Najdi forum

geslo na začetku

mene pa nekaj zanima!!!

1. Zaradi sina sem si naštimala, da ko se mi prižge računalnik, moraš najprej vtipkati geslo da te spusti naprej v windows. Po določenem času se to možnost opustila, sedaj pa ne morem drugače pridet v windowse ne da bi kliknila na v redu (ni mi treba več vnašati gesla). Kako naj to odstranim in da se mi bo računalnik takoj postavil v windovse brez unega okenčka za geslo??????
2. Če 1x pritisnem alt+ctrl+delete me vpraša kaj naj naredi računalnik (ugasne, upravitelj naprav, spremeni geslo, …….), včasih pa mi je kar takoj odprl upravitelja naprav in to bi rada da naredi tudi zdaj!!! Kako to naredim???

lep pozdrav keri

Katere windowse uporabljaš?

Počasi… !

Verjetno se boš tega znebila tako da: vneseš uporabniško ime, gesla pa ne, potrdiš. Naslednjič naj bi te avtomatično prijavilo, oz. spustilo noter.

Poizkusi in poročaj.

Če imaš XP pa to urediš v nadzorni plošči – uporabniki, zamenjava gesla -pustiš prazno.

imam win xp

ne morem pustiti prazno tam kjer bi mogla vpisat geslo – ne pusti!!!

Počasi! 😉

Če maš winXP se prijaviš kot administrator, greš na nadzorno ploščo, nato klikneš uporabniški računi. Tam odpreš “spreminjanje načina prijave in odjave” – tam morajo bit obe kljukici. Odjavi se in povej kako zgleda prijavno okno (ali je vidnih več uporabnikov)..

dela!!

hvala

No problem.. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close