Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ginekologinja v lj

ginekologinja v lj

Prosim, ce bi mi lahko svetovale kaksno dobro ginekologinjo v Ljubljani. Namrec tukaj studiram in res ne poznam nobenega, ampak sedaj pac bi morala iti.
Na zalost, do sedaj, sem zamenjala ze dva ginekologa (oba moska) in sem imela zeeeelo slabe izkusnje z njima. Najlazje bi lahko opisala s tem, da sta bila dobesedno mesarja! Zato sem sklenila, da tokrat poskusim pri kaksni zenski.. Upam, da bo vsaj malo bolj rahločutna, kot tista dva… hmm.. ginekologa.
Zato vas, zenske, prosim, ce bi mi lahko svetovali kaksno, ki je res v redu in ki ste bile, po moznosti, tudi same pri njej. Namrec zelo me je strah naslednjega pregleda zaradi prejsnih izkusenj.

Hvala

Jaz hodim k Mojci Demšar v ZD Šiška. Je zelo prijazna gospa in prav nič groba, samo vedno ima gnečo. Torej, če si pripravljena čakati v čakalnici tudi 2 uri, ti jo toplo priporočam.

v šentvidu dela ob torkih popoldne in ob sreda in petkih dopoldne. Piše se Sabrije Lumi Kastrati-res je da ni slovenka samo govori ful lepo slonsko in je ful prjazna jst sm blazno zadovolna

hvala vama…

Dr. Barbara Rojnik, Metelkova, tel. 439-69-20. Je prijazna, mlajša in če si naročen, ti ni treba dolgo čakati.

Kaj si mislila s tem, da sta bila dobesedno mesarja? Verjetno to, da te je ob pregledu bolelo.
Jaz sem mojemu ginekologu (tudi moški) rekla, da me zelo zaboli, ko vzame bris. In mi je razložil, da če želi imeti 100% rezultat brisa, mora malo globje pobezati s tisto palčko, zato zaboli.

Če sta bila pa mesarja na kakšen drug način, pa ni opravičila.
Upam, da boš dobila dobro ginekologinjo.

Vila, Mandarina, thnx.

Meni sploh ni vzel brisa.. ampak samo normalen pregled in se tega ni opravil do konca, ker me je prevec bolelo. Ko pa sem mu rekla, da ne zdrzim vec od bolecine je rekel, da to njega ne briga in nadaljeval. Jst sm mislila, da bom umrla od bolecine. Ampak to je bil sele en del tega, kar mi je pustilo ocitno take psihicne posledice, da res.. vsakic ko slisim kaksno zensko, da je bila pri gin.. meni je kar slabo! 🙁

Poskusi pri dr. Jasmina Antonič, Zdravstveni zavod Dravlje, telefon: 510 68 00

Tudi jaz sem imela strašne bolečine ko sem šla prvič. in drugič. sem že mislila, da je z menoj kaj narobe. enkrat sem naglas zakričala v ambulanti, G mi je pa rekla kaj se derem, da eni na tekmi si nogo zlomijo pa še igrajo naprej, in da je ona že dveletne punčke pregledovala in da ni nobena javkala. Mislim strašno..

In sem jo seveda zamenjala. Še posebej ko sem enkrat mamo prosila, da mi gre po KT, Diane 35, za mozoljčke in ji je rekla a vi to res verjamete da je zaradi mozoljev, da pri mojih letih (23 let) ni več mozoljev. mislim halo. Bila je dr. Abramič Šolar iz ZD Šiška.

No in sem šla k drugi, ji povedala za svoje travme, da me zelo boli. Mi je vstavila najmanjši (kako se temu reče) in pregled je bil praktično neboleč, res da neprijeten, ampak še zdaleč ne mesarjenje. Nekaj kar se da normlno prenašat. Res in potem sem imela tri različne in nobena ni bila mesarka.

Lp

Le

Adijo ej, če bi jaz imela take izkušnje, bi se težko spravila še h ginekologu. Itak mi pa še zdaj ni jasno, iz kakšnih vzgibov se tipi odločijo, da se specializirajo za ginekologe. Ni opravičila, da sta bila tvojadva taka mesarja. Še manj pa za ginekologinjo, vsaj ta bi lahko vedela, kako je sedeti tam na stolu.

Sama hodim k dr. Jasni Kuhelj-Recer, je pa v študentskem ZD na Aškerčevi. Jaz sem ful zadovoljna z njo, vse pove, kaj bo delala in s čim in zakaj.

Regla, popolnoma se strinjam s tabo. Res ne stekam, zakaj se moski odlocijo za ta poklic in tezko verjamem, da zardi tega, ker bi zeleli (samo)”pomagat” zenskam. Da pa je ginekologinja taka, je se hujse. Kot zenska bi lahko razumela! Taki zdravniki, ki nimajo niti malo humanosti v sebi, ne bi smeli opravljati takega poklica!!
V mojem primeru pa je bilo najhujse to, da zaradi bolecine pac so mi zacele teci solze. Ko je on to videl, se je zacel dreti name, da nisem normalna in naj grem k psihiatru, ne pa k ginekologu. Na koncu, preden sem sla, mi je se rekel, da ce sem tako obcutljiva na bolecino, je boljse, da ne bom nikoli imela otrok, ker bom umrla od bolecin pri porodu!
Mislim, da je bilo to iz njegove strani totalno neeticno in da mi je pustilo njegovo ravanje kar nekaj posledic. Kot sem ze napisala, ne vem kako se bom ponovno spravila na kaksen pregled. Edino kar mi preostane je zbirati pogum…

Sophie, je bilo to slucajno v novem mestu?… oprosti zaradi firbca… mene je tudi strah s podobno izkusnjo :'(

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close