Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gisella napovedala lakoto

Gisella napovedala lakoto

Otroci moji, hvala, da ste tukaj v molitvi. Otroci, prosim vas, da prisluhnete mojim nasvetom in glasu mojega Sina, da boste rešeni. Moji preroki so pisali in govorili veliko za odrešenje človeštva, a vi ne poslušate. Nekateri moji favorizirani sinovi (duhovniki) so se odvrnili od mene in od Boga, ne da bi razumeli, da to ne bo pripeljalo do odrešenja, temveč do pogube. Otroci, molite veliko za ta svet, ki ga zdaj prekriva tema; luč vere je zelo šibka in zato se ne bo več mogoče izogniti Božji sodbi, ki bo kmalu prišla. Otroci moji, z ljubeznijo vas prosim, da poskrbite, da bo prišla lakota in boste lahko popolnoma obupani. Previdnost bo prišla z vseh strani: ne bojte se, zaupajte Jezusovim besedam in jih hranite v svojih srcih. Izživite ta sporočila,bodi zvest Božji besedi in evangeliju. Srce mojega Sina krvavi za grehe človeštva; kdor posluša moje klice do konca časa, bo rešen. Ne pozabite, da vas imam zelo rada; kdor je z Bogom, naj se ne boji ničesar. Zdaj vas prepuščam s svojim materinskim blagoslovom v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha, Amen.

in celo Kuba je na nogah zaradi lakote

Vir

Gisella – Famine is Coming

Odgovor na objavo uporabnika
valeriee, 12.07.2021 ob 09:42

Gisella – Famine is Coming

Hvala!

Otroci moji, z ljubeznijo vas prosim, da poskrbite, da bo prišla lakota in boste lahko popolnoma obupani. 

Ne vem, kdo je ta Gizelca, a: Wait, what???

Tko je Gisella Carda – vidjelica iz Italije

Pa ne nasedajte no vsakemu goljufu. Ta ženska že dolga leta blodi o vojnah, katastrofah, Marija ji je že leta 92 sporočila, da se moramo zapreti v hiše in si narediti zaloge hrane. Na njenih promocijskih pohodih pa se zbere max 30-40 ljudi.

0d 2016 je znana.

Odgovor na objavo uporabnika
valeriee, 12.07.2021 ob 11:24

0d 2016 je znana.

Imaš prav, 2016 po obisku v Medjugorju.

Vseeno je šarlatanka. Nagovarja ljudi, naj se ne cepijo, ker tako pravita Jezus in Marija.

ne zdi se mi šarlatanka. Ostali v njeni škvadri, nek Luz itd, pa so mi goljufi. Za cepljenje vidimo sami, ljudje umirajo dokazano po cepljenju, cepiva niso preizkušena. Mi smo poskusni kunci in bele miške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close