Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gledanje žensk na plaži?

Gledanje žensk na plaži?

Ležite na plaži,se sončite in seveda opazujete skoraj gola lepa ženska telesa.Ali se kaj zamislite,mogoče koketirate,se spogledujete,ali še kaj več?Seveda na skrivaj,če je partner-ica zraven?Kaj si v tistem trenutku mislite ali predstavljate?

Jaz si takrat mislim: matr vse je tako luštno, ko bi mi sam še kdo en mrzu pir prinesel 🙂

Pr men pa na plaži vsi čuti udarjo na oči.
Tako na plaži nč ne slišm.
Oči mam k sova.
Sam skeneram, še posebno kake Slovakinje, Čehinje,
Ukrajinke, Poljakinje. Zakon so.
Bejbe so čist naravne ne pa kot Slovenke.

Ful maš dober okus Kr Eden.Čehinje so zakon!Ne moreš verjet,dokler ne vidiš!

Vsako leto se na plaži čisto “slučajno” uležem zraven Čehinj.
In so zakon:
-brezpogojno ubogajo svoje može
-so neverjetno lepe
-pri njih bi vsaka lepotna operacija pokvarila telo
-so čist naravne, niso zafnane kot Slovenke
-ne vem če sm reku da so lepe

Odlično,bravo,po moje so čehinje bolj odprte in bolj aktivne pri “stvari”.Gate trga,fuul.

Mogoče pa bi se našla tudi kakšna slovenka, ki bi lahko komu utrgala gate.

Sem Slovenka.
In me zanima, zakaj ti Slovenke nismo všeč.
Kaj na nas je tako strašno zanič?
Prosim te za odgovor, ker me res zanima.

Čehinje so tako kot vse druge – tuje meso je vedno boljše, slajše, bolj voljno … Men pa se zdijo čehinje, madžarke, poljakinje … prave kmetice. Ko jih vidiš v tangicah in zgoraj brez še nekak zgleda, ko pa jih zvečer vidiš obečene v poceni minice in grozne čevlje s sladoledom, pa mislim da te vse mine. No ja sicer okusi so pač različni.
Jaz z veseljem pogledam po moških telesih, ampak najraje pa se stisnem k mojemu dragemu; pa je že akcija ;-))

Točno to.
Slovenke ocenjujete ženske po zunanjosti.
Ne vem zakaj bi bil izraz kmetica ponižujoč.
Najslabša kmetica je boljša kot vse ljubljanske
ženske, ki se delajo ful kao da neki so. Itak.
Če nebi blo kmetov ti nebi mela kej jest.
Kmetice niso kot ljubljančanke ki hočjo vse
po zadnji modi Guči Koko Šanel, in ki se
vseskozi nekaj pritožujejo.
So PRAVE ženske ki se znajo obrnt v kuhinji
in v postli.

Krave niso modre in tud ne dišijo kot Milka čokolada.

Dobesedno.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

jst bi bil zadovoljen če bi jih znala oprat.

Mnogo Žensk sem že videl.In predvideval na daleč:Nemka je ali pa danka.Ko pa sem prišel blizu jue govorila češko ali pa tudi slovaško.Pomeni,da vemo kje in kdo je kvaliteten.Nimam pa nič proti Slovenkam.

se moram delno kar strinjat z ugotovitvami fantov. poudarjam… delno… tudi sama bi težko našla na kaki žurki dekle, ki bi mi zasedla po karakterju. dejstvo je, da so v veliki večini hudo zafnane in se v njihovi družbi čudno počutim. dejansko je center komunikacije obiranje ostalih deklet in slinjenje ob tipih. mogoče se zato najlažje družim s fanti. no, mam pa prijateljico, ki je vse prej kot damica v blagovnih znamkah, je pa strašno zabavna in nenarejena.

He, he, nisi edini… 🙂

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

posplošujete!!!!

sigurno je tudi na Češkem kar precej:
– zafnanih žensk
– umetnih žensk
-prijetnih žensk

tako kot v Rusiji, Švici,Avstriji,Nemčiji,Ameriki, Angliji,Srbiji, ……………………………………….pa tudi v Sloveniji!!!!!!!

Lea1: s kmeticami in poceni minicami (logično da je narobe, če nimaš minice za 10 jurjev) si pokazala, kako zafnane ste Slovenke. Važno, da je lepo navzven, pa da drugi vidijo kak ste oh in sploh … Po ven metanju zagotovo nimate konkurence v Evropi.

Kakšno posploševanje !

Zanimivo, da imete Slovenci takšen negativen pristop do Slovenk !

Ali se res gibate v krogih samih zafnanih bab ?

Potem je tudi z vami nekaj narobe, da nimate možnosti podebatirati, se nasmejati in uživati v družbi nezafnane , urejene in pametne Slovenke.

Malce pobrskajte fantje, pa boste našli krasne punce, svojega rodu !

Nema problema.
Naći ćemo mi žene. Svu trojicu.

Kr eden kaj meniš ali so boljše Dekleta iz Ex Yu,ali Slovenke,po temperamentu in vse kar sodi zraven?

Vse je relativno.
Lahko nekaj posplošujemo ampak to ni to.
Povsod so dobre mačke ne glede na narodnost.
Je pa res da so bolj ko gremo južno dekleta
bolj temperamentana.

ups, kolk so se pa zasekirale ene, hehe

Hmmm…. Kr eden, sm ljubljančanka. oblečena po zadnji modi (pa ne v firme in drage cunje!!), se ZELO dobr znajdem v kuhinji IN v postelji. in nism čist nč “narejena”. aja, sem že omenila da sem ljubljančanka in ne čehinja,poljakinja? malo odpri oči. vse tiste punce,ki so lepo oblečene in ti zgledajo fensišmensi, ni nujn da so vse zafnane in opravljajo vse kar hodi ipd.- sem čisti dokaz zato.

ejejej, fantje… medtem, ko vi gledate eno hudo bejbo, vaša punca zraven gleda enga hudga deca… pa ne vas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close