Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GHB na zabavah – Dušan Smolej

GHB na zabavah – Dušan Smolej

Lahko greš samo enkrat pogledat na takšno zabavo ali razstavo in si nedolžna žrtev. Drugače pa hčere in sinovi resnično bogatih (zdravnikov, podjetnikov…) hodijo na takšne zabave na zastonj drogo kar plačajo potem z… saj veste s čim. Tudi takšnim nadutim bogatunom kmalu zmanjka denarja za ta luksuz in se na koncu celo prostituirajo da še naprej živijo na visoki nogi. Kar pomeni da eni resnično preveč denarja obračajo in zaslužijo, in omogočajo da njihovi razvajeni “otroci” ustvarjajo takšen razvrat. Ker če nimaš bogatih staršev, zaledja ali izredno dobro plačano službo, težko dohajaš te ljudi in njihov način življenja in hitro postaneš njihova žrtev. Zanimivo bi bilo tukaj slišati kakšno zgodbo iz prve roke.

Absolutno pa nič od tega ne upravičuje zavajanje mladoletnic, podtikanje droge in siljenje v spolni odnos ali posilstvo. Absolutno ne, in upam da polovijo to golazen.

Odgovor na objavo uporabnika
veš kaj403, 24.08.2022 ob 12:21

Anonimnež, 24.08.2022 ob 12:03

daisycutter, 24.08.2022 ob 11:23

Anonimnež, 24.08.2022 ob 11:17

Lepo prosim, 24.08.2022 ob 10:39

Lahko vas je sram za taksne komentarje. Upam samo, da se vasim hceram ne bo zgodilo podobno.

same so si krive? Za bruhat ste – kot osebnosti!

???

Naši otroci iz normalnih družin ne gredo na takšne stvari, ker jih starši podučimo, opozorimo, se z njimi pogovarjamo. Zakaj nas bi bilo sram?? V našem okolju so punce njihovih starosti pridne v šoli, hodijo na faks, v hribe, se ukvarjajo s športom, imamo doma piknike in ne potrebujejo zabave kjer se točno ve, kaj se tam počne. Sram je lahko vas, da te orgije zagovarjate, potem pa so krivi taki izrodki, ki jih ni prisilil, da pridejo k njemu. Same so tja hodile. Se razumemo prav?

100% provociraš, ker tolk neumen v reali se ne da biti.

Zakaj se tu takoj žali, če se nekdo z nekom ne strinja? In kaj je tu provokacija? Kdo hodi na take zabave? Kdo? Otroci in problematični mladoletni, ki niso prav vzgojeni, zaidejo v slabo družbo itd. Če se je govorilo, kaj se tam dogaja, ti pa greš direkt sam tja? Kdo je kriv za nadlegovanja, tip ki je usekan ali punčara ki ji je to izziv? To je enako kot če bi skupino otrok poslali k pedofilu domov. Enaka stvar, če veš da nekdo zlorablja zakone, ljudi ali sistem, se temu izogneš na kilometre, ker posiljevalci pedofili kriminalci imajo druge filme v glavi kot normalni ljudje. Pač ti imaš svoje mnenje, jaz svoje, je pa dejstvo da je tudi možakarja treba obsoditi. Samo punce so zame bolj krive. Pika. Tudi sama sem bila stara 20 let, pa moja mami nikoli ni skrbela zame, da bi se mi to zgodilo. Druga okoliščina je, če se v temi skrivajo posiljevalci in ženske nimajo možnosti pobegniti. Droga partiji pa se ve, kaj se tam počne, sigurno še tam ne učijo peči peciva.

Ne daj bog da ti pride hči domov dan po tem, ko je šla na koncert in ima blackout spomina in razbolelo telo, ker ji je nekdo nasul ghb v pijačo. Ali pa mogoče daj bog, ker očitno rabiš šolo, da se zaveš, da se to ne dogaja samo “ta lahkim”, kot jih ocenjujete vaške čenče.

Nima ona otrok….jih pa panika grabi, ker se bo ljudem en dan strgal….čist zares.

Kdo hodi na take zabave? Kdo? Otroci in problematični mladoletni, ki niso prav vzgojeni, zaidejo v slabo družbo itd. 

NE.

Govora je o zabavah kjer se zbirajo znani obrazi iz sveta glasbe, televizije, slikarji itd. Mamljivo in fascinantno je priti med njih, uspe ti če si eden iz med njih, otrok bogatih staršev ali si čedna mlada punca. In te so nastradale. Pa tudi fantje niso izključeni.

Berem vaše gnusne komentarje. Večinoma se strinjamo, da so ženske same zase odgovorne če grejo na take zabave, kaj se tam toči in pije. pol pa berem da obtozujete grenivko da nima otrok pa ne razume orgij. Pa vi ste ubrusani. Kaj pa ima to veze če ima kdo al nima otrok. A če bi imel kdo otroka potem bi kaj tolerirali svojim pankrtom da se gonijo okoli ko svinje, nenadzorovano konzumirajo substance in se jih gleda od daleč? Yeah right. Posiljevalci bodo res gledali stran, če se jim pa ponujajo kar same, za en snif so hlačke že dol. Samo njo ste napadli, vidim pa da smo večinoma istega mnenja. Tu se pa res vidi da ste starši prvi krivci, verjetno še sami malo pokadite s hčerkami in jo peljete do orgij. Bolana družba ste !!!

Jaz tud svoji hčerki podtaknem ghb v pijačo, potem ji pa na ribiškem čolnu ližem pičko. ?

Metuljcek875, 24.08.2022 ob 16:40

Berem vaše gnusne komentarje. Večinoma se strinjamo, da so ženske same zase odgovorne če grejo na take zabave, kaj se tam toči in pije. pol pa berem da obtozujete grenivko da nima otrok pa ne razume orgij. Pa vi ste ubrusani. Kaj pa ima to veze če ima kdo al nima otrok. A če bi imel kdo otroka potem bi kaj tolerirali svojim pankrtom da se gonijo okoli ko svinje, nenadzorovano konzumirajo substance in se jih gleda od daleč? Yeah right. Posiljevalci bodo res gledali stran, če se jim pa ponujajo kar same, za en snif so hlačke že dol. Samo njo ste napadli, vidim pa da smo večinoma istega mnenja. Tu se pa res vidi da ste starši prvi krivci, verjetno še sami malo pokadite s hčerkami in jo peljete do orgij. Bolana družba ste !!!

Bilko debilko.

Tiste,  ki so hodile tja večkrat so uživale. Ne bi se vračale,  če jim ne bi pasalo.  Drugače pa sledi vodjo do oseb na visokih položajih,  od politikov do…tako,  da se tresejo ko se klobčič počasi odvija.  Verjetno bo nekdo z nogo stopil na klobčič,  da se ne bo preveč odvil.

samo ja je ja, 24.08.2022 ob 16:35

Kdo hodi na take zabave? Kdo? Otroci in problematični mladoletni, ki niso prav vzgojeni, zaidejo v slabo družbo itd. 

NE.

Govora je o zabavah kjer se zbirajo znani obrazi iz sveta glasbe, televizije, slikarji itd. Mamljivo in fascinantno je priti med njih, uspe ti če si eden iz med njih, otrok bogatih staršev ali si čedna mlada punca. In te so nastradale. Pa tudi fantje niso izključeni.

Zdaj ste že vsi pravi strokovnjaki za te orgije ?? naj delajo kar hočejo, samo čim dlje od mene in od njih, kdor je normalen!!!

…Naši otroci iz normalnih družin ne gredo na takšne stvari, ker jih starši podučimo, opozorimo, se z njimi pogovarjamo. Zakaj nas bi bilo sram?? V našem okolju so punce njihovih starosti pridne v šoli, hodijo na faks, v hribe, se ukvarjajo s športom, imamo doma piknike in ne potrebujejo zabave kjer se točno ve, kaj se tam počne. Sram je lahko vas, da te orgije zagovarjate, potem pa so krivi taki izrodki, ki jih ni prisilil, da pridejo k njemu. Same so tja hodile. Se razumemo prav?…

Daj no daj, ne utrujaj! Ravno takihle “pridnih, pobožnih in pohlevnih” pič*ic je na omenjenih žurih največ. Pa še najbolj se ga zadanejo in nažlajfajo. Tale novomeški “umetnik” je res en hud umetnik. Dobro si  ga je ena prefriganka privoščila. Prav ji dam.???

Dušana Smodeja bosta zaščitila Pravna mreža in 8.marec.

Anonimnež, 24.08.2022 ob 17:38

Zdaj ste že vsi pravi strokovnjaki za te orgije ?? naj delajo kar hočejo, samo čim dlje od mene in od njih, kdor je normalen!!!

saj ti si itak prestara, ti niti ne prideš v poštev za to 🙂

Jajo iz Jajca, 24.08.2022 ob 17:57

Dušana Smodeja bosta zaščitila Pravna mreža in 8.marec.

Tako je. 8.marec, ki hinavsko ponuja žrtvam pravno pomoč.

veš kaj403, 24.08.2022 ob 13:29

Anonimnež, 24.08.2022 ob 13:08

veš kaj403, 24.08.2022 ob 12:57

Anonimnež, 24.08.2022 ob 12:51

Jaz sem svoje mnenje napisala. Vi vaša mnenja pišete 24/7 pa se noben z vami ne strinja in vas za to prav malo briga. Ne bi več zapadala v provokatorske debate, ki nimajo epiloga. Smo v dekadentni predatorski družbi in previdnost mora biti toliko večja. Jaz sem na prvi koncert šla pri 23. V spremstvu bratranca. Res je, da so bili časi drugačni, tole kar se pa zdaj dogaja, dobro da ni več tega in SPB. Lep dan vsem in ne se preveč jezit …

Pišeš o dekadentni predatorski družbi, obenem pa kriviš mladoletnice za to, kar se jim je zgodilo. Škoda, da se sploh oglašaš v tej temi, ker nimaš niti potrebnega razumevanja in niti osnov empatije.

Hvala za tvoje mnenje, moje je tako kot sem napisala. Še preveč imam empatije v življenju, a za te zadeve NE. Ženske ki hodijo na takšne zabave, morajo vedet, kaj se tam dogaja, kdo hodi tja, sigurno se tam ne učijo pisati in brati. Samo kontrirate in žalite nekaj brez osnov. Ne zagovarjam posiljevalcev, le da so ženske same hodile na te partije in so odgovorne toliko kot tisti bebo. Še več. Zaključujem svoj komentar, vi pa veselo dalje. Lp

To, da pišeš o 16-letnih otrocih kot o ženskah, ki da so oziroma da bi morale vedeti, v kaj se spuščajo, in ki so po tvojem mnenju celo “bolj odgovorne kot tisti bebo”, kaže edinole, da si globoko zafrustrirana in gnevna do mladih.

Prav ji je, zakaj pa je imela oblečeno minico.

Ravno zaradi takih ovenelih gladiol kot si ti, si osramočene in prizadete punce niso upale prijavljati. Ker bi jih ti in tebi podobne z veseljem pribile na križ.

Ovenele gladiole, si me nasmejal.

pa se resnico povedal.

javno odprti  Instagram profil: @ proti_nasilju_dusana_smodeja:

….https://www.instagram.com/proti_nasilju_dusana_smodeja/

Za take drogirane orgije res ne želim in nočem bit “dovolj stara” imam svojega izbranca, ki ga imam res rada in mi je to dovolj do konca življenja, zato o tej Sodomi in Gomori res ne rabim niti razmišljat in se ukvarjat z vašimi gladiolami. Kdor se pa izživlja v takih temah in se posmehuje mnenjem, verjetno sam ni daleč do praga takih partijev. Vsi vi ste Smodej, cela družba. Tu ni desnih in levih. Se mi pa dozdeva kdo stoji za temi komentarji, en in isti, kot vedno …. Že brano. Lp

Anonimnež, 24.08.2022 ob 18:42

Za take drogirane orgije res ne želim in nočem bit “dovolj stara” imam svojega izbranca, ki ga imam res rada in mi je to dovolj do konca življenja, zato o tej Sodomi in Gomori res ne rabim niti razmišljat in se ukvarjat z vašimi gladiolami. Kdor se pa izživlja v takih temah in se posmehuje mnenjem, verjetno sam ni daleč do praga takih partijev. Vsi vi ste Smodej, cela družba. Tu ni desnih in levih. Se mi pa dozdeva kdo stoji za temi komentarji, en in isti, kot vedno …. Že brano. Lp

oh, dej bit bol papeška od papeža s tem nakladanjem, no. A si nona iz 20-ega stoletja ali kaj?

Ti že misliš ja, da boš zdržala z njim do konca, vprašanje, če bo on zdržal s teboj do konca življenja; vprašanje, koliko se je že on počasi  že  tvojga šnicla naveličal  -samo ti še ne pove, pogleduje pa že za kakšnim drugim kosom sočne mlade pečenke:)

piranski ribič, 24.08.2022 ob 16:47

Jaz tud svoji hčerki podtaknem ghb v pijačo, potem ji pa na ribiškem čolnu ližem pičko. ?

Mečeš slabo luč na naše ribiče. Ali pa ste v Piranu vsi taki ribiči, pa si mogoče še hčere posojate in ugotavljate po kateri ribi ima katera okus in vonj. Kdo bi vedel?

Lizalec, 24.08.2022 ob 19:19

Mečeš slabo luč na naše ribiče. Ali pa ste v Piranu vsi taki ribiči, pa si mogoče še hčere posojate in ugotavljate po kateri ribi ima katera okus in vonj. Kdo bi vedel?

Pridi v Piran, na Kidričevo nabrežje, pa se prepričaj.

Da neumnost navzgor ni omejena, si že prvoosebno večkrat dokazala.

Ribolov in turizem sta le postranski zaslužek večine piranskih ribičev. Glavni vir zaslužka sta trgovina z drogami in ponarejenimi cigareti za enega od zloglasnih črnogorskih klanov. Kar se omamljanja in posilstev tiče, tarče niso njihove hčerke ampak mlade neodvisne novinarke, ki pridejo za spletne portale snemat prispevke o njih. Seveda se to ne razve saj jih ščitijo etablirani novinarji iz nacionalne, ki pokrivajo obalo ( beri Dobro jutro, Primorska kronika, Ambienti, itd.)

To je bil odgovor za Lizalca.

Nimaš ti pojma, 24.08.2022 ob 20:02

Ribolov in turizem sta le postranski zaslužek večine piranskih ribičev. Glavni vir zaslužka sta trgovina z drogami in ponarejenimi cigareti za enega od zloglasnih črnogorskih klanov. Kar se omamljanja in posilstev tiče, tarče niso njihove hčerke ampak mlade neodvisne novinarke, ki pridejo za spletne portale snemat prispevke o njih. Seveda se to ne razve saj jih ščitijo etablirani novinarji iz nacionalne, ki pokrivajo obalo ( beri Dobro jutro, Primorska kronika, Ambienti, itd.)

Droga i cigareti s čolni do obale  praviš – pa to je prava mala slovenska Kolumbija

pomorska pot, 24.08.2022 ob 20:06

Droga i cigareti s čolni do obale  praviš – pa to je prava mala slovenska Kolumbija

Ne do obale. Prepovedano robo piranski ribiči ponoči natovarjajo iz drugih čolnov nekje med Umagom in Savudrijo. Ne vozijo direkt iz Črne Gore ( obmorsko mesto Tivat ).

3x si že rekla, da zaključuješ debato pa še kr lajaš.

za Grenko trapo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close