Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek gledanje za drugimi

gledanje za drugimi

Hay. Mene pa zanima, koliko vaši fantje-možje gledajo za drugimi in koliko vas to moti? Moj dobesedno ne more, da ne bi vsake pogledal vsaj dvakrat ali buljil v njo, mene pa to razjeda. Kljub temu, da sem mu povedala, da me to buljenje moti, tega ni spremenil.Ne moti me, če le pogleda, a če ne more umakniti pogleda, me pa moti. Mislim, da nima spoštovanja do mene.Kaj mislite ve?

Midva ponavadi gledava skupaj :-). Ce ga opazim, da se z ocmi sprehaja po drugi, se hitro “ustulim” zraven, da lahko komentiram. Nisem ljubosumna, ker pac vem, da moski morajo pregledat teren – zenske pa tudi.

Priznam, da bi me direktno buljenje motilo, kar se mi tudi sicer ne zdi vljudno.

Če te to moti in mu to poveš, pa on tega ne upošteva, potem te ne spoštuje.

Vsak rad pogleda za simpatičnimi osebki, vendar moraš vseeno držati distanco, da s tem nekoga ne užališ. Tvoj fantič te distance nima.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Hoj!
Tudi mene je na začetku zelo motilo, ko je moj gledal za drugimi, jih komentiral itd… Ker pač tega nisem bila vajena od prej me je motilo, predvsem zato, ker sem imela občutek, da mu zaradi tega, ker ima toliko za gledat in komentirat druge, včasih zmanjka komplimentov zame, saj jih dejansko nisem dobivala. No, to sem mu povedala in je sedaj drugače. Sicer še vedno gleda – kdo pa ne – ampak me ne moti več, ker je v mejah normale (čeprav je to seveda relativna zadeva).
Ne vem sicer koliko časa sta skupaj in v kako zelo intenzivno je to buljenje, ampak če si mu rekla, da te to moti, bi lahko že iz spoštovanja do tebe omilil te tebi tako neprijetne situacije. Pa najbrž mu je tudi jasno, da če tebe nekaj moti, to absolutno ne deluje pozitivno na vajin odnos – tudi zato bi se lahko malo potrudil, a se ti ne zdi… papa!

Nisem ženska, moja mi vedno pripomni, da se slučajno ne bom zlomil vrat. Potem pa, če se le spomnim v čem je težava, pogledam stran in tisto žensko samo še bolj v mislih vidim. Naj ti še razložim, da je za naš moške dovolj že če jo vidimo, zato jih tudi gledamo! 🙂

Mene ne moti. Tudi jaz rada kakšno pogledam, če smo že pri tem, sploh če je spedenana. :-))

Ne vem, zakaj ne bi. A naj samo mene gleda al kaj? Sva pač skupaj, lahko mu pomenim največ na svetu, lahko me ima najrajši na svetu, nikakor pa ne verjamem, da me ima za najlepšo na svetu.

Pa ne vem, če ima to kaj dosti veze s spoštovanjem. A če se za avtom obrne je pa drugače al kaj? Najbrž ne gleda zato, ker samo čaka, kam naj gre od tebe, a ne? Pač so stvari, ki pritegnejo poglede, pa zato nimaš nič manj rad svojega partnerja. Tvoj pač pali na ženske. Eni pa na majhne otroke. Eni pa na kužke. Ne čuti se ogroženo.

Se mi je zdelo zanimivo, ko so enkrat delali ankete, katera ženska se zdi moškim najlepša. Minimalen odstotek je odgovorilo, da žena. In ko so iste moške vprašali, če bi svojo ženo zamenjali za tisto, ki se jim je zdela najlepša, je minimalen odstotek odgovoril, da bi. :-))

Ja, tipičen problem. Današnje ženske so totalno nesamozavestne. Po glavi se jim še dolgo vrtijo razni filmi, mi moški pa žensko pogledamo in jo čez 5 sekund pozabimo, če ne že takoj. Ženske pa ne morete zahtevat da bo moški stran pogledal, ko gre katera mimo no. Pa kako bi bilo vam, če bi vam moški prepovedal gledat določene stvari po ulici ali nasploh. točno tako je kot je rekla predhodnica, moški pogleda žensko s podobnimi občutki kot kak dober avto. In za tem se ne skriva nič, kar bi vas ugrožalo. Ma, sem kr jezen, ko se spomnim da imam podobne težave, pa vem da jih ni lahko rešit. Ženska je užaljena, prizadeta, z njene strani upravičeno, z moje pa povsem neupravičeno in to je hudič razumet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko kaj pa, ce se z drugo zensko v prisotnosti tvoje spogledujes? Potem zenska ni upraviceno uzaljena?

Jst mojga še nism zasledila, da bi v moji prisotnosti buljil za drugimi in jih komentiral…ponavad ko je kaka huda (na tv, v lokalu) ga jst vprašam če mu je dobra..pa pribije: Kera?? :)) Bi me pa motilo, če bi to počel, priznam.

Mislim da je spogledovanje in gledanje čisto druga stvar. Tudi jaz pogledam kakšno žensko in prav tako moškega. Zato mojemu nikoli ne omenim,če pač kakšno pogleda, daj da ne boš oči izgubil, ker jaz isto počnem………

Ponavadi mu jaz rečem, a ni ta dobra, luštna, ma dobre joške, njega prav nič ne gane. Za najino frendico rečem kolk je luštna, pa mi zmer reče le kaj vidim luštnega na njej in tako dalje. Zelo redko da mu je kaka všeč, zato pa jaz dobim tolk več komplimentov.

Tamara, ne govorimo o spogledovanju ampak opazovanju okolice, v kateri so pa seveda tudi ženske.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Afna, mogoče imata samo različne okuse, ali pa je raje tiho, ker ve kaj bi sledilo. ; )

A misliš da bi ga zarad tega nadrla, al kaj? Ko mene tko gledajo na cesti in se obrnejo za mano, mu rečem, dons pa dobr zgledam a ne? No tko lohk tud on kako pogleda in ji s tem mogoče polepša dan.

Jaz pa jemljem na humoren način;al pogleda kakšno al ne,mu dam pripombo kaj pa je videl tam,kaj pa tako gleda,…opa vse na humor,nato pa še sam povleče vse na humor,…tak da smeha nikol ne zmanjka.

Ja saj, največji problem je ko ženska ve, da tipček pogleda naokrog in nič ne reče, nič se ne pošali, ampak je tiho in kuha zamero in si misli neke strašne stvari. Itak, da je ena nezrelost po moje ali pa premalo samospoštovanja.

Hm, prej jaz buljim kot on, pa tud glasno komentiram. Ima raje, da povem po resnici, kot pa da skrivam, takrat je pa užaljen. On ima itak za ženske same lepe stvari za povedat, kar mi pove to, da je vsako cenil in spoštoval, pa da tud mene. Kar mi tud pokaže. Pa itak ponavadi skupaj ocenjujeva 🙂 Tud za moške ni neumen, da nebi vedel, dko bi mi lahko bil všeč, problem je sam v tem, da misli, da je za ženske pri izbiri ključnega pomena lepota in da če bi kdaj s kom karkol, bi kao z enim neustavljivo privlačnim. Jao 🙂 čist zgrešeno 🙂

ja, se strinjanm. totalna bedarija, da zdej pa ne sme gledat 🙂 marička, sej je v naši naravi, da smo radovedni, da gledamo, komentiramo… tut midva gledava skupi in skupi uživava v pogledu na dobro deklino. ljudje pač radi vidimo lepo, pa naj bo to kar kolil meni ne pride na pamet, da bi mojega bremzala pri skeniranju kolice. če je kakšna brhka deklica na plesišču in mojega opazi in mu to da tut vedet, me moj tok prisrčno prid evprašat, če mam kej proti, da z njo zapleše :))) pa mu moram vedno znova ponavljat, da itak da ne, nej pleše, nej gleda, kaj pa pol! zakaj bi me že to motilo???? hm…. pojma nimam

midva že veva kje so meje. no, drugo pa je seveda, če je kdo na to občutljiv (žal si je pri tem težko pomagat, vem), potem bi partner moral to upoštevat.

Zelo lepo,ker se tako dobro razumeta in si zaupata,meni se glava kar sama nagonsko obrne,ko vidim dobro bejbo.Seveda ne pretiravam,pogledam in ocenim in si v mislih mislim kaj vročega.

seveda žan, saj o tem govorim! nam je v naravi, da opazujemo okolico! v pradavnini so ženske imele posebno razvit občutek za vse spremembe v okolju, ker je bil to edini način, da zaščitijo sebe in otroke, če preži nevarnost. moški so opazovali, ker so tako lažje lovili in ščitili svojo familijo pred vsiljivci. in tako je tudi danes. no, tako hudih nevarnosti je manj, še vedno pa smo v krvi, opazovalci, lovci… no, če se želimo temu ogniti, pa predlagam plašnice na glavo 🙂

Temu se pa reče spolni nagon in Freud je imel veliko za povedat o tistih, ki so tlačili spolni nagon.
Še vedno bolje za drugimi gledat in sanjarit kot pa se na ovce spravit.

Za ljubosumne pa nasvet: pustite naj se vzburi in izkoristite to.

Žan napisal:

> Zelo lepo,ker se tako dobro razumeta in si zaupata,meni se
> glava kar sama nagonsko obrne,ko vidim dobro bejbo.Seveda ne
> pretiravam,pogledam in ocenim in si v mislih mislim kaj
> vročega.

evo mali2 tu se pa strinjava 🙂

Mali ti nisi čisto pri sebi,si pol stoletja za svetom.

Čisto možno, a tudi čez pol stoletja bodo te stvari ostale enake.

Žan napisal:

> Mali ti nisi čisto pri sebi,si pol stoletja za svetom.

Nismo leta 1970 in mogoče si preveč starokopiten in je sex zate velik tabu in sex v troje greh in ne vem kaj.Daj no gremo s časom naprej,torej po moje ti še ene hrane ne uživaš,Sadna si popestri jedilnik in jaz si ga bom tudi .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close