se predvaja.

Ne, ne gledam, nisem možgansko mrtva.

Cenne, 22.09.2021 ob 13:45

Lina

Groza…..brez sramu, njen brat sokriv za prijateljevo smrt, pfej

A tisto, ko so se novopečeni 18 letniki za ovinkom na krajevni  cesti po popivanju na RDju za 18 let pobili?  Sicer Lina vsaj pred kamero pošteno povedala, da je vse igra, da bo “samo za svojo rit” in ja, jepriznala – da igra. Problem drugih pa je, ko se pred kamero fine delajo, v bistvu pa skoraj vsi samonarejeni psihiči, tudi lenčine, predvsem nekatere enske, ja – je imel Jan prav – samo njegov način je bil pa nedopusten, kako je zapizdil, oziroma se spravil na tisto mamko, ki ji očita res grde stvari. Se pač ne zna kontrolirati v afektu, kaj mu iz ust leti -tipično slovenki moški pezde.

Lino je že življenje tudi  veliko izučilo,  zelo inteligentna, brihtna, zelo uspešna bivša športnica ( twirling) . a zna bit tudi zelo preračunljiva- ker se je tekom tega športa tudi naučila marsikaj, dobila slonsko kožo- ampak mora pa čimprej stran od tega  od takega fanta stran, kot je ta Ajlaž. Jo je pa vseeno škoda zanj. Sicer je pa taktično bilo videti že, da ga je ona v šov zvabila, ker ga je morala ( pogoj njene mame, kot se je izdalo v njunem prepiru pred kamero), da mora it z njo pazit nanjo v šovu, da se ne bo kaj slabega in grdega potem govorilo  naokoli. Se je razbralo tako iz tistega njunega prepira v eni od prvih oddaj, na samem.

A se še komu zdi, da je Fancl rad v družbi mladih napetih ( kit) khm, fantov   😉   in da je tako zaničevalen tudi on do žennk ko je v svojem priganjalnem afektu – ko se pa zave, da je trenutek, pa glumi spravnika ?

Glede na to, kako je tudi on poniževaln in kako kot “stoko” preganja ženske tam noter pri delu, tudi na prav poniževaln način, s prispodobami živali, kletvicami? A njega pa niste spregledal?  🙂

Igfbkk, 08.09.2021 ob 19:17

A to je nekaj iz cesar bodo spet ratal znani Slovenci? Potem se pa sprasujes od kod so in zaradi kaksnega znanja oz. sposobnosti so znani? In se cudis, ko gledas mirele in podobne, pa ti ni nic jasno.

Bi bila vesela, ce bi take “oddaje” za poneumljanje folka zginile s sporedov.

Ja, taki – ki bodo  magari pa drugo sezono na javnih morskih ali zdraviliških plažal “drkal”  varnostnika ali pa ostale kulturne  obiskovalce s svojim posiljenim besedičenjem in ven metanjem za en ” unicorn dežniček v pinki barvi”…

Ker se imajo eni taki resničnošovarji potem vedno za nekaj več od ostalih, ki se držijo pravil določene lokacije- samo on ne – ker se ima za samooklicanega selebritija  🙂

Men he bla všeč edino Kmetija slavnih. Artur Štern in LaToya. Noro! To je blo pa vredno gledat. To zdaj …. kr neki. Ne za gledat, ne za poslušat!

Oči te punce mi niso všeč! Postava ok. Ampak oči …. no go.

Sem pred parimi dnevi videla napovednik za Kmetijo. Kako je stari (ste napisali da je Jan?) ven padel. Totalen psihič, sem mislila da jo bo kar nabutal. Je dobil kako kazen?

Ne razumem zakaj se pritožujete čez kmetijo? A so ameriške serije na višjem nivoju?

Ali vi veste kaj pomeni oskrbeti kmetijo, narediti nsloge in hkrati preživeti družino.

Če so lenobe vmes, je potrebno vzdigniti glas. Ja priznam, da mi je Franc všeč zsto, ker mu je mar za kmetijo. Zakaj mislite, da je ovratnik. Ali bi res vi, da bi imeli tako kmetijo dsli v roke neorganiziranim, lenim, v zrak puhajočim, ki jim skupno delo in skrb za druge ni mar.

Preziram in ne odobravam načina komunikacije Jana, ker bi resnivo lahko drugače povedal.

Ne prenesem, da ljudje kricijo en na drugega kot zveri. Zato tudi ne gledam taksnih showov.

Rajsi gledam Super par na RTL kot pa to stalo.

Super kviz tale na RTL. Ima jih od Bosank, Kitajcev, Slovencev do Hrvatov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close