Gestapo režim v Strunjanu
Nekdo čisti vašo svinjarijo, skrbi za varen dostop do morja in vam nudi neko varnost na obali, ker drhal kot smo postali to potrebuje.
Sorry, ampak jaz z ljudmi kakršni smo postali be vidim več prihodnosti da bi bilo kaj prosto in zastonj, ker današnja družba rabi red in nadzor čene podivja, nasvinja in se obnaša kot četa zmešanih ciganov.
-
Jaz hodim samo še tja, kjer je vstopnina in red, pa še tja se počasi “štulite” in delata štalo.
Odličen komentar@monovina
Strunjancani vsako leto izvedejo po sezoni čistilno prostovoljno akcijo in poberejo kupe smeti po nastlani naravi.
Sedaj so tudi postavili table, da je globa, če parkira na zelenici ali njivi lastnika. Prej so drhal. Po parkirali vse med oljcne nasade in lepo šli na plažo. A je to način in obnašanje.
Komu, ko udari po denarnici se slovencelj nauči reda. Sramota.
Monovina, 08.08.2021 ob 18:24
Nekdo čisti vašo svinjarijo, skrbi za varen dostop do morja in vam nudi neko varnost na obali, ker drhal kot smo postali to potrebuje.
Sorry, ampak jaz z ljudmi kakršni smo postali be vidim več prihodnosti da bi bilo kaj prosto in zastonj, ker današnja družba rabi red in nadzor čene podivja, nasvinja in se obnaša kot četa zmešanih ciganov.
-
Jaz hodim samo še tja, kjer je vstopnina in red, pa še tja se počasi “štulite” in delata štalo.
Očitno je na tem forumu zbrana večina tistih, ki ste na referendumu glasovali za zakon o vodah.
reda in varnosti- zadnjič na kopališču sicer bazenskem, torej mastno plačanem… pripravljalo se je na neurje in kaj se je zgodilo – ljudi obiskovalce so pozivali naj zaprejo senčnike,da jih veter ne bo začel nositi … a niso obiskovalci zraven vsakega senčnika, ker se je temnilo že prej je obilo teh že ostalo prostih…
torej je dolžnost in odgovornost upravljalca,da to naredi in poskrbi za varnost – a ni… marele je začelo nositi po luftu in v bazene… iz lastne varnosti smo potem obiskovalci začeli laufati naokoli po kopališču in množično zapirati odprte marele… toliko o varnosti – KI BI JO MORAL ZAGOTOVITI UPRAVLJALEC, SAJ SMO MU MASTNO PLAČALI ZASOLJENO CENO ZA TISTIH PAR UR.
Desperadodajka, 08.08.2021 ob 19:03
Glasujete proti zakonu o vodah, hkrati pa navijate za kapitaliste, ki ograjujejo obalo in kasirjao za ležanje na kamenju. A ste sploh prebrali člene zakona?
Jst se bom sam dol do obale zapeljava, plačava vstopnino za na plažo, se obrnila in se odpeljava domov.. Moj prispevek čistejšemu morju. Ne bom ga zasvinjala.
Tako se zavzemate za kapital in komercializacijo obale, potem greste pa na referendum in glasujete proti zakonu o vodah, hehehehe. Kako vas kapital preklinja. Tega ste samo pametni slovenčki sposobni, vsi vi, delovni, sposobni in premožni lastniki mnogih nepremičnin. Čez kakšen teden boste pa tukaj jamrali, kako so delovni zvezki za mularijo dragi, kje boste dobili 100 evrov za njih, kako se hrana draži, riti se vam bodo stanjšale v lakoti in kako srednji razred propada pri teh nizkih plačah.
Desperadodajka, 08.08.2021 ob 19:21
Tako se zavzemate za kapital in komercializacijo obale, potem greste pa na referendum in glasujete proti zakonu o vodah, hehehehe. Kako vas kapital preklinja. Tega ste samo pametni slovenčki sposobni, vsi vi, delovni, sposobni in premožni lastniki mnogih nepremičnin. Čez kakšen teden boste pa tukaj jamrali, kako so delovni zvezki za mularijo dragi, kje boste dobili 100 evrov za njih, kako se hrana draži, riti se vam bodo stanjšale v lakoti in kako srednji razred propada pri teh nizkih plačah.
Ponavljaš se ko en star moped?
Desperadodajka
08.08.2021. ob 19:03
Glasujete proti zakonu o vodah, hkrati pa navijate za kapitaliste, ki ograjujejo obalo in kasirjao za ležanje na kamenju. A ste sploh prebrali člene zakona?
——————————————————————————
Ha ha, keri kreteni so! Zato pa js niti na referendum nisem šel ker sem vedel kako stvari stojijo.
Drugi so bili pa vsi osladni, kao voda voda to moramo zaščitit.
Na referendum o družinske zakoniku in rtv pa se jim ni dalo iti in so zmago Janši prepustili, prasci gnili.
kokoši, 08.08.2021 ob 19:27
Desperadodajka
08.08.2021. ob 19:03
——————————————————————————
Ha ha, keri kreteni so! Zato pa js niti na referendum nisem šel ker sem vedel kako stvari stojijo.
Drugi so bili pa vsi osladni, kao voda voda to moramo zaščitit.
Na referendum o družinske zakoniku in rtv pa se jim ni dalo iti in so zmago Janši prepustili, prasci gnili.
Forum je zaprt za komentiranje.