Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Gentelman za zrelo zensko

Gentelman za zrelo zensko

Pozdravljene dame!

Po dolgem premisleku sem se odlocil, da napisem kratek oglas. Vem, da obstajajo razne aplikacije, kot so Tinder in podobno, vendar imam obcutek, da je tam mlajsa generacija..

Iscem zrelo zensko, staro med 40 in 55 let, ki ji manjka pravi moski v postelji.Bodi urejena, simpaticna, zgovorna in energicna. Zazeljeno je, da si porocena/vezana. Privlacijo me izkljucno starejse zenske, zato prosim mlajse da iscejo sreco drugje.

Sebe bom skusal cim bolje opisati, ce se ti zdim primeren se prosim javi z podobnim opisom sebe.

Star sem 40 let, zivim v Ljubljani, normalne postave, visok 184cm/86kg/18cm, neporascen po telesu, kratki rjavi lasje, temno rjave oci, zelo simpaticen, urejen, vedno pripravljen na kaksno neumnost, izobrazen, zgovoren, zabaven,..

Sem izredno dobro situiran in sem te pripravljen razen v postelji razvajati tudi z lepimi darilci, in ti izboljsati zivljenski standard.

Prosim, da vsem, ki se oglas zdi neprimeren, da ga enostavno preskocite. Ce se najdes v oglasu oz bi rada spremenila in zivela zivljenje pa vabljena na mail :

raralj@protonmail.com

Lep pozdrav!

Aj ne seri,pezde, dami superlativi so te, v resnici ga še namočil nisi

Ne vem zakaj se oglašaš če te oglas ne zanima?? Meni se zdi čisto korektno spisan.Me tudi mika ampak sem mal premlada, mogoče pa…

Da nisi časopichka?Mogoče transvestit…

Analady27 oj mala máš kaki majl  

Videm da negdo uporablja  moje ime mlad? maš malega mhm ….

Anylady  sem mlad 22 če te zanima piši mi na mail miha60x@gmail.com

Če si diskretna  se lahko  kaj zmenimo

A ti vahka jst tud pišem,sm sama ,še junfer,toda himen je za evre

Sama ne iscem nicesar, samo prebiram malo iz dolgocasja. Ampak me pa pogreje, ko vidim vse te butaste komentarje. Tako je tudi v drugih temah. Rara je oddal ok oglas, se opisal, napisal kaj isce, kot je zgoraj uporabnica napisala povsem korekten post. Potem pa se najde par nepismenih primitivcev, eni mislijo, da bodo dobili zensko tako, da bodo napisali nek butast pol-stavek, potem pa so tu se sarkasticni primitivci, kvazi humoristi, ki kvarijo prakticno vsako temo na med over net-u.

Ne trosi nebuloze, ti frigidna kokoš

Evo o takih postih sem pisala, kot je tale zgoraj. Nobene dodane vrednosti, nobene zveze z oglasom ali temo oglasa, zgleda doloceni osebki izlivajo svoje frustracije v vsaki temi.

Kdaj si ga pa ti nazadnje občutila?Izgledaš res zafustrirana ,kar po moje izhaja od kislega mleka pri dojenju.Ali si pa mamici velikokrat padla iz naročja.

Če pa kaj iščeš, pa povej?

Odgovor na objavo uporabnika
Lustig, 25.01.2022 ob 19:33

Kdaj si ga pa ti nazadnje občutila?Izgledaš res zafustrirana ,kar po moje izhaja od kislega mleka pri dojenju.Ali si pa mamici velikokrat padla iz naročja.

Če pa kaj iščeš, pa povej?

Najprej zalis pol se pa ponujas. Fuj

Če je kakšna za kaj porednega lahko za več piše na saso.cfp@gmail.com, lahko tudi mlajša ?sem pa 30 fit mladenič z okoli lj 19 pa moj prjatu… Za več lahko na email, lp ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close