Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Gdo ne pozna pravopisa?

Gdo ne pozna pravopisa?

Nikoli nebom razumela tiste, katerim vam je pravopis Španjska vas. To je vendar naš, Slovenjski jezik, in če mi sami ne bomo skrbeli zan, nišče drug nebo.

ne kapiram kaj hočš rečt?

Jaz tudi to ne naram da ljudje ne znajo slovenščino uporabljat sploh da ne znajo rodilnik in vejice postavljat.

se lih s prijatelico pogovarjeve, da sve čist žalostne, da ljudje ne cenijo dvojine

Vsem v Sloveniji bi bilo bolje, če bi prekopili na angleščino ali vsaj na mandarinščino.

ali bananščino..

ali bananščino..[/quote]

Jaz sem za mahanje z rokami.

Sm šla od frizerke ki mi je nardila pramena pa sm šla še v šoping po dve kanatjerce pa po planice za sosedovga sončka. Sej ni važn, da sm bla v trenerki, gdo me pa pozna.
Zdaj grem pa eno jajčko pojest.

Še posebaj take stvari me motijo, ja.

najprej se nauči pisat slovensko potem se pa oglašaj

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ti imaš pa pretrgano lajtungo

Jest sem usem ki obvladaju Slovenštino zlo folž. K to je težko se za naučit u pi.ku matr. Še Slovenci ne znajo.

Se oproščam k nisem zihr, če je folž prav, ker Saliha mi je rekla, da se reče favš. Sam ji neverjamem.

Niše me neo prepričo, da se praf napiše NIHČE.

Oha ,je pripopu en s prekinjeno lajtungo oglas za jezikovni tečaj ho ho ho

Pa gdo se napiše KDO

Gdo bi mislil, da je “halo” tak zelo bistr. Obožujam Slovenštinu, pa sem hvalevredan za “halojev” dobropis!(pravopis?).

Gdo ne pozna pravopis?!

Zabavno branje, ni kaj. 🙂

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

ma sej nismo na forumu Al’ prav se piše, bojda smo na forumu Al’ prav se piše …?

vsaj tko so mi povedali strici

New Report

Close