Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ginekologinja mi je prst …

Ginekologinja mi je prst …

Včeraj pridem k ginekologu, ga ni je odsoten, nadomešča mlada ginekologinja.

Ji rečem, da me od poroda dalje boli brazgotina od notranjih šivov, to bo sedaj že dobro leto… in boli med spolnim odnosom.

Ona me začne gledat – najprej z njihovim standardnim inštrumentom, nato da notri prst in ga premika v simuliranju odnosa. To počne nekajkrat. Sem se odmaknila. Saj je takoj nehala in tudi sestra je še bila v prostoru.

Čisto sem šokirana. Počutim se čudno, doma sem se vsedla v kot na tla. Tam sem obsedela dobri 2 uri in jokala.

Sedaj sem bolje in me ne spremlja več ta misel na dogodek. Ja ženske smo občutljive. Najbrž si nek moški ginekolog tega ne bi dovolil.

in?problem si rešila?

ga ni obliznila?…prsta namreč

Prozorna provokacija. Samo, da ti ni rekla, da si sladka!??

Mmmmm…. jaz bi samo uživala. A je imela umetnega pri roki?

A je nehala, ker si se odmaknla, al si se odmaknla, ker je nehala?? Pejt nazaj preverit, kje se je zataknlo. Pol se bomo pa naprej menli..

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 32, 27.10.2021 ob 15:13

Včeraj pridem k ginekologu, ga ni je odsoten, nadomešča mlada ginekologinja.

Ji rečem, da me od poroda dalje boli brazgotina od notranjih šivov, to bo sedaj že dobro leto… in boli med spolnim odnosom.

Ona me začne gledat – najprej z njihovim standardnim inštrumentom, nato da notri prst in ga premika v simuliranju odnosa. To počne nekajkrat. Sem se odmaknila. Saj je takoj nehala in tudi sestra je še bila v prostoru.

Čisto sem šokirana. Počutim se čudno, doma sem se vsedla v kot na tla. Tam sem obsedela dobri 2 uri in jokala.

Sedaj sem bolje in me ne spremlja več ta misel na dogodek. Ja ženske smo občutljive. Najbrž si nek moški ginekolog tega ne bi dovolil.

Hahahahaha….

To bi lahko izvajali na protestih. Delovalo bi pomirjevalno na protestnike.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 27.10.2021 ob 20:45

To bi lahko izvajali na protestih. Delovalo bi pomirjevalno na protestnike.

Jokali 2h??? Sam kje najdt tok kotov??

Provokacija!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close