Gibanje OPS – Osebna izkušnja
Jaz sem bila v tej sekti.
Na začetku ti obljubjajo raj na Zemlji. Ko pa si enkrat noter je to pravi PEKEL!!
Pranje možganov. Psiholosko nasilje na vseh nivojih. Kdor je šibek ne gre nikoli več ven.
Meni so starši,prijatelji,itd pravili naj grem ven a jim nisem verjela.Še manj poslušala. Dokler sem se znašla v polni depresiji in popolnoma brez denarja. Dober prijatelj mi je odprl oči in sedaj sem se jih končno rešila. Po 8 letih!
Zato: POZOR ko do vas pride kdo od kakšne take sekte!
Anonimno 3471, 18.01.2022 ob 11:55
Petek je na FB rekla,da ce gremo v bolnico si moramo stalno pulit lase in tudi zobe in jih dajat v plasticne vrecke. Da samo tako bomo lahko potem dokazali,da so nas zastrupljali in dajali v telo antene. Da se je to naucila iz filma na TV.
AHAHAHAHAHHAH Se vedno trobi o teh antenah! ehehehhehe
meenka, 18.01.2022 ob 12:27
ma to je njihova mantra, kako se jih vladajoči bojijo. Sam se mi zdi, da si vlada s par temi kljukci glih ne dela sivih las. Že neki let se duvajo, kako jih je vse več, pa ni videt, da bi bila to neka masa. Še ko so “zborovali” na TR, jih je bilo le peščica.
Če bi bili nepomembni, bi jih zlahka ignorirali. Oz, če se jih ne bi bali.
Še glavni fašist vam v obraz pove, da ste ljudje popolni debili. Še največ debilov je v janšistični fašistični sekti.
https://www.facebook.com/100034087953976/videos/259719676133148
Senza736, 18.01.2022 ob 14:28
Preveč kopriv je angažiranih, da bi šlo za naključje. Jbg, prepoznavna znamka, prepoznaven modus operandi.
volitve bodo, kaj čmo. Hec je v tem da imajo tako primitivno propagando, da se jo vidi na daleč. K sreči je njihova strategija precej nedodelana. Prepričujejo samo prepričane. Itak nima smisla. Levi so tako v riti, da jim niti mignit ne bi bilo treba, samo napadat bi morali nehat, pa bi dobili še kakšnih 10%, tako pa pljujejo sebi v skledo.
wd40a, 18.01.2022 ob 14:46
volitve bodo, kaj čmo. Hec je v tem da imajo tako primitivno propagando, da se jo vidi na daleč. K sreči je njihova strategija precej nedodelana. Prepričujejo samo prepričane. Itak nima smisla. Levi so tako v riti, da jim niti mignit ne bi bilo treba, samo napadat bi morali nehat, pa bi dobili še kakšnih 10%, tako pa pljujejo sebi v skledo.
Vem, ja.
Drugače sem citirala točno določen komentar, ampak se mi ne da več vsakič, ko ima ta forum svoje žute minute, pisati, koga sem citirala…
Forum je zaprt za komentiranje.