Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gel za tuširanje

gel za tuširanje

Živjo!

Mene pa zanima kateri gel za tuširanje vam je najbolj všeč, rada bi enega takega po katerem ti koža res lepo diši ko se stuširaš.

lp

Meni ful lepo koža diši po vseh Fa gelih, drugače pa nimam nekega priljubljenega gela za tuširanje, ker so mi vsi všeč (tudi Palmolive, Dove, Nivea,…). Diši pa koža po vseh, ampak se mi zdi, da po Fa najdlje in najlepše :))

…najraje imam Milk & honey od Oriflameja, pa Palmolive, pa Dove….aja, pa od Niveje, pa kaj vem katerega še. Men je važn tud to, da nimam preveč suhe kože, ker me potem srbi

Lahko si privoščiš parfumiran gel, ki jih imajo vsi od Diorja, Naomi do Hugota … včasih si kupim kakšen tak gel, res super diši kot parfumi, a zdi se mi, da nekoliko izsušijo kožo.

meni je zelo všeč Dove (ta tanov Silk, al kaj je že) full lepo diši. Drgač so mi pa tut všeč Palmolive (honey) .
No, tut meni je važno, da koža po tuširanju ni preveč suha, kar po Dove-ju sigurno ni.

pozdravček

Jst uporabljam izključno Palmolive Milk & Honey…koža je po tuširanju mehka in prijetno diši.

Jaz pa uporabljam od NIVEJE gel. Ima 2 krat močnejši vonj, kot navaden gel. Men zelo lepo diši. Je v obliki pene – podobno kot pena za britje. Malo si ga stisneš na dlan in nato se tok peni, da ga imaš za celo telo dovolj. Odkar ga imam, ga ne zamenjam z drugim. Je v modri tubi. Vidla sem ga samo v Millerju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close