Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style glajenje gub – kaj?

glajenje gub – kaj?

Prosim za odgovore tiste, ki imajo izkušnje.

Imam kar precej gub (ni mini gubic), žal. Živim z njimi, a ker sedaj obstaja že kar precej variant glajenja gub, sem se odločila, da poskusim. Vendar pa je na trgu res veliko možnosti, itak pa vsak zagovarja svoje, da je najbolj oh in sploh. Za injekcije se ne bi odločila.

Torej tiste z izkušnjami, kaj res prinese rezultat:
– Peleve
– Jade lifting
– Endospheres terapija
– kaj drugega

Hvala.

peglezen zmer pomaga

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

samo botox ti jih zgladi

hehehe, resno prosim za prevod:

– Peleve
– Jade lifting
– Endospheres terapija

Imam namen si jih zgladit, ja, nafilat, vendar z lastno maščobo, nobenga botoxa…

Gube boš zgladila samo z filanjem – vsekakor jaz lastne maščobe ne bom filala , ali pa z lepotno operacijo. Vse kreme ki ti to zagotavljajo ne pomagajo. Sama se odločam za hal. kislino. Mislim da bom kar kmalu.Najmanj komplikacij možnih, najmanj škodljivo – kolikor neškodljivo naj bi to bilo, pa še najbolj poceni. Vsekakor pod strokovnim nadzorom. Kurje tace gredo proč.

vam nič ne bo pomagalo. nikotin uničuje kožo, naredo jo usnjeno in zareže globoke gube. sploh tiste navpične nad zgornjo ustnico so tipičen znak kadilk.
samo toliko v vednost.

če bluzite vam tudi nič ne pomaga. Blesavost je hudo slaba za kožo, naredi jo usnjeno in zareže globoke gube . Le da lastnica ki je blesava tega ne opazi. Sploh tiste vodoravne nad vekami , na čelu, so tipični znak kretenizma. Pa tudi črte na kazalcu – od enoprstnega tipkanja so vidni znaki kretenizma in monizma. Samo toliko v vednost ! Pomoči za to pa ni – samo izklop compa iz elektrike včasih pomaga – proti širjenju kretenizma.

Posegi z laserjem delajo čudeže. Izogibaj pa se botoxem in drugim filerjem!!

Kaj boš naredila potem, ko boš spet dobila gube?

Meni je ta novi “look” operiranih slavnih žensk prav grozljiv, vse so kot plastične lutke iz iste serije. Zadnjič me je šokirala Candice Bergen v dr. Housu – pa še zredila se je, torej okrogla ženska z okroglim, gladkim, brezizraznim obrazom – kot en dobro vzhajan krof.

Edino to pomaga!

http://www.youtube.com/watch?v=BJrJZLvNYro

bruhala sem skor:)

Snake complex res briše gube,prav neverjetno.Se naroči na top shopu.

Kakšno lepo vprašanje,

Ker ne morem videti kakšne gube imate, ker bi bilo potrebno pogledat strukturo kože in ker ne poznam vaše starosti, bom odgovorila na splošno in enostavno.

Odprava gub s kremami: potrebno je vedeti kakšne so te gube, mimične, povešena koža, poškodovana struktura kože, pomanjkanje čvrstosti elastičnotsi, vlage. Za različna stanja so primerni različni izdelki.
Izbrati moramo pravilen serum in kremo za dnevno in nočno nego. Pričakovanja so odvisna od pravilne izbire izdelka, predvsem sestavin primernih za vašo kožo.

Dermatološke terapije: pravite na ne bi šli na iglo. Obstaja cela vrsta različnih nebolečih in neinvazivnih terapij za glajenje gub, spet odvisno od stanja kože in tudi denarnice. Tu je rezultat najhitrejši.

Glajenje gub od znotraj – nutrikozmetika: prehrana in prehranska dopolnila tudi pripomorejo h glajenju gub.
Obstaja kar nekaj super živil za mladostnejši videz in tudi antiaging piluleže obstajajo, ki dajejo izvrstne rezultate, jaz sem sama to že poskusila in deluje ne samo na kožo še za druge tegobe.

Jaz sama kombiniram vse tri načine: kreme, dermatološke terapije, nutrikozmetiko.

Ker je glajenje gub oziroma pomlajevanje komlpleksen proces je Antiaging center AntiageDermoLab namenjen ravno tem dilemam, kako čimbolj učinkovito in z najmanj denarja doseči pravi rezultat, da nam ni potrebno letati naokrog in iskati rešitve, ter zapravljati denar in čas po nepotrebnem.
Beauty coach je svetovalec, ki vse to pozna in vam najde rešitev po vaši meri.

Vaša

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach
Facebook/Antiaging center

Pozdravljeni! pri svojih 64 letih sem poizkusila z ogromno različnimi kremami proti gubam. nobena ni dajala vidnejših rezultatov, razen neke kreme, ki jo naročam iz tujine, ker so jo zaenkrat še ne da dobiti v slo. uporabljam jo že kar nekaj časa, poleg tega jo uporablja tudi nekaj mojih prijateljic in znank. nobena ni imela težav ker je za vse vrste kože in kožo zares naredi bolj elastično. se splača poizkusiti. naročam pa kar preko emaila: beatofhealth@gmail.com (mail ima podporo tudi za slovenske kupce v našem jeziku)
lepo vas pozdravljam, Jelka

jelkaderganc tudi jaz naročam pri njih. Odlična krema in končno ena, ki lahko rečem da res deluje. Definitivno priporočam.
lp Alenka

gube zgladi edino botox ali pa filer. razne kreme in serumi, ki obljubljajo glejenje in zmanjšanje gub, so samo prodajna fora in nikakor ne delujejo. če pa ne želiš pikanja v obraz, pa predlagam diamantni piling…1x mesečno in uporabo dobre hidrantne kreme

No, sama bom pa tko rekla. Nikol nism bla neki navdušena nad kozmetiko, kremami… Ampak mi je znanec zadnjič predstavil kozmetiko Mol&B iz Danske. Kozmetika je naravna in temelji na hladno stiskanemu olju šipkovih semen. Moja mami uporabla njihovo kremo za lifting in je razlika se opazla že po prvem nanosu (sicr ne ful, neki mal pa je bla bl napeta). Z njo je zadovoljna. Sama pa nucam regeneration kremo in olje pa sta mi oba top. Se pa da naročit samo preko distributerjev – drugače ne prodajajo. Tko da če bo koga zanimal mi lahko piše na ancizalar@gmail.com pa mu bom dala kontakt od distributerja.

Še spletna stran če bo hotla kera prebrat kej o kremah http://www.mol-b.eu/sl/

Drage dame,

gube gladi edino botox. Kreme enostavno nimajo učinka (ali pa samo površinskega), ker ne prodrejo dlje od povrhnjice. Zato na daljši rok ne naredimo nič. V kolikor pa bi koga zanimalo – na tržišče je prišel aparat za domačo uporabo, ki naredi naravni botox (ker je kombinacija seruma in aparata. serum deluje pri glajenju – aparat pa ga vtre pod kožo) lahko za brezplačen tretma kontaktira na telefonsko 041834413 in se o delovanju prepriča sam (učinki so vidni že po prvem tretmaju).

Tretmaje se izvaja v Lj (Fakulteta za šport) ali v Trzinu, so brezplačni.

Lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close