Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gledal sem film o monovkah

Gledal sem film o monovkah

Film je brazilski, iz leta 2012, slovenski naslov je Šumi soseske.

No, v glavni vlogi je ena zoprna baba višje srednje klase, ki teži vsem okoli sebe. Potem se pa samozadovoljuje, prvo s sesalcem, nato pa s pralnim strojem.

če en verjamete, glejte film, jaz sem si pa živo predstavljal povprečno monovko, ki potem na netu naklada o svojem bogatem seksualnem življenju…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako ti pa uspe tako se samozadovljevat? A ga vtakneš v cev sesalca in priključiš?
Imam boljši nasvet: molzni stroj.

Se pravi, film posnet po resnični zgodbi Ronke aka Debele Starunklje aka millionpetstošestišesdeset vzdevkov.

http://www.siol.net/novice/crna_kronika/2013/02/posilil_snezaka.aspx

Tale baba nima čisto nič v glavi. Če se že greš skrivat, kvalitetno trollat nekoga, karkoli že počneš, potem vsaj spreminjaj slog pisanja, ne pa da samo vzdevke obračaš okoli in imaš že kao new identity lol

Če ni tole moj frend EB.

Sem se prihajajo samozadovoljevat, ker si v reali dedca ne najdejo. najbolj jim pride, ko jih Matkič, Sadni ali jaz malo užalimo. Tako so potrebne naše pozornosti, da nas celo same začnejo provocirati. Seveda pa bodo še naprej pisale, da so srečne in izpopolnjene. Kot ženska iz brazilskega filma.

Tudi v tej temi vidim, da ne morejo luzerji brez mene.

Prav ponosna sem nase. Debela, zafrustirana, noben dedec me ne mara, samska. Obupana, ker me nihče ne mara. Grda. Lena, nenačitana.
Vseeno pa vidim, da imam tule gor ogromno oboževalcev. EB, Spider, Matkič, kar ne morejo brez mene. Pa še en psiho si non stop sposoja moj nik. V glavnem totalna luzerka in tako popularna pri enih tipih tu gor.
Samo kaj, ko so ti tipi ravno take baže kot jaz.

Poglej sebe, dons si že parkrat doživel orgazem. Monovkam bi moral biti še hvaležen. V reali te itak nben ne prenaša, tukaj ti ljudje namenjajo svoj čas.

Sem ponosna, da pomagam Spidru doživet orgazem.

http://youtu.be/HovozoPowd4

V bistvu ga jaz namenim vam. Sej se na vsak moj post obesite.:))))))

V bistvu ga jaz namenim vam. Sej se na vsak moj post obesite.:))))))[/quote]

In ti na vsakega trzneš. Če nekdo uleti in bere vsa ta čreva, te vidi v vlogi gnjavatorja.

Vsak vidi, karr hoče.:)

Ma evo, spet ona o gnjavatorju. Daj psihopatka odmaširaj, še zdaj me glava boli, ko se spomnim na tvoje gnjavljenje…Bolnica brez življenja, samooklicana perfect woman…

Kupi si ogledalo, ker imaš težave pri gledanju in z dojemanjem tako sebe kot okolice. Ne zgovarjaj se, da vsak vidi kar hoče. Pri tebi 90% ljudi zaznava enako, torej je to to in ne gre za želje posameznikov. Si buhtelj in to boš ostal. Priznaj si še, da se cel cajt obremenjuješ z lajfom drugih.

Jaaaaaaa…jaz se obremenjujem z vami…zato vlečete moje stare poste ven….ker sem jaz obremenjen z vami…zato me omenjate tudi…ko me ni tu…Še moji oponaševalci se tu pojavljajo…

In 10 pacientov, ki domujete v tej norišnici, ni 90% folka…

Spider, povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si. Leta in leta si že tule z nami, nas zmerjaš s psihiči. Kaj si potem ti?
Jaz priznam, da sem motena, da sem grda, da sem zakompleksana, da se zdravim glede teh zadev. Ti si pa še nisi priznal. To je razlika med nama.

Ne vidim tvojih starih postov, najbrž zato ne, ker ne berem vsega podrobno. Ti pa opaziš, vsako drobtinico, ki ti jo drugi nudijo, namenijo. Hraniš se z nezdravo hrano. To tvoje življenje še bolj siromaši, še bolj te dela pustega. Saj ne da bi me skrbelo, samo to je tvoje ogledalo, v katerega se nočeš zazreti. Saj kaj bi lahko izgubil, če nimaš ničesar pomenljivega?

Potem pač nisi dovolj verodostojna, da bi lahko ocenjevala druge 🙂

Eh, Enostavni Bog, ravno jaz sem dovolj izkušena, da vem v čem imate probleme. Zato, ker smo si izredno podobni. Ne morem ocenjevati nekega uspešneža. Lahko pa ocenjujem sebi podobne. Pač razumem tvoje težave, ker sem sama na podobnem.

Psihiatrinja na zdravilih ? 🙂

EB naj ti pojasnim: psihiater je zdravnik, psiholog ni zdravnik. Počasi pa boš razumel zadeve.
Za začetek ti priporočam obisk dobrega psihoterapevta.

??? LOL

Kaj ti to jemlješ majketi, hahaha

Nisi preveč razgledan, a ne EB? No vzemi kako knjigo v roke, preštudiraj zadeve. Potem pa pot pod noge in h psihterapevtu. Saj ti bo pomagal počasi razrešiti vse tvoje težave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close