Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija glasba za k ucenju

glasba za k ucenju

Zanima me, katero glasbo kej poslusate, ko se ucite?
Jst sem ugotovila, da brez muzike ne zdrzim prav dolgo ob knjigi, pa mi nekako manjka idej, kaksna glasba bi bla primerna… kej ne prevec motecega… Za info toliko, da mam rada bolj tako trance muziko… Prosim, pomagite z idejami 🙂

Vsekakor ne smes imeti take glasbe pri kateri bi zacela peti ali kaj podobnega. Torej, ne sme te toliko pritegniti. Sama imam v ta namen najraje klasiko ali glasove iz narave (tista sproscujoca glasba; morje, ptice …:)). Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se ne more ucit brez glasbe:)

lp

Hvala, Mystiuqe! Se čisto strinjam s tabo:)
Kje pa dobiš to sporščujočo glasbo? Kako se temu reče? Jaz bi tudi mela to:)

No tko je, se spomnis vcasih, ko je blo v Nami in Maxiju (morda je se vedno, ne vem) neko stojalo, kjer si lahko poslusal vzorce glasbe zbirke Solitudes … to se mi zdi super glasba za to. Sama imam doma Celtic awakening in se nekaj k se zdej ne spomnim naslova.
Ce pa gremo mal v ilegalo…khm….pogram Kazaa al kaj podonega, pa vpises : medtiation ali solitudes ali chilloout music al pa relaxation …. ni vrag, da ne bos kaj dobila :))

Lp pa fajn ucenje zelim

Full hvala! 🙂

Ce si jo hoces iz neta dol potegniti (npr. kazaa), lahko vpises Sounds of nature.

Ne sme bit preveč fajna, k drugač si pojem zraven pa se nič ne naučim.

Definitivno klasika oz. mora biti glasba brez besedila. Dokazano je, da Mozart, Bach itd. najbolje vplivajo (naj bi tudi ugodno vplivali na inteligenco), sama sem pa poleg teh ugotovila še, da mi zelo zelo ustrezajo klasicistični in romantični godalni kvarteti za učenje – predvsem Mozart, Haydn, Beethoven, pa tudi kaki baročni Concerti Grossi (npr. Corelli, Telemann), Vivaldi,…
Lp

New Report

Close