Najdi forum

Tamle v “moja povezava” kjer se priklopim imam vpisano geslo in obkljukano “shrani geslo”, ampak ko naslednjič zaženem računalnik je tisto geslo zbrisano.

Sej meni ga ni težko vpisat, sam ker računalnik uporabljajo tud ostali družinski člani, plačujem pa jaz, ne maram da vejo geslo, ne morjo pa se priklopit, če ga ne vejo. Jaz pa nočem, da ga vejo. Hočem, da ostane zapisano kot je ostajalo do zdej.

Ja, čudno sem to zdej napisala. Upam, da me razumete in boste znali pomagat. Hvala.

Torej ne želiš da ostali družinski člani na tvoj račun surfajo po spletu? Ponavadi tu uspešno dela, ko ob prijavi v internet (moja povezava) tiste kljukice (shrani geslo) ni.
To ne dela? Res je bilo zelo nerazumljivo.

Ja, tisto ne dela. Zdej dela, recimo, če se odklopim in potem hočem nazaj priklopit je geslo vpisano – kao kljukca prime. Če pa ga resetiram / ugasnem… ko ga potem vžgem, naj bo to danes, jutri, ne bo več gesla nikjer… to me muči!

Do par dni nazaj mi je štimalo.

Hvala, lp.

No, tisto – družinski člani – je mišljen moj brat, ki na moj račun visi gor ure in ure… pa ne prispeva nič. Ga moram imet mal pod kontrolo, ker ga mikajo razni Palčki Smuki in podobno…

;((((((

Hja Oranžina, za to, da imaš bratca pod kontrolo je sigurno najbolje, da gesla nimaš vpisanega oz shranjenega, saj tako sploh ne more na net.
Njemu nastavi dostop do Volje ali pa Butn neta, kjer gesla sploh ne rabiš, stroški pa bojo vidni na tel računu, pa naj gleda palčka smuka :))

Samo da ne bojo čez en mesec potem tvoji starši pisali tukaj na forum, da jim mulc nonstop na smuku visi in kako naj ga skenslajo :))

Ha, ti že veš kako se tem rečem streže! 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close