Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Gej

Gej

Neglede kaj pišejo o meni. Vam povem jst sem gej. Rad ga dobim v ritko…rad ga tudi dam v ritko. Nekdo se sicer izdaja za mene. Vendar mu ne nasedajte.  Če je kdo ki bi rad poizkusil z moškim sem vam na voljo. (Naj bom tvoj cmokec). Cawci fantje.

Odgovor na objavo uporabnika
Lojz522, 14.09.2025 ob 14:07

Neglede kaj pišejo o meni. Vam povem jst sem gej. Rad ga dobim v ritko…rad ga tudi dam v ritko. Nekdo se sicer izdaja za mene. Vendar mu ne nasedajte.  Če je kdo ki bi rad poizkusil z moškim sem vam na voljo. (Naj bom tvoj cmokec). Cawci fantje.

Debil ne bo odnehal. Svoj debilni ego si polni s takšnimi debilnimi nizkimi forami. Misli da so vsi tako glupi kot on, pa da bi verjeli temu kar on piše. In kdo bi sploh lahko napisal kaj takšnega. Samo on, zapiti, zanemarjeni izmeček. Sam sebe sramoti, kreten, ampak je toliko zabit, da tega ne bo nikoli razumel. Bi mu razložil, a se pri najboljsih močeh ne znam in ne zmorem spustiti tako nizko.

Spet se oglaša moj dvojnik. Kaj moram res 100x ponovit. DA SEM GEJ. In da me ne morejo več prepričat v nasprotno.  Ti pa ki se izdajaš zame… pazi se če te dobim.

Odgovor na objavo uporabnika
Lojz522, 14.09.2025 ob 14:41

Spet se oglaša moj dvojnik. Kaj moram res 100x ponovit. DA SEM GEJ. In da me ne morejo več prepričat v nasprotno.  Ti pa ki se izdajaš zame… pazi se če te dobim.

Ni ti treba ponavljat, vsi dobro vemo da si pederčina, smrdljivi zanemarjeni alkoholik, prestopnik, izmeček…

Hmmm. Kdo je zdj kdo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close