Najdi forum

Glavnik

Spoštovani!

Imam daljše lase, ne posebno gladke, tako da imam kljub izdatni uporabi balzama težave pri razčesavanju. In sedaj me zanima s čim jih je najprimerneje česati? Imam leseno krtačo, ki mi je zelo všeč, a je nepraktična za čiščenje (imam goste lase, kar pomeni, da jih ogromno tudi izpade)…zato sem si omislila lesen glavnik, a me je strah, da bo mi poškodoval lase, saj se mi njegova površina ne zdi dovolj gladka, spolirana, je moj strah odveč? Ali je boljši plastičen? Kaj je torej do las najpriajznejše?

Hvala!

Krtaca, ki se uporablja za razcesovanje vsadkov, oziroma podaljsanih las! Gre za posebno krtaci in je res dobra za razcesovanje tudi dolgih naravnih las. Dobis jo pri frizerjih, ki delajo podaljsevanje ali v frizerski drogeriji v BTC-ju.
alenka

Jaz uporabljam plastični glavnik z dvema vrstama zob, ki so malo ukrivljeni. Kupila sem ga v DM že nekaj let nazaj. Imam gladke, goste in precej dolge lase. Las pa si nikoli ne češem čisto mokrih, ampak se počešem pred pranjem las, nato pa še enkrat ko so še samo malo vlažni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close