glasna cimra
me zanima vaše mnenje: živim v študentskem stanovanju s 5 cimrami. Pri eni ves čas visi tip, ima sicer svojo sobo, ampak med seksom je ona zelo glasna, da se sliš po celem stanovanju. mene to moti, ker se ne morem skoncentrirat za učenje. pa ne mi zdej govort da sem ljubosumna itd. zanimajo me vaše izkušnje v zvezi s tem.
Kaj pa drugi? Ali mislijo podobno kot ti? Če ja, potem skupaj nastopite proti cimri, če pa ne, potem se pogovori, z njo, sama. Vendar jaz mislim da ne potrebuješ nobenih občutkov, previdnosti ali kaj podobnega. Povej ji direktno, zahtevaj svoj mir, ki ti pripada. Dogovorite se kdaj obiski, kdaj mir, kdaj seks, kateri dan ona, kateri dan ti, itd…. Siguren sem, da boste, s pogovorom, rešili to težavo. Aja, v pogovor vključite tudi njenega fanta.
Lepo iskreno ji povej kaj se slisi iz njenih sobanah, mogoče ona tega sploh ne ve, se ne zaveda;) in verjamem, da se bo mal utisala.
Če se ne bo, če te bo napadla nazaj, pa je skoda vsaka nadaljna besede tvoja , ker je pac smotka in to ostaja.
Ja potem pa v usesa cepke in imas popolno tisino, to ni slaba ideja.
Pred casom se je v sosednje stanovanje v bloku preselil študentski par. Ker imamo spalnici drug zraven drugega sva bila s fantom vsako noc razen ob vikendih, ko sta hodila domov delezna glasnega seksa. Ker mi je bilo tega pocasi dovolj, saj sprva ju je bilo prav zabavno poslusat, sem ji na lep nacin povedala, da so stene v bloku zelo tanke in da se slisi njun radio, itd.. Ocitno je punca pokapirala kaj sem ji zelela povedati, ker je vmes zelo zafarbala:) in od takrat se ju vec ne slisi. Zato cimri lepo povej, da se vse slisi, ker tega sama zagotovo ne ve.
Evo izkušnja ene moje bivše sosede: najprej je nekaj let poslušala glasno ljubezensko vzdihovanje, na koncu pa zelo brutalne prepire na meji telesnega nasilja… Rekla pa ni nič ne prej ne potem. Ampak: probaj se pomenit.
Jaz sem v študentu enkrat vletela cimri v sobo, ko je seksala z ljubimcem!!! (ne s fantom). Kar kruto. In sva lepo določili pravila, ker meni niti slučajno ni bilo do tega, da bi bila priča njenim posteljnim vragolijam. Je zaleglo.
Forum je zaprt za komentiranje.