Gledal sem film o monovkah
Film je brazilski, iz leta 2012, slovenski naslov je Šumi soseske.
No, v glavni vlogi je ena zoprna baba višje srednje klase, ki teži vsem okoli sebe. Potem se pa samozadovoljuje, prvo s sesalcem, nato pa s pralnim strojem.
če en verjamete, glejte film, jaz sem si pa živo predstavljal povprečno monovko, ki potem na netu naklada o svojem bogatem seksualnem življenju…
Sem se prihajajo samozadovoljevat, ker si v reali dedca ne najdejo. najbolj jim pride, ko jih Matkič, Sadni ali jaz malo užalimo. Tako so potrebne naše pozornosti, da nas celo same začnejo provocirati. Seveda pa bodo še naprej pisale, da so srečne in izpopolnjene. Kot ženska iz brazilskega filma.
Tudi v tej temi vidim, da ne morejo luzerji brez mene.
Prav ponosna sem nase. Debela, zafrustirana, noben dedec me ne mara, samska. Obupana, ker me nihče ne mara. Grda. Lena, nenačitana.
Vseeno pa vidim, da imam tule gor ogromno oboževalcev. EB, Spider, Matkič, kar ne morejo brez mene. Pa še en psiho si non stop sposoja moj nik. V glavnem totalna luzerka in tako popularna pri enih tipih tu gor.
Samo kaj, ko so ti tipi ravno take baže kot jaz.
Ne vidim tvojih starih postov, najbrž zato ne, ker ne berem vsega podrobno. Ti pa opaziš, vsako drobtinico, ki ti jo drugi nudijo, namenijo. Hraniš se z nezdravo hrano. To tvoje življenje še bolj siromaši, še bolj te dela pustega. Saj ne da bi me skrbelo, samo to je tvoje ogledalo, v katerega se nočeš zazreti. Saj kaj bi lahko izgubil, če nimaš ničesar pomenljivega?
Forum je zaprt za komentiranje.