Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Gleda kdo ali morda celo bere?

Gleda kdo ali morda celo bere?

J. R. R. Martina

no, sem zaključila 3jo knjigo…in je huuudo…pa iščem malo okoli, če še kdo bere tole, da se vdari kakšna debata. .)

se razume da beremo. super je, pa Tolkien tudi.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ja zate vem ja.

Zdaj sem končala tretjo, mah groza – zamisliš si najslabši možen scenarij in to se zgodi.

Naj ti povem, da je Boštjan Gorenc prevedel zadevo neprimerno boljše kot nebodigatreba Gradišnik!

Iščem nek forum, ki bi ga imel Gorenc ali blog, kjer bi se malo debatiralo o knjigi…morda celo kje na Jokerjevi strani…hmmm

ja, se strinjam – Pidžama je zakon!

A na forumu Knjižni molji si že kaj bila?

Nisem, bom pogledala.

Je pa to taksna tematika kot Gospodar – tako, da nevem kaksna je kaj priljubljenost tega čtiva tukaj.

haha je ja 🙂
Daj hitro preberi tretjo, da bova kaksno rekla 🙂

hehe kako pa veš da še nisem prebral tretje, a? 😀

šele drugo 🙂

pa ne vem, če bom utegnila prebrati, preden moram vrniti, grrr…

Prebrala vseh pet. Veckrat. 🙂 Berem izvirnike, tako da slovenski prevod poznam samo preko serije in mi ni prevec pri srcu. Sem pa ze od prej fan Gradišnika.

Debatirala pa rajsi ne bom, da mi ne uide kaksen spoiler :)))

Blog ima http://www.stricbedanc.com/ pa tudi spletno stran http://pizama.si/, na FB ga lahko uloviš, ja tudi Joker in Knjižni molji so kul.
🙂

ooo hvala, bom malo pregledala 🙂

Ja imas prav, morda pa si 🙂
No, nazadnji si rekel, da si na pol druge pa nimas kaj casa .) lahko pa si kak speed reading vdaril 🙂

Elia, dvojko sem prebrala v izvirniku…, ker jaz pa pač nisem Gradišnikov fen…grrrr, pa je lepo berljivo ja.
Uh samo en spoiler bi te prosla, ker zaradi tega ne spim…. So še vsi zmaji živi? 🙂 in seveda zmajska mati? 🙂

sem še ravno tam kjer sem ostal, sprašujem le zato ker mi ni bilo jasno kako ti to veš :))
za trenutek sem pomislil že da me poznaš iz “resničnega življenja” ;>

tukajle imaš ornk debate o knjigah 🙂 upam, da odpre.. ne vem sicer, če se lahko registriraš in pišeš, ker so običajno registracije zaprte

zdaj grem pa ven iz te teme, preden začnejo padati spoilerji :))) še nimam prebrano, je pa v načrtu

sem še ravno tam kjer sem ostal, sprašujem le zato ker mi ni bilo jasno kako ti to veš :))
za trenutek sem pomislil že da me poznaš iz “resničnega življenja” ;>[/quote]

Ma si rekel 1x 🙂

Hmmm, kaj veš morda pa te 🙂

jest sem gledala samo eno epizodo nadaljevanke, pol sem pa na vikipediji prebrala kaj bo naprej … in mi ni bilo več ne do nadaljevanke, pa tudi knjig se ne mislim lotit.

O seveda, zivi in zdravi in zelo aktivni 😉

O seveda, zivi in zdravi in zelo aktivni ;)[/quote]

Uhhh, hvala ti 🙂
Ej, to me je tako morilo, da nemores vrjeti…,komaj čakam, da pridem domov in gremo dalje 🙂

Vidim, da so ti taksne knjige vsec…, predlagam Hunters blade, če nepoznaš že slučajno?
Prevoda ni, dobiš samo na Amazon ali kje v tujini.

gledam…in komaj čakam, da se začne 2. sezona (2.knjiga).

Aredhel, malenkost. Tudi jaz ne spim zaradi necesa iz zadnje knjige in si v postelji predelavam scenarije, hehe. Zal meni ne more nihce razen avtorja zagotoviti da se bo izslo tako, kot sem si jaz zamislila.

Pa hvala za priporocilo, morda pa res, ko bom utegnila. Sicer sem pa bolj sci-fi fan in od tod izhaja tudi moje poznavanje Martina.

nimam pojma zakaj sem sploh prebrala to temo in celo vse odgovore, pa blage veze nimam, za kaj sploh gre!

Tako sem lena, da se kar prestavljam iz ene teme v drugo in berem brez razmišljanja ….

Butl trolast gre se za knjige in nanizanko posneto po knjigah Igra prestolov . Tudi jaz nisem bila sigurna pa sem tudi vse poste prebrala in celo prvi dve knjigi že…..

Jaz sem pa na morju prebrala četrto knjigo.

Super je!!!!!!!

🙂 jaz sem zdaj začela 🙂

Kak dan si že želim, da bi bilo slabo vreme, da bi lahko, ko pridem domov cel dan brala, ko pa je lepo me pa preveč v park vleče, za vikend pa po gobe….joj, ko bi še imela dopust 🙂

Mene je J. R. R. Martin močno razočaral. S Tolkienom ga nikakor ne bi primerjala, ne seže mu do gležnjev. Martinova preja je narejena za konzumacijo, nič kaj dosti ne ostane od nje po branju, skoraj tako kot pri Rowlingovi – premišljeno začinjen fast food. Žal.

Ni J. R. R. Martin, ampak je G. R. R. Martin.

New Report

Close