Najdi forum

glavotok- krk

Ali je že kdo bil tam ?To je privat kamp.Kako se vam zdi,prosim malo opišite:Hvala.

glavotok-vcasih je bil zelo majhen kraj…lezi nasproti cresa. plaze kamnite. kamp je verjetno v sklopu samostana-zelo lep park. lp petra

Na koncu sveta, plaže povprečne, zelo veliko miru. Brez omembe vrednih rekvizitov za udejstvovanje otrok.
Pogledat pejt, vse ostalo je stvar osebnih percepcij.
Mi smo šli po pogledat, po petih minutah sem vedel, da stvar ni popolnoma nič zame, znanci, ki so bili z nami, pa so se čisto zapalili.
http://www.kamp-glavotok.hr/

Živjo!!

Meni je ta kamp ful ok, ker je v njem mir, ni velik, je odmaknjen, namesto trgovine je “kontejner” v katerem dobiš osnovne potrebščine (kruh, mleko, jogurt, namazi, sir, pijača)- večja trgovina je kak kilometer ven iz kampa, saniatrije so sicer stare a čiste, voda za tuširanje je topla,…
Imaš eno plažo kjer so kamenčki (a tista je ponavadi polna), pa še nekaj skalnatih in ogromno zalivčkov, do katerih je sicer potrebno malce plezat, če pa imaš kakšen manjši čolniček (za napihnit) se lahko tudi zapelješ do njih.
Skratka, meni je ta kamp zakon!! Le do njega je težko priti, ker je slabo označen :))

Lep pozdrav! Petra S.

Jaz avgusta odhajam tja.

Se popolnoma strinjam s Petro. Če želiš kolikor toliko miru, je ta kamp idealen…

Pa lep dopust…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close