Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ginekologinja

ginekologinja

A mi katera priporoča kakšno dobro ginekloginjo v mariboru, ki je človeška, prijazna, razumevajoča in prisluhne?
Prosim ker sme že čist obupala nadsvojo ginekologinjo:(

HVala

Jaz sem z dr. Kolaričevo zadovoljna. Prijazna, vzame si čas, pa še sestra zelo natančno naroča, tako da ne čakaš zelo dolgo. To je v Lavričevi ulici v tistem novejšem bloku. Ne vem pa, če še jemlje nove pacientke. Najboljše, da poiščeš v imeniku, pokličeš, pa vprašaš.

To je Kolarič jelka? na lavričevi 1?

še kakšen predlog??

mi lahko razložiš kje točno je to?

Dr. Neli al nekak tak na Vošnjakovi v 5. nadstropju… Zelo prijazna 😉

Dr. Magdalena Božič, ima pa ordinacijo v zdravstvenem domu v Novi vasi, Cesta Proletarskih brigad 71, Tel. 02/420 77 55.
Samo ne vem če še sprejema preko koncesije ali le samoplačniško. Jaz sem najprej hodila samoplačniško in sem enkrat bila na rednem pregledu ob pravem času na pravem kraju in me je vprašala če bi bila njena redna pacinetka, da se ji je enomesto tisti dan sprostilo.

LP

ena a mogoče veš točni priimek?a je mlajša?starejša?

Dr. Magdalena Božič
je mlajša starejša??

Starejša in zelo dobra. Specializirana je za menda ravno za vse te glivične bolezni to kar ženske najbolj pesti.

Osebni nasvet : Samo h Kolaričevi ne! Izredno neprijazna in arogantna. Sama sem jo iz teh razlogov (prepozno) menjala. Povrh vsega je uspela prezreti 7,5 cm velik ‘tumorček’. Sem razmišljala, da jo prijavim zaradi malomarnosti, glede na to, da ga je druga ginekologinja našla v roku 2 minut- povsem brez dodatnih instrumentov… UZ je zadevo le potrdil. Skratka: Kolaričeva je katastrofa na vseh sferah.

Prednost: ni čakalnih dob. (Morda je zgoraj našteto razlog za to?) Poleg tega je (vsaj takrat, 2 leti nazaj) pri njej zaposlena izredno prijazna sestra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close