gdo bi s kom pasu
Vlagam uradno pritožbo zaradi nevestnega dela… na matičnem uradu. ?
Pozabili ste na nekatere dobre kot so.. MSOlivija, Tisa_R, črna vrtnica…
Epic Fail, 19.12.2021 ob 10:05
Vlagam uradno pritožbo zaradi nevestnega dela… na matičnem uradu. ?
Pozabili ste na nekatere dobre kot so.. MSOlivija, Tisa_R, črna vrtnica…
Spoštovani,
prejeli smo vašo pritožbo z dne 19. 12. 2021. Opravičujemo se za našo napako in vam sporočamo, da bomo pritožbi ugodili. Na seznam torej dodajamo imenovane osebe. Še več, ugodili bomo tudi vašemu namigu in vas poparčkali z vsemi tremi.
Opravičujemo se vam za vse nevšečnosti, izhajajoče iz ne-vključitve vseh željenih oseb v temo. Lepo vas pozdravljamo.
Matični urad, 19.12.2021 ob 10:46
Spoštovani,
prejeli smo vašo pritožbo z dne 19. 12. 2021. Opravičujemo se za našo napako in vam sporočamo, da bomo pritožbi ugodili. Na seznam torej dodajamo imenovane osebe. Še več, ugodili bomo tudi vašemu namigu in vas poparčkali z vsemi tremi.
Opravičujemo se vam za vse nevšečnosti, izhajajoče iz ne-vključitve vseh željenih oseb v temo. Lepo vas pozdravljamo.
Hvala za hitri odziv. ?
Senza736, 18.12.2021 ob 21:35
A ta “gdo” v naslovu je pa trigger?
BRAVO!!!! Bravo SENZA.
Sem vedel, da nesmem podcenjevati tvoje inteligence. Saj te tudi prej nisem imel za neumno, vedel sem, da boš prej ko slej dojela.
No to je to kar počne psihopat, ki je obseden z mano že celo leto. Na sto različnih načinov. A ker so mi različni indici kazali, kdo to je in se je parkrat celo sam izdal, sem ga z veseljem napadel nazaj in ga izpostvil. Saj tega, da kvarim podobo in pozitiven vtis, ki ga je pustil na uporabnike foruma z svojimi glavnimi vzdevki ne prenese.
A tako je z narcisisti, polni so samega sebe, polni lepih besed, cel čas pametujejo in se delajo najboljše in najbolj sposobne (kot to počne kot BTDT, matjazko, iDESI) a ko jih izoveš se hitro zlomijo in potem počnejo neumnosti in pokažejo kako pritlehni in nizkotni so v resnici.
Takrat ni več ne sluha ne duha o njihovih velikih osebnostih s katerimi so delali vtis na druge.
@kokoši kokr lahko vidiš, ni uspelo. Tema se je razvila z ignoriranjem GDOja. Zdaj povej koga bi predrugačil?
Kkk414, 19.12.2021 ob 13:31
@kokoši kokr lahko vidiš, ni uspelo. Tema se je razvila z ignoriranjem GDOja. Zdaj povej koga bi predrugačil?
“kkk414”,
kaj jebemti naj bi sploh pomenilo to kar si napisal??? Vsaj jaz ne najdem nobene logične razlage. Torej pred enim leto je BTDT objavil 10.000 sporočil o besedi “GDO” in o moji slovnici, medtem ko mi je kot anonimno pisal seksualne vulgarnosti.
In zdaj ko, sem se malo obregnil vanj v zadnjih dneh odpira teme, ki se začnejo z “GDO” in v katerih je moj vzdevek prvo omenjeni. Z namenom, da bi se delal debila z mano in da bi mu uporabniki foruma nasedli, da jaz odpiram te teme, ki mi jih podtika.
Ker v njegovi blazni glavi je tako, da naju cel forum spremlja in naj bi vsi pogruntali, da kao jaz odpiram te teme. A ljudje so kvečjemu pogruntali, da mi to nekdo podtika.
ZAKAJ IN S KAKŠNIM NAMENOM NAJ BI JAZ ODPRL TAKŠNO TEMO???
To, da sem jo jaz odprl bi se lahko porodilo le v glavi najbolj bebaste in glupe osebe sploh. V glavi nadvse smotanega človeka, ki, kljub vsem budalaštinam, ki jih zganja oseba BTDT-matjazko ima mene za tistega, ki si domišlja.
momčilo, 19.12.2021 ob 17:52
Dolgolaskica, če sodiš ljudi po tem kar tule gor pišemo, potem ti žal moram povedat, da tebe tudi 100 vakcin ne bo rešilo iz krize.
Mogoce si globoko v sebi res tak… kaj ves…
iz dougcasa pisat take kot jih pises je zame se bolj bizarno,a si tok zdolgocasen? ?
eni pisemo tko k res je in tko k mislimo 🙂
probi se ti
Forum je zaprt za komentiranje.