glasbena šola – dnevno vaditi?
Ljubi bog, za svoja leta otrok preveč časa posveča šoli, violini in tudi športu!
Moj sin je začel tudi pri osmih z violončelom, vadil je večer pred uro kake pol ure pa malo čez vikend, zdaj je pa v 2.letniku Konservatorija za glasbo. Ko je šlo za nohte, za tekmovanje, izpit, se je pa potrudil. Sem mu tudi za kak dan pouka napisala opravičilo. Ima talent, če bi pa vadil toliko, kot tvoj, bi bil že na Akademiji 🙂
Lepo te prosim, domače naloge pustite doma pri miru! Kar je naredil, je naredil. 8 let je star!!! In še eno uro gibanja vsak dan! Preveč. Naj kak dan zabluzi. Pa čez vikend je dovolj, da violino pogleda za pol ure.
Vse to mislim resno. Ne obremenjujte ga toliko!
Js mislim da sem vadil v 2 razredu kakšnih 4 do 5x na teden po 45min na dan. Plus še šport sem treniral 3 ali 4x na teden, pa še same petke sem mel v šoli. Pa kaj imam danes od vsega tega, nič kaj veliko. Če ga veseli naj vadi, če ne pa pač naj malo manj vadi in reče učiteljici, da nima časa za toliko novih pesmic… Časa za odločitev ali bo na solidnem ali profesionalnem nivoju ali pa ne bo več igral, bo imel še dovolj do srednje šole.
Forum je zaprt za komentiranje.