Ginekolog in stare mame
Anonimno 10688, 06.08.2024 ob 16:39
Bolj vas pregledujemo in jemljemo brise, slabše je.
Ne bo držalo. Bolj kot se dol dajete, več je škode. Tista, ki drži noge skupaj, nima težav ne z glivicami, ne z drugimi vnetji, ne s HPV virusi in rakom, ne spolnimi boleznimi, si ne uničuje zdravja s kontracepcijo, ni bojazni za nosečnost, porod, poškodbe zaradi poroda in tako dalje. Pregled in bris ne povzročata nobene od teh težav. Seks pa ja.
Zlo me moti da sem ze parkrat prebrala in slisala da je mamografija tudi zelo skodljiva oz pritisk na dojko da se potrgajo zadeve not. No neki takega.
Pa da so benigni ttumorji ubistvu nasi prijatli. Ker to je skupek toksinov. Telo jih daje na eno mesto da ne plavajo po celem telesu. A kdo kaj vec ve.
Zanimiv da o zdravju pa ni tem.
Vsaka naj kaj napise kaj je super za zdravje.
Jz prisegam na sodo bikarbono
OMG, 07.08.2024 ob 12:49
Menda bo kmalu odšla v Bosno…
🙂
A tako kot tole, ko je bilo v razočaranih gospodinjah, ko je Gaby (aka. žena Veselega očeta) “poslala” s finančno donacijo sestro Mary ( aka s. Šuštar) v Botswano, ker se je njen Carlos ( aka Veseli oče) preveč metal po njej :
http://www.youtube.com/watch?v=8rZXWp33VRs
http://www.youtube.com/watch?v=6sGhNpGL13Y
Vesel oče, 07.08.2024 ob 13:11
Ženskam je že pri ~ 40 letih fukalna doba adijo, tako da ne vem, kaj sploh iščejo pri ginek.? Iz nostalgije?
Dej ne bluzi “Carlos”.
Upam, da ti tvoja žena “Gaby” izpraši rit tvoji virtualni nafuk želji po redovnici “Mary”, kljub temu, da si poročen. 😀
Veseli je večkrat napisal, da ni poročen. Potem v neki drugi temi razlaga, da je njegova žena članica uprave NLB. Ampak tudi sina ima. Zdaj pa se sprašujem ali je za hardcore katolika primerno, da ima izvenuakonskega otroka, ker je Veseli v preteklosti pisal, da ima sina na Škofijski gimnaziji.
Ta vesela zgodbica nima ne glave ne repa.
Pa tega Veselega najdemo tudi v izbrisanih temah v stilu Zanič ženske po 30., Smrdeče vagine in podobno.
veseli ni kredibilen., 07.08.2024 ob 15:06
Veseli je večkrat napisal, da ni poročen. Potem v neki drugi temi razlaga, da je njegova žena članica uprave NLB. Ampak tudi sina ima. Zdaj pa se sprašujem ali je za hardcore katolika primerno, da ima izvenuakonskega otroka, ker je Veseli v preteklosti pisal, da ima sina na Škofijski gimnaziji.
Ta vesela zgodbica nima ne glave ne repa.
Pa tega Veselega najdemo tudi v izbrisanih temah v stilu Zanič ženske po 30., Smrdeče vagine in podobno.
Gospa Hedvika Usenik je edina članica uprave NLB d.d od 2018 dalje.
Njen mož Gregor, če se ne motim, je pa na inštitutu za disleksijo…
Hmm…
Ena stara2, 07.08.2024 ob 19:06
Do bolezenskih sprememb na rodilih, predvsem težjih, prihaja tudi v letih po 65. Ne vem, zakaj bi potem nehala hoditi na redne preglede. Imam nekaj prijateljic 65+ in kot vem, redno hodijo. Enako je hodila tudi moja mama. Niso tako redki primeri, ko so ženske prišle prepozno.
Zelo držo.
Pa ne glede na to, ali ženska ni spolno aktivna že 15, 20, ali pa več let pri niži ali pri tisti starosti 60+. Ker zmotno je prepričanje, v stilu: ah saj ne seksam več, nimam partnerja, mi ni torej treba več hodit h ginekologu, ker sem svoje že ” in odslužila”oddelala in ker sem v “meni”.
Dostikrat je genetika tista, ki kroji usodo tudi ženskih rodil; in v tej starosti po 60em se celice v telesu tudi začnejo bolj nenormalno deliti in hitro pride lahko tudi do rakavih obolenj rodil. Zato je pametno, da tudi ženske v meni hodijo na redne preglede najkasneje na vsake 3 leta.
Alaria, 07.08.2024 ob 19:50
Zelo držo.
Pa ne glede na to, ali ženska ni spolno aktivna že 15, 20, ali pa več let pri niži ali pri tisti starosti 60+. Ker zmotno je prepričanje, v stilu: ah saj ne seksam več, nimam partnerja, mi ni torej treba več hodit h ginekologu, ker sem svoje že ” in odslužila”oddelala in ker sem v “meni”.
Dostikrat je genetika tista, ki kroji usodo tudi ženskih rodil; in v tej starosti po 60em se celice v telesu tudi začnejo bolj nenormalno deliti in hitro pride lahko tudi do rakavih obolenj rodil. Zato je pametno, da tudi ženske v meni hodijo na redne preglede najkasneje na vsake 3 leta.
Preventiva je boljsa kot kurativa. Soseda malo nad 70. je bila operirana. Prav tako, ko gre za rak dojke, starejse zenske nikakor niso izjema.
Se zelo strinjam. Ženske, če razen svojega moža nimate nobenega drugega partnerja, imate pa pogosto bakterijske okužbe (spolno prenosljive) – povprašajte vendar svoje (ne)zveste može, od kod vam nenehno prinašajo te bakterije!!!! Katera ljubica (ali pa prodajalka svojega telesa) mu jih tako širokogrudno poklanja? Ko vam ginekolog/inja predpiše zdravilo, malo obotavljajoče reče, da se mora zdraviti tudi vaš partner oz. mož, nikoli pa ne razloži, da vam bakterije ˝prinaša˝ prav on. Tako zveste ženske živijo v prepričanju, da spolno prenosljive bakterije kar same pridejo od nekod. Halo? Zbudite se!
Forum je zaprt za komentiranje.