geji tivoli
pa dobro, ta forum je v iber zanič!
že tretjič pišem tale članek, pa še kar ni objavljen. kaj se dogaja?
vglavnem, dolga zgodba na kratko:
po druženju s prijateljico se odpravim zvečer domov, skozi park tivoli. Na začetku vse lepo in prav, bolj proti centru pa naletim na prizor, ki me je šokiral. Na klopci mlad fant (rekla bi 14-16 let), zraven pa starejši možakar (okoli 45-50). Onadva se objemata, skoraj zalizujeta. mi je šlo kar na bruhanje!
kaj si vi mislite o tem, kako pogosto se to dogaja in na kakšen način bi to težavo rešili?
sama sem mnenja, da z več razsvetljave te zadeve izginejo..
lep pozdrav
Pa kaj se imaš ti sploh za vtikat vanju?! Če sta se objemala, potem se imata verjetno rada in nikomur s tem ne delata škode, niti ne delata nič nezakonitega. Kdo si ti, da se čutiš poklicano njima grenit življenje? Če misliš, da delata škodo tebi, ker “ti je šlo na bruhanje”, se krepko motiš. Se pač obrneš stran. Saj, če bi ga stari klofnil, bi ti bilo najbrž celo všeč, a ne? Stara dobra krščanska vzgoja, anede. Ker ga je pa objemal … uhuhuuuu, to je pa groza. Ti si ena pokvarjena dušebrižnica, veš. Edini bad guy v tej zgodbi.
Za tiste, ki menijo, da gre za pedofilijo: starost je ocenila na oko, še celo njena srednja vrednost bi bila 15. 15 let je v Sloveniji legalna meja.
Avtorica teme kaj je narobe s tabo, že drugič v enem mesecu ista tema, prejšnič pa sta te dva zmotila na parkirišču, isto v tivoliju.
Več osvetlitve? A je ni že tako preveč? Samo še bolj na rob družbe se bojo umaknili.
Kaj a nisi pomislila, da ravno zaradi takih kot si ti in vaših predsodkov se dobivajo na takih krajih na obrobju v temi noči, kjer imajo mir?
Ti bi jih pa še globje v gozd izgnala.
Mislim, taki ki najbol pametne strelate ven, kako naj se ne vtikam v te reci. Kako naj bi se ne, ce se to tice mene, prav tako kot ostalih vzornih obcanov.
Pomislite, da se vas otrok, naj bo to sin ali hcera dobiva ponoci v parku s starejsimi moskimi, kjer (verjetno) za denar ali kaj drugega pocne stvari, ki niso primerne zanj/zanjo.
Kot sem omenila, ne motijo me geji, ampak otrok z odsraslimi? Tukaj mi prekipi meja. Glede na tak odziv, pa naj bo fantova starost legalna ali ne, se ne cudim, da se te stvari dogajajo. Pa halo, smo v 21.stoletju, ne pa vec v srednjem veku. Tudi stari grki so imeli “prijatelje”, poznane kot mladoletne fante, s katerimi so se pred boji “zabavali”. Pa se to sedaj ne dela. Zakaj? Ker je bolano. Za naso druzbo to ni primerno.
Odlocila sem se, da bom s prijateljicami ustvarila neko patruljo, da prezenem to golazem in jim preprecim nadaljne zlorabe. Kar dajte mi naslove, za enega sedaj ze vem, sklepam pa, da je na metelkovi ali zelezniski tudi kaj podobnega.
Upam, da tisti pametni kdaj vidite svoje otroke v takem polozaju, pa da potem vidim vas odgovor
Ti raje pazi, da ne boste ti ali kera od prijateljic zalotile svojega moža v parku, z kakim fantom. Veš je popolnoma možno. Ker poglej ni veliko tipov, ki jih ne moti če je njihova punca biseksualna če jim je zvesta. Ampak poglej koliko pa je žensk ki jih moti če je njihov tip biseks, ogromno, pa čeprav jim je zvest. Ludje ki pa skrivajo in tiščijo stvari v sebi pa jim to itak udari ven. In na takih krajih izživijo svoje skrivnosti.
Itak da ni normalno, da je 14 letnik z 50 letnikom. Tako vrjetno še pri starih grkih ni bilo. Ampak pomisli pa raje na nekaj drugega. Na to iz kako disfunkcionalne družine mora tak fant izhajati. Vrjemi, da najstniki, ki so iz družin v katerih se počutijo varne in jih starši sprejemajo in jim nudijo podporo tudi če so istospolno usmerjeni se gotovo ne prodajajo po parkih.
Takšne stvari se dogajajo, ko se ljudi na takšen in drugačen način odrine stran in se jih ne sprejema. Tako velja za tega najstnika, ki mu je morda njegova družina celo večja grožnja kot ta starejši tip. In tako velja za tega starejšega tipa, če bi imel normalno mladost in si ne iskal punce za to da prekrije kaj je in tako zatiral lastno naravo. Ampak bi si našel vrstnika za fanta, potem danes gotovo nebi preganjal najstnikov.
Zato bodi previdna, ker se mi zdi da tudi sama marginaliziraš ljudi. Poglej kako si dala notr Metelkovo kot kraj ki je problematičen in te vrjetno z svojo neurejenostjo odbija. Ker vrjami mi da lahko tam med drugim najdeš tudi bolj normalne mlade kot kjerkoli drugje. Take ki jim je tuja sterilnost drago urejenih delov mesta kjer se gleda nekatere ljudi postrani. Mlade ki jim jim je pretvarjanje tuje in so bolj iskreni od večine ljudi. Mlade ki so sposobni sprejeti ljudi tudi če imajo težave (od drog, psihičnih motenj itd.) in pozitivno vplivajo nanje. Nekateri taki mladi so celo iz premožnih družin, vendar so obrnili hrbet hinavščini, ki so jo izkusili v domačem okolju.
Katastrofa komentarji, 19.05.2021 ob 22:29
Mislim, taki ki najbol pametne strelate ven, kako naj se ne vtikam v te reci. Kako naj bi se ne, ce se to tice mene, prav tako kot ostalih vzornih obcanov.
Pomislite, da se vas otrok, naj bo to sin ali hcera dobiva ponoci v parku s starejsimi moskimi, kjer (verjetno) za denar ali kaj drugega pocne stvari, ki niso primerne zanj/zanjo.
Kot sem omenila, ne motijo me geji, ampak otrok z odsraslimi? Tukaj mi prekipi meja. Glede na tak odziv, pa naj bo fantova starost legalna ali ne, se ne cudim, da se te stvari dogajajo. Pa halo, smo v 21.stoletju, ne pa vec v srednjem veku. Tudi stari grki so imeli “prijatelje”, poznane kot mladoletne fante, s katerimi so se pred boji “zabavali”. Pa se to sedaj ne dela. Zakaj? Ker je bolano. Za naso druzbo to ni primerno.
Odlocila sem se, da bom s prijateljicami ustvarila neko patruljo, da prezenem to golazem in jim preprecim nadaljne zlorabe. Kar dajte mi naslove, za enega sedaj ze vem, sklepam pa, da je na metelkovi ali zelezniski tudi kaj podobnega.
Upam, da tisti pametni kdaj vidite svoje otroke v takem polozaju, pa da potem vidim vas odgovor
Punca draga, nimaš ti jajc (jajčnikov) za kaj takega. Ti pa povem, da če bi naletela name, ti sprašim rit da bi te neslo do Nove Zelandije, verjemi. Saj me ne boš, ker jaz to delam večinoma doma, ampak … you never know, hehe.
Povej mi no, kako se to tiče tebe? Ampak res, kako se tiče prav tebe? Ne mi s takimi, da to ni normalno, ker jaz resnično vem, ne samo verjamem, da ti nisi normalna v tem primeru.
Kot sem ti povedal, niti zakon ne gleda 15 let starega fanta (ali dekle) kot otroka, tako da ne trapaj o otroku z odraslim. Če je to tvoje prepričanje, prav, naj bo, ampak ga zadrži zase, ker to pač moraš priznat, da družba pač gleda malo drugače na to kot ti. Družba določa zakon, ne ti! Ravno zato, ker smo v 21. stoletju je to normalno. V srednjem veku, ki ga omenjaš pa bi bilo prav točno tako kot bi ti rada. Obesili bi ju, tako kot v Iranu. A to hočeš?! Pojdi potem v Iran. Pa na burko ne pozabi. Normalno kot je bilo v stari Grčiji, preden je krščanstvo prišlo s svojo zblojo. In niso se pozabavali pred boji, očitno ti izobrazba precej šepa (kako tipično), ali pa zavestno lažeš. Bili so njihovi mentorji, šlo je za dosti globlji odnos. To se sedaj ne dela, ker je vaše krščansko poneumljanje našlo v užitkih zlo. Samo to je razlog. Oziroma, no, saj se dela, ampak se mora na skrivaj. Očitno ne več tako zelo, kar je dobro. Vračamo se v normalnost brez krščanske zbloje. Nova renesansa. Saj je bil že čas.
Kot sem že rekel, upam, da vseeno kdaj naletim na tvojo “patruljo”, ker užitek ob tem, ko vas bom nasuval v rit, metaforično, verbalno, ali pa tudi dejansko, bo dosti večji kot poljubljanje, mah kaj, celo zalizovanje z mladim fantom.
mijav mijav, 20.05.2021 ob 08:31
samo mimogrede za tele zagovornike pedofilov. Zakon govori o 15 letniku kot otroku in če ga nadleguje 40+ je to kaznivo dejanje zaradi prevelike starostne razlike. tako da malo tace stran,
Zakaj lažeš? Če pa samo ne veš, potem pa ne piši nekaj na pamet, ker pač ustreza tvojemu pogledu na svet. Preberi si 173. člen KZ in boš videla, da nikjer ne govori o 15-letnem otroku in nikjer ne omenja razlike v letih, razen takrat, ko tudi spolni odnos z osebo mlajšo od 15 let ni kaznivo dejanje (5. točka).
Hvala mijav mijav za vsaj en razumen komentar…
Ti, Borg, pa ne glumi neumnosti! To, da je otrok (da, OTROK) z veliko starejšo osebo JE moja, prav tako kot stvar ostalih občanov, prebivalcev! Ni izgorova, da nek 40+ letnik karkoli počne s 15 letnikom/letnico.
Veš, naj ti še povem, da je otrok vsaka oseba, ki še NI dopolnila 18 let. Torej, tisti fant z moškim JE bil otrok. Kot sem že neštetokrat omenila, ampak zgleda ti to ni pomembno, je da me geji ne motijo (imam tudi par prijateljev gejev, ki takega početja ne zagovarjajo). Moti me le to, da je starejši moški z otrokom. In ne klobasaj mi ti o prašenju riti, bi te prav rada videla, kaj bi naredil ko bi naletel name skupaj z ostalimi, ki takega početja ne zagovarjajo.
In še za ostale, ki pravite, da mečem vse v isti koš: Metelkova je že od nekdaj znana po tem, da se tam zbirajo narkomani. V mlajših letih smo včasih šli tja, a ne za dolgo, saj so nam bili prizori, ki smo jih videli kot najstniki preveč.
Za vse ostale, ki spodbujate dogajanje v Tivoliju, BRAVO! Upam, ampak res upam, da kaj kmalu vidite svoje ljube (beri, otroke) kako jih starejši tipi optipavajo in po možnosti nat…..
In kar se mojega moža tiče, nimam skrbi, da bi bil gej. Pa tudi če, še vedno bi ga imela rada, ne bi pa se mu odrekla.
Nekateri ste res smeti, ki jih je treba zavržti. Spodbujati to…
Ko pa se trinajstletnica žvali z nekim osemnajstletnikom ali še starejšim je pa to o.k, ker jo on lahko nauči kako se stvarem streže v postelji. Takrat one niso otroci, ampak že odrasle gospodične. Pa važno da ima svoje stanovanje v katerem jo lahko v miru nategne, pa avto da jo vozi naokoli, pa po možnosti zaposlitev da ji kupuje darila. To vas pa ne moti ha? 😉
ogorcena, 20.05.2021 ob 13:08
Hvala mijav mijav za vsaj en razumen komentar…
Ti, Borg, pa ne glumi neumnosti! To, da je otrok (da, OTROK) z veliko starejšo osebo JE moja, prav tako kot stvar ostalih občanov, prebivalcev! Ni izgorova, da nek 40+ letnik karkoli počne s 15 letnikom/letnico.
Veš, naj ti še povem, da je otrok vsaka oseba, ki še NI dopolnila 18 let. Torej, tisti fant z moškim JE bil otrok. Kot sem že neštetokrat omenila, ampak zgleda ti to ni pomembno, je da me geji ne motijo (imam tudi par prijateljev gejev, ki takega početja ne zagovarjajo). Moti me le to, da je starejši moški z otrokom. In ne klobasaj mi ti o prašenju riti, bi te prav rada videla, kaj bi naredil ko bi naletel name skupaj z ostalimi, ki takega početja ne zagovarjajo.
In še za ostale, ki pravite, da mečem vse v isti koš: Metelkova je že od nekdaj znana po tem, da se tam zbirajo narkomani. V mlajših letih smo včasih šli tja, a ne za dolgo, saj so nam bili prizori, ki smo jih videli kot najstniki preveč.
Za vse ostale, ki spodbujate dogajanje v Tivoliju, BRAVO! Upam, ampak res upam, da kaj kmalu vidite svoje ljube (beri, otroke) kako jih starejši tipi optipavajo in po možnosti nat…..
In kar se mojega moža tiče, nimam skrbi, da bi bil gej. Pa tudi če, še vedno bi ga imela rada, ne bi pa se mu odrekla.
Nekateri ste res smeti, ki jih je treba zavržti. Spodbujati to…
Vse to kar trdiš, da je otrok, da je tvoja stvar … je tvoje osebno prepričanje, ki pa ni v skladu z realnostjo in ni v skladu z merili družbe v kateri živiš in zakonodajo s tega področja. Lahko seveda imaš svoja osebna prepričanja, ne smeš pa jih vsiljevati drugim, kar ti imaš za svojo sveto pravico. Nimaš! Če boš poskusila, bo to najmanj prekršek. Če bo prišlo do fizičnega nasilja, bo kaznivo dejanje. In če bi imela z mano opravka, bi ti zalimal še odškodninsko tožbo na čelo, vzel najboljše odvetnike, ki jih dobiš za denar in vse bi dobil nazaj. Z obrestmi.
Tudi večina držav po EU ima to podobno urejeno, Nemčija, Avstrija in Italija celo 14, prav tako Bosna, in Srbija. Tudi Slovenija je imela do leta 1999 mejo pri 14 letih. Turčija pa, zanimivo – 18. 🙂 Ti to kaj pove?
Saj vem, da nočeš razumet nič od napisanega, tako da si nimava več kaj koristnega povedat. Tole je bolj za druge, malo manj zadrte.
Kaj pa to, da ima vsaka posledica zadaj razlog, ki jo je povzročil???
Kaj pa to ko sem napisal, da najstniki iz družin v katerih se počutijo varne in jih starši sprejemajo in jim nudijo podporo tudi če so istospolno usmerjeni, da se taki ne prodajajo po parkih. Kaj pa to? V tem ne vidite nobene logike? Pač potem pa je tako, da nikoli ne boste razumeli.
Vsaka disfunkcionalnost ima ozadje. In če napadeš disfunkcionalnosti in preženeš te ljudi nikoli ne odpraviš ozadja, ki jih ustvarja. To ozadje pa je ponavadi ravno med golaznijo (nekaterimi primeri) iz normalnih sosesk iz gnilih družin, ki hodijo v urejeno središče Ljubljane in se nebi nikoli približali krajem kot je Metelkova. Saj so preveč čistunski za kaj takega. Preveč čistunski, da bi sprejeli svoje otroke če so drugače usmerjeni in potem še taki, ki tako zafustrirajo svoje otroke, da ti bežijo v omamo droge.
Naprimer če pobiješ te ljudi, kot so počeli Franko in Hitler, še vedno ne odpraviš ozadja, ki jih ustvarja. Ti tega nebi naredila, ampak praviš da bi se take stvari lahko reševalo z močnejšo osvetljavo. Tako da bi se ponoči pedofile in otroke pregnalo globje v gozd. He he. Torej če so otroci zlorabljeni, daleč stran od tebe kjer ne vidiš te ne skrbi potem. Saj kako pravijo; daleč od oči, daleč od srca.
Sreča da imajo vsaj psihično moteni, narkomani ali drugače posebni ludje vsaj kraje kot je Metelkova kjer jih ne gledajo postrani. In ti bi pač popucala te kraje, da bi bili lepi kot središče Ljubljane, brez motečih elementov. Tipična malomeščanska hinavščina in čistunstvo. A ponavadi potem največkrat ugotoviš da so klošarji, prostiutke, narkomani in shizofrenki boljši ludje od govna, ki v centru mesta v dragih oblekah leporeči na kavici v finih lokalih. Očitno rabijo ves ta površinski videz in vso to čistunsko sterilnost, da pozabijo kako prazni in nikakvi so v resnici.
Torej vi ne idite problema v tem, da se 14, 15, 16 letniki dobivajo z moskimi krepko mad 30,40 itd?
Se kar ne razumem, kako to ljudi ne moti. Ves, ponavadi gre nekdo od teh dveh sedet. Ampak ocitno druzba na to gleda drugace. Ce je res tako, bog jin pomagaj, otroci so nasa prihodnost.
Moderatorja prosim, da temo zaklene, saj nima vec smisla izgubljati zivcev tu. Upam pa, da kdo komu sprasi rit, ko vidi svojega sincka s starckom
BREZVEZE SE POGOVARJATI Z BED…
Ste pač nekateri debilni in ne razumete.
Da je vsaka takšna posledica, ki jo vidite imela tudi vzrok zadaj, da je prišlo do nje.
Pač pretežka psihologija za vas!
Ni šans da razumete moj tazaden komentar. Lahko pa rečem, da ponavadi ravno otroci takih kratkovidnih staršev kot ste vi padejo v roke pedofilov.
Forum je zaprt za komentiranje.