Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gdo dobr zgleda od uporabnikov?

Gdo dobr zgleda od uporabnikov?

Kaos

Odgovor na objavo uporabnika
Odjebi, 13.12.2021 ob 14:24

Ker debil konstantno drka na vzdevke in piše “Gdo”?

Glami, 13.12.2021 ob 14:33

Pijanka Kaos, redko kdaj pišeš smiselno in sama napadaš. Ne glumi.

God ????? Ma kadu no Je isto kot who Salaud Cocolabone ppl Šaljeta ??????? ☺☺☺

Kokoš je lep feder. ?

Zartrose samovšečna kura, debela, z mastnimi lasmi.?

Vagabund uglajen tipček z modrimi očmi in blond čupco.?

Popaj ostareli Qurbir s sivimi zaraščenimi obrvmi.?

Željc gasterbajter wanna be metroseksualec.?

Rok grd.?

Replika bulmastif. ?

BTDT grd.?

Matjažko meterčevapčič latentni feder.?

Darwin zgleda. ?

Haložanka stara. ?

Ludi videli.?

Robi suha južna. ?

Šnela 10 kg viška. ?

Yram podhranjena terminatorka.?

Donporleon potreben.?

Vprašaje969, 13.12.2021 ob 14:52

Kaos

????????? Was Thank to autocorrect ???????????

O bog…..

Ko se multiniki kregajo katero je lepše. 🙂

In jaz nisem suha južna, moj ITM je 23.

ste si ustvaril sliko, 13.12.2021 ob 13:53

Gdo mislite,  da dobro zgleda po zunanjosti, gdo ne? Po pisanju  uporabnikov ste si ustvarili sliko kako naj bi gdo zgledau? Lep ali grd?

Darwin zgleda z masko dobr dec. ?

Od žensk mi deluje po pisanju, da dobr zgleda  Zartrose. Kokoši mi daje isti vibe.

Grd fizični vibe mi daje Matjažko.

Zdaj pa vem, a je avtor tega prispevka Kokoši al mu pa nekdo hoče uvalit…???

Hm hm hm, 13.12.2021 ob 15:12

Zdaj pa vem, a je avtor tega prispevka Kokoši al mu pa nekdo hoče uvalit…???

I got laid. Ŕeče pišče. This cel Insta se je režal ??????

Kaos949, 13.12.2021 ob 15:19

I got laid. Ŕeče pišče. This cel Insta se je režal ??????

Tole kdo razume?????

Mene bolj zanima, če je še gdo normalen ostal na tem forumu. Vsak dan je slabše.

Glami, 13.12.2021 ob 14:50

Kaos949, 13.12.2021 ob 14:47

Pa dober no. ??? Ne bom tvoj konvoj. Resno, pljuvaš ljudi in še ne nanaša. Ko bom usekala, boš jokala. Z besedami namreč. 1001 počakam, 1002 usekal, pol pa v jok. Resno, želiš ljudi. In ne, nisem tu, vsake toliko pa. Da vas zorman, ker ne spoštujèš nič. Glami, imaš avtorske pravice? ?? Prokleta jesi. Ti drk* naprej, nisi vredna ništa. Zdej bo rekla še, da sem od dole ?? Zabledene žene ?????? Res, kako vam opravljanje ne pokuri nobene kalorije? Saj je znano, da možgani kurijo kalorije. Kaj boš zdej potegnila, čakam ?‍♀️☺

Kako me boš prefukala, če ne razumem več kot polovico napisanga….. ???

Gosh, really wanna? A lih prosim, če ji kdo pride pomagati z oneom Groza. Dve besedi lahko, pa bo jokala, kar že počne.

Pa ne bom. Da vidim to lepoto karakterja. Gosh, heloweein is over too. Pa kr ne neha no. Dajte ji že tistega one. Rikverc, sakrii me grad ??? Prokleta ene, še malo, bo pokazala vso lepo dobroto. ??????

Jaz razen za Darwina in iDesija za nobenega ne vem, kako izgleda, pa me tudi prav nič ne briga.

Ubogi uporabniki, a je vsaj kdo tukaj, ki je dovolj brihten, da ve kaj se tu dogaja???

Saj veste, da je tema odprta pod pretvezo, da sem jo jaz odprl in to naj bi vam namignila beseda “kdo”, ki jo jaz zapisujem narobe kot “GDO”. In nato me psihopat BTDT-matjazko (ista oseba) pod anonimnimi vzdevki izpostavlja kot nekega debila, ki anononimno odpira teme(in ne pod svojom vzdevkom “Kokoši”) kjer poveličuje samega sebe.

To je moje prvo sporočilo v tej temi.

Temi, ki vam razkriva patologijo BTDT-matjazkota (ista oseba), ki jo vam želim že dolgo razkriti. Tako on piše, ko ne uporablja nobenega od svojih glavnih vzdevkov (npr. BTDT, MATJAZKO) takrat žali tudi vas in je vulgaren. Medtem, ko kot BTDT ali MATJAZKO je uglajen, priljuden in narejeno pameten (preprosti ljudje, ga imajo za pametnega, čeprav v resnici nič pametnega ne pove), saj narcisistične osebe, kot je on rabijo hvalo in občudovanje, ki ga on v resničnem živlenju nima.

To kar vidite tu, počne že eno leto, ko me zalezuje na forumu. Vendar navni uporabniki tipa DonPorleone tega ne opazijo, saj če ima nekdo tu gor narejeno lažno podobo ji slepo vrjamejo.

Don, očitno jezika tud ne špara. You are snail, po novem, pa snake, men se je Marija prikazala, same lepote karakterjev Mal jih v red spravi. ?‍♀️??????☺☺☺☺

daj nehi, 13.12.2021 ob 14:03

Kokoši, nehaj se hvaliti!

Točno ti delaš še vedno isto slovnično napako, pa čeprav smo ti že 1000x povedali, kako je prav.

Pa saj Kokoši je Darko, ja, je odprl tole temo zato da bi izzival in že v naslovu zanalašč napisal besedo “kdo” z g-jem – vedno poskrbi da imajo njegovi profili jasne razpoznavne “znake”, ki skrbijo da forumaši verjamejo, da gre za točno določeno osebo s točno določenimi značilnostmi.

Menda ne verjameš, da obstaja nek zabit faget, ki je priletel iz niča in zadnje mesece teži po forumu ob vseh urah in ki se ni sposoben naučiti pisati besedice “gdo” tako kot je treba, kljub temu, da mu večkrat napišejo, da dela osnovne slovnične napake?  Kokoši je Darkov alterego oz. eden izmed njih.

I got laid, reče pišče.  ??????Ma kdo to ne razume kot vic in nedoje*, ki mi težì.  A te še ni dons al ne bo? Al kaj želi, pa naj bo najlepša no. Sam da neha dre*.

Po mojem ga hoče nekdo potunkat. Me pa spominja na dni ko sem s kolegi še bolj v lokalni kafič zahajal, kjer smo igral pikado in ročni fuzbal. V vasi smo imeli enega posebneža, ki je bil propolitičen – Janšist. In vedno ko je prišel v bar, se je prej kot slej zamenjala debata in je nekdo JJ omenil, kak bednik je. Človek pa v luft, češ da je JJ najboljši :). Vmes smo mu bundo dali na drug obešalnik in ko je šel na cigaret je ni našel. Pa je šel na WC pa je dobil še malce radenske v špricer :D. In potem je na glas filozofiral in analiziral kdo mu bundo skriva, ter kako mu špricer vodeni in kako bo ugotovil kdo mu to dela. Model je bil toliko kratek, da ni poštudiral, da je bil z informacijami ki jih je trosil, strelovod za vse zajebancije in da ga je zajebavalo pol bara. Huh, dobri stari časi 🙂

Vidite tako izgleda, ko nekomu stopiš na žulj. ?

Vedno se odzove enako, ko ga sesujem z argumenti, ali kot tokrat, ko sem odprl temo o njemu.

Kje je zdaj ostalo vso to narejeno pametovanje in zrelost, ki ju je želel, kot MATJAZKO in BTDT prikazovati v svojih sporočilih? No ta patologija, ki jo zdaj berete je resničen on.

Redna.. V živo res lusna. Plavi veliki ucki, krasni zobje, višina okoli 178 cm, ene par kil dol, pa je lepotička.

Kaos949, 13.12.2021 ob 15:44

Don, očitno jezika tud ne špara. You are snail, po novem, pa snake, men se je Marija prikazala, same lepote karakterjev Mal jih v red spravi. ?‍♀️??????☺☺☺☺

Kaj mene misliš❓ ?

Saj veš kako je, če moški jezika špara, ženska orgazma strada❗ ??

Rok ni grd, je pravi atletski tip. Poleti se sonči na Savi.

Kokoši, 13.12.2021 ob 15:38

Ubogi uporabniki, a je vsaj kdo tukaj, ki je dovolj brihten, da ve kaj se tu dogaja???

Saj veste, da je tema odprta pod pretvezo, da sem jo jaz odprl in to naj bi vam namignila beseda “kdo”, ki jo jaz zapisujem narobe kot “GDO”. In nato me psihopat BTDT-matjazko (ista oseba) pod anonimnimi vzdevki izpostavlja kot nekega debila, ki anononimno odpira teme(in ne pod svojom vzdevkom “Kokoši”) kjer poveličuje samega sebe.

To je moje prvo sporočilo v tej temi.

Temi, ki vam razkriva patologijo BTDT-matjazkota (ista oseba), ki jo vam želim že dolgo razkriti. Tako on piše, ko ne uporablja nobenega od svojih glavnih vzdevkov (npr. BTDT, MATJAZKO) takrat žali tudi vas in je vulgaren. Medtem, ko kot BTDT ali MATJAZKO je uglajen, priljuden in narejeno pameten (preprosti ljudje, ga imajo za pametnega, čeprav v resnici nič pametnega ne pove), saj narcisistične osebe, kot je on rabijo hvalo in občudovanje, ki ga on v resničnem živlenju nima.

To kar vidite tu, počne že eno leto, ko me zalezuje na forumu. Vendar navni uporabniki tipa DonPorleone tega ne opazijo, saj če ima nekdo tu gor narejeno lažno podobo ji slepo vrjamejo.

Tisto na prvi strani sem napisala jaz.

Pa nisem nihče od tistih, za katere trdiš, da sem, ker teme, kjer vidim, da gredo o tebi, po navadi preskočim.

Si črki NO namerno preskočila?

Mnogim ne gre dobro ?

Avtor, dobr zgledam in nisem samovsecna. Ce pa prcam nasilne napadace, ki me ves cas napadajo, pa ko vam je kriv ce narobe razumete zapisano  haha..

Da ne boste zgubljaj casa z ugibanjem. Jaz sem grda in ponosna haha.

Kaksni so drugi.? Taki kakrsni hocejo bit :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close