Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gej (iscem fanta) – popravljeno

Gej (iscem fanta) – popravljeno

Prejsnje teme spet ji odprlo (bravo, prenovljen forum) pa odpiram ponovno temo.

Ze kar nekaj casa iscem fanta, a neuspesno. Sem iz ljubljane oz okolice, visok, rjavih kratkih las in suhe postave. Dokaj druzaben, na zacetku sramezljiv a ko se odprem sem zgovoren.

Vsec so mi malo krajsi in postavni, po moznosti blond 🙂 naj povem se, da nimam nobenih izkusenj

Iscem nekoga, ki bo vec kot le avantura, ali prijatelja za pogovor ali pa se kaj vec. Iscem do 20 let, a ne mlajsi kot 15. Sam bom decembra 19

Aja, prej sem pozabil dopisati se kje sem dosegljiv. Na tem forumu, ali na snapchatu: hocemfanta

Lep pozdrav vsem, se kmalu vidimo

Komaj 19 si star, pa že pišeš v stilu starih kurbirjev na avanture pika net!

Mora bit blond pa postaven pa malo krajši … pa tiča 18+ pa ne preveč kosmat pa spodaj pobrit ali vsaj potriman, pa tič mu ne sme postran štrlet, pa atletski mora bit pa velik se smejat pa s svojim placem pa z avtom minimalno 15 tisoč € pa … pa … pa

Najboljš, da si ga izrežeš iz kartona al pa en gif narediš, da ga boš večno gledal v enem in istem elementu!

Saj razumeš, a ne, da prav prosiš, da tvoje iskanje fanta ne bi bilo uspešno. A se še čudiš, da ni?

Ne, sploh nisem pisal o kakrsnikoli velikosti, ker mi to ni pomembno. To, da iscem kaksnega manjse rasti se mi niti ne zdi nesmiselno. Tudi ce je visje pride v postev, povedal sem samo svoje zelje. Avto? Kje v mojem postu je sploh omenjen? Ce nimas kaj pametnega povedat, se raje ne vmesavaj!

Popolnoma nesmiselno je, da ti je telesna višina pogoj za ljubezen! To je tako butasto kot vse drugo našteto, od tiča do avta!

Kaj pa ima telesna višina z ljubeznijo ali pa magari samo s prijateljstvom? Pa blond lasje??

Seveda, hočeš nekoga kot iz škatlice, da bi se z njim važičkal pred drugimi! Ja, res bo taka ljubezen trajala! Majhen pa postaven pa blond! Vau, true love!

Ma dej zgin nekam, tko ko mas ti preference za zenske mam tud js svoje zelje. A je kej narobe s tem? Pac so mi vsec nizji, kaj mad proti? Ce pa ti ne ustrezas kriterijem se pa ne pritozuj!

Lahko sem moški, lahko sem ženska. Sem znotraj vas samih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close