Najdi forum

Gator in Acrord32

Imam kar dve vprašanji… Vedno znova se mi zažene nek program, za katerega pojma nimam, kakšno funkcijo ima (se v bistvu nič ne spremeni, če ga zaprem): Acrord32. A mi zna kdo povedati za kaj gre?

In še drugo vprašanje… Na disku imam kar nekaj datotek (4: GatorPatch.log, GatorPdpSetup.log, GatorUninstaller_cme.log, GatorUninstaller_cme_u.log) z imenom Gator. Vem, da gre pri Gatorju za neke vrsto navlako, ki jo odpraviš s pomočjo npr. addaware (kar tudi redno delam), ne vem pa, če lahko te datoteke kar lepo izbrišem ali…?

Hvala za nasvete.

Acrord32 naj bi bil Acrobat Reader, ki ga rabiš za pregledovanje pdf datotek, ne vem pa zakaj naj bi se ti zaganjal kar tako.

Od gatorja pa načeloma lahko pobrišeš vse, posebej log datoteke ne morejo biti škodljive, če jih pobrišeš.

Gatorja komot snameš dol… vprašanje je samo, kateri program ti ga je navlekel gor. Nekateri taki, recimo originalna Kaaza, potem ne delujejo, če počistiš to navlako, ker so ti spywari integralni del programa.

No, ja, priznam, kazaa imam res instaliran – datoteke sem sicer ze zbrisala, nisem pa potem pogledala, ce kazaa se vedno deluje… Eh, ce ne bo, bom pa se enkrat instalirala, big deal, a ne? 🙂 Hvala za pojasnitve :).

Imej Kazaa LITE pa bo delal tudi brez Gatorja

Za odstranjevanje spy ware navlake kot je gator, xupiter…
ti toplo priporočam program ki se mu reče Spy bot search & destroy.
Ocistil ti bo vse vnose v register in zbrisal nepotrebno navlako.
Pa ves kaj je gator in spy ware?
Gator si zapisuje katere strani si ogledujes in potem podatke posilja v bazo,
posledica tega je da so reklame ki se ti odpirajo prilagojene tebi in tvojim interesom.
Mimogrede pogleda katere programe imas na disku, te podatke potem Gator INC
prodaja proizvajalcem programske opreme, ki ti potem tezijo z raznimi novimi
razlicicami in programi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close