Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GINEKOLOGIJA REŠ

GINEKOLOGIJA REŠ

Zanima me, če ima katera kakšne izkušnje z ordinacijo dr. Reša v Dravljah.
Predvsem me zanima dr. Babnikova, ker bi se rada naročila k njej.
Ali kdo ve kakšen je obratovalni čas? Kakršnakoli informacija bi bila zelo dobrodošla.

Najlepša hvala že v naprej!

telefon 510-6800

delovni čas (če še drži) pon,čet:12.00-19.00, tor, sre, pet 7.00-13.00

Dr.Babnikova in dr.Reš sta zakon, prav tako pa tudi sestre, ki tam delajo! Toplo ti jih priporočam!

Bla bla bla……….če bi bil tako idealen ginekolog,se nebi tolikokrat selil …in jaz bi imela za nekaj let starejše otroke kot jih imam …………pa še kaj bi lahko napisala……….toda…….na napakah se učimo in škoda da se je Reš učil na tujih…dr.Babnikova je OK

Poljub je kralj dotikov

Dr. Reš je strokovnjak št.1 in ni kriv, da nekateri dolgo čakamo na otroke, tarantela. Vzami ali pusti.

koliko časa pa ga poznaš…….?In………….o že zdavnaj sem ga pustila….vesela

Pošlji oblikovano (09-10-04 21:15)

Poljub je kralj dotikov

Moje izkušnje: Reš je res strokovnjak na svojem področju, tudi dobro organiziran in prijazen, vendar pa je naju z ženo skoraj zavedel v (za naju) katastrofalno odločitev. Na srečo je še več strokovnjakov, tudi manj marketinško usmerjenih in manj prijaznih tako, da sva danes dvojna starša!
Osebna izkušnja pač, ali jo gre posploševati ali ne, pa ni več moj problem.

Za dr. Babnikovo sem slišala, da je zelo OK in se izjemno posveti pacientkam. Glede dr. Reša pa sem slišala kar nekaj pohval, vendar tudi precej kritik v stilu, kot je omenil “Končno očka”. Mislim pa, da je zelo pomembno tudi to, kako se “povohaš” z zdravnikom. Nič ne moreš izgubiti, če greš prvič probat samoplačniško in če ti ne sede, adijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close