Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glavna vožnja-kolikokrat lahko padeš?

Glavna vožnja-kolikokrat lahko padeš?

Kdo ve kaj se zgodi, če trikrat padeš na vožnji? Je res da potem sledi ponovno pisanje cppja?

Mislim, da so še vedno 4 možnosti za glavno vožnjo.. če v 4 ne gre, pa ponovno pisat test. Vsaj tak je bilo 6 let nazaj, ko sem šla jaz. Ne bit preveč živčen (čeprav je težko), pač sam vozi po pameti in to kar te inštruktor/-ica nauči.

Sicer ne vem v katerm kraju boš opravljav glavno vožnjo, nekje so bolj strogi, drugje manj. Vsaj tak pravijo.
LP

Greš še 4. Če tud takrat padš, morš it spet delat CPP teste.

A pa pol po cppju rabis ponovno se 20 ur, da se lahko spet prijavis na izpitno voznjo?

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz856, 30.11.2024 ob 21:39

A pa pol po cppju rabis ponovno se 20 ur, da se lahko spet prijavis na izpitno voznjo?

Obrni se na Niko Kovač, ona ima bogate izkušnje. Padla že 11 krat  ali celo 12 krat in menda še vedno nima izpita.☝️

Je katera , kateri ki dela v Celju izpit? Kako vam je šlo na izpitu ko ste prvič naredli ? In koliko ur ste imeli

V mojih casih je bilo tako, da ce si dvakrat padel na prakticnem, si moral ponovno pisati CPP. In ce si se 2x padel, spet, torej na vsaka dva padca. Kako je zdaj, ne vem. CPP sem imela vsakic skoraj ali cistih 100%, na voznji so me izdali zivci in tudi nefer ocenjevanje. Ta petic sem namerno nepravilno parkirala, to je na sredi ceste, pustila avto, instruktorja in ocenjevalca tam in odkorakala, ker sem imela vsega polhn kufer in mi je bilo vseeno, ce spet padem, a so me klicali, kam da grem, naj pridem nazaj, ker sem naredila izpit. To zame pomeni, da pri ocenjevanju nekaj mocno smrdi. Moj fant je bil iz znane druzine. Naredil je prvic, pa se havbe ni znal odpreti.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 30.11.2024 ob 21:45

Obrni se na Niko Kovač, ona ima bogate izkušnje. Padla že 11 krat  ali celo 12 krat in menda še vedno nima izpita.☝️

Ne le to, razbila 3 avte in menjala par avtošol.

Njej je pri vse njeni sueriornosti 50  po AC prehitro, bolj varni smo če taka ne naredi izpita nikoli, sicer pa , kako bo sploh volan dosegla ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close