Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GLAMOUR Thin Body 40 hlačne nogavice

GLAMOUR Thin Body 40 hlačne nogavice

Zanima me, če je morda še katera med vami uporabnica zgoraj omenjenih hlačnih nogavic (proizvajalec GLAMOUR iz italijanske Mantove). To so nogavice, ki imajo hlačni del lepo ojačan s čipkastimi hlačkami in stisnejo trebušček. Do sedaj sem jih kupovala le v Palmanovi. Ker pa ne hodimo več tja, niti ne zahajamo v Trst, me zanima, če morda katera ve, kje bi tovrstne nogavice lahko kupila (pri nas jih še nisem zasledila). Baje ima blagovna znamka SanPelegrino nekaj podobnega, a nebi rada menjala, saj sem s temi super zadovoljna, ker so tudi cenovno zelo ugodne (za ceno enih SanPelegrinovih tri zgoraj omenjene).

Lp,

iskalka

Oj
Jest sem nekaj podobnega dobila v trgovini Ona-On. Mislim, da jih dela Lisca, vem samo to, da sem jih komaj gor dobila, ker so bile tako ozke, okrog pasu. Mi je dragi pomagal, da sem notri padla. Stanjejo cca. 1.500 sit. Kupila sem jih 6 mesecev nazaj.
LP
Mojca

Mojca,

hvala za tvojo infromacijo, a jaz bi vseeno rada ostala pri omenjeni znamki nogavic. Tudi zaradi cene, saj pride par preračunano v tolarje cca. 500 SIT Vem da jih pri nas po tej ceni ne bom dobila, a tudi če so 100% dražje, še vseeno cenejše kot ostale. Za GLAMOUR “žabe” pa bi dala roko v ogenj, saj jih uporabljam že 10 let in par “zdrži” tudi po mesec ali dva (res, ne pretiravam!),pa se nič ne scuka, znuca, strga….Pa še tko lepo stisnejo celulitek na stegnih, se nič ne opazi!

Lp,

iskalka

Jaz bi tudi imela te nogavice!
Glamour je firma, kako se reče pa modelu?
Bom pogledala, ko grem naslednjič v I. Saj najbrž jih nimajo le v Palmanovi?
Upam, da jih boš našla tudi kje v Slo!
lp

SE opravičujem, že vidim kater model je, v naslovu teme!
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close