Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ginekolog

Ginekolog

Pozdravljene,

zanima me, če katera ve, ali pri zamenjavi ginekologa kartoteko pošljejo k novemu ginekologu oziroma ali je to nujno. Par let nazaj vem, da ni bilo potrebno, ne vem pa kako je sedaj. Hvala za odgovore.

Ja, kartoteko pošljejo zapečateno k novemu, izbranemu ginekologu. Ali je nujno ali ne, tega ne vem. Je pa zaželjeno…zaradi sledljivosti podatkov, morebitnih posegov, pregledov, zdravljenja ipd. Res je tudi, da je danes nov sistem on line prinesel več preglednosti v elektronski obliki. Ampak ljudje smo še vedno narejeni na fizično obliko:)).

ja staro kartoteko ti po pošti v kuverti pošljejo k novemu. upam le da se še kateri no zgodilo isto kot meni, ki so mi staro kartoteko pred/med pošiljanjem izgubili in sedaj brez stare kartoteke me tudi novi ginekolog noče pregledati, dajati receptov,…minili sta že 2 leti pa je še vedno ni nikjer. una je rekla da jo je poslala v kar sicer malo dvomim, ker ni bila ravno navdušena da jim drugi kradejo “stranke” no ta tukaj pa je ni nikoli dobila, videla. tako da če se slučajno kje ne najde bom zaradi ene glupe medicinske celo življenje brez ginekologa

Kako pa zgleda menjava? Pokličeš novega se naročiš in potem oni uredijo glede kartoteke ali moraš sam poklicat starega in naročit kam pošljejo kartoteko?

Hvala.

jaz sem takrat šla do novega oz sem se naročila, šla tja pa te vpraša če že maš kak karton od prej, oni ti tudi svojega naredijo, pa za starega moraš sam tja poklicat pa jim dat naslov kam naj ga pošljejo pa upaj da ga bodo res 🙂

si kej takega imela, da te skrbi to?

matr je vam fajn…dobite rajcing zastonj:))

mater si zelen hahaaaaaaaa

mater si zelen hahaaaaaaaa[/quote]

kaj zdaj boš rekla da ti ne paše ko te drugi pošlata pa preveri malo:)))))))))

kaj zdaj boš rekla da ti ne paše ko te drugi pošlata pa preveri malo:)))))))))[/quote]

prvič slišim, da bi G šlatali. vse bolj pa se mi zdi, da ‘je’ še od blizu nisi videl. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj zdaj boš rekla da ti ne paše ko te drugi pošlata pa preveri malo:)))))))))[/quote]

vztrajam pri zeleni barvi…. :)))))

to je sam znak da preveč filme za odrasle gledaš…… tam je tut nekako tko da rabi M pol ure da mu ga vleče, njej pa pol on sramne ustnice raztegne do kolen in ji pol skor pride

boš mogu to kdaj probat, k je pol čist drugač k na filmu veš :))

[/quote]

ja lol..res je…čee pa je vedno tema:)))…drugič vzamem kako diskretno lučko poleg:)))

ja lol..res je…čee pa je vedno tema:)))…drugič vzamem kako diskretno lučko poleg:)))[/quote][/quote]

sej pr 60ih si boš tut luč upu pržgat :))))))))))) pa pogledat. :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sej pr 60ih si boš tut luč upu pržgat :))))))))))) pa pogledat. :)))))))))))[/quote][/quote]

oh…bog-ne-daj…to je pa ja greh:)))))

ja, ti že zdej ne, da ne bi grešil. :)))

ja, ti že zdej ne, da ne bi grešil. :)))[/quote]

ja sej…ti si že grešila…pa te je kaznoval….včasih si bila zrela JABOLKA zdaj si pa še samo mala JAPKICA :))))))))

ja, ti že zdej ne, da ne bi grešil. :)))[/quote]

ja sej…ti si že grešila…pa te je kaznoval….včasih si bila zrela JABOLKA zdaj si pa še samo mala JAPKICA :))))))))[/quote]

a ti msiliš, da gre men pa nazaj, a? :)))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close