Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gel nohti NG

gel nohti NG

Zanima me kje v Novi Gorici oz.bližnji okolici delajo gel nohte?Ali ve katera za kakšen kozmetični salon,mislim,če jih je katera sama preizkusila in je zadovoljna?Koliko približno to stane in koliko časa zdržijo?Ali poškodujejo kaj naravne nohte?

Zivjo!
V Novi Gorici gel nohted ela Tea Berginc-Strukelj, kozmeticni salon se imenuje Spa and Beauty Tea. Jaz sem zadovolna, obnavljati jih je potrebno vsake 3 tedne, cena pa je okrog 12000 sit.
LP

če ti ni predaleč, imaš dober salon v Kopru na Župančičevi ulici.

Živjo!

Tudi jaz sem se že odločala za gel nohte in me zanima ali le ti kaj uničijo naravne nohte? Saj imam bolj krhke nohte, ker sem si jih dolgo grizla in imam sedaj končno malo daljše vendar se mi cepijo in so poškodovani. Vem pa da so ti gel nohti podobni umetnim, torej jih morami zalepiti na svoje in me zanima ali škodijo naravnim nohtom?

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena!

Z gelnimi nohti pri nas začnemo jeseni, zato vam bom lahko o tem več povedala takrat!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close